Günaydın Güzellikler...
Canım aslında paypal senın güvenliğin için var,yani kartla güvenli alışveriş yapabilmen için,tabi kartının paypala kayıtlı olması lazım,ben kapıda ödemeyi sectim,kargoyu takıp edebılıyosun 4 gun de geliyomuş zaten,ona göre eve bırını koyarsın sıkma canını...
Maşallha canım gunlerı bıtırdın ytarıhım değişmese bu pazarda ben evleniyordum kız,hadı bakalım hersey gönlüne göre olur inş. resimleri bekliyor olucaz..
Nişanlın hata etmiş biraz güzelim aslında daha düşünerek konusması lazım ne demek erkek ailesi karar verirmiş,tabıkı kız karar verecek kınaya,ayrıca annen neden kına ıstemıyo anlamadım tatlım,senı dusunerek en ıyısını yapmalı bence karsı taraf da bu konuda bıraz haklı her anne oğlu yada kızı evlenırken boyle anları yakınlarıyla paylaşarak yasamak ıster 20 kısı senın kız arkadasların olsa evde yapsanız nısanlının annesi yakınları üzülmez mi?Sen cok uzulmussun okudum yazdıklarından bazı konuları kuzum ama nısanlın bu heyecanı ilk kez yaşıyo biraz mazur görün ailesi kına gecesı istemekde bence cok haklı...
Aaaaa ne kadan ayıppp,isim yok kızlar boşuna mı gectik kadınlar hamamına...
Maşallh canım nazar değmesin size valla imrenerek okuyorum yazdıklarını ilişkilerinizi,
ama ben böyle olamıycm yaa bazen diyorum ben cadı bı gelınmıyım acaba yaa hıcbısey yokken bıle annesını görünce içim daralıyo hemen,ben neden sevemıyorum bu kadnı yaa halbukı tanımadan evvel telefonda konusurken ne kadar sevınıyordum iyi bi kayınvalidem olacak diye,ben mi kötüyüm acaba yaa benım ailemmi kötü acaba neden hıcbırımız bu konuda mutlu değiliz bilmiyorum
canım bende mavıyı çok begendim en sık olan o içlerinde,dediğin gibi masanın çiçeği aşağı dogru sarkan biset olursa cok guzel olur
bunun gibi mesela,
Eki Görüntüle 432739
Amin canım ama şunu unutma ki bu senin sansından kaderinin güzelliğinden geliyo,herkes senın kadar sanslı değil bak bende isterdim annem kadar içim ısınsın ama olmuyo işte
Kader arkadaşıyıoz bız galiba,sevmeye calıstıkça dah da sogudum dün aradım resmen kalbini kırdım bıle dıyebılırım ama aksam gördüm hiçbişey olmamıs gıbı aynı davrandı,sevebıldıgım tek özelliği bu iğneleyici lafları yok kin tutma,şikayet etme huyu da yok buna şükür:)