• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın şekerlerimmmmm iyi dilekleriniz icin hepinize teşekkür ederim :16:
Birazdan kuaföre gidicem şimdilik heyecan yok bende tam anlayamıyorum daha sanırım :9:
Sabah babamin yanına gittim sarıldım uyurken boğazıma bı Sey dolandı cok kötü oldum gözümden yaslar akmaya başladı babam sim sıkı sarılinca hiç dayanamadım zaten cok kötü oldum babasına asık olan ben nasıl dayancam bilmiyorum annemle mümkün olduğunca Goz göze gelmiyorum çünkü ikimizde dayanıcaz biliyoruz Abimde bitirdi zaten beni Ayy cok zor Yaaa ağlicam yine :25:
Yarın bol bol kina resimlerimi koyca vaktim olur sanırım :1:
Herkese mutlu günler :21:

:2::2::2::2:
Okurken cız etti valla
Allah yardımcın olsun canım
Yarın fotoları bekliyoruz..
Bol şans:54:

Birazdan kuaföre gidicem şimdilik heyecan yok bende tam anlayamıyorum daha sanırım :9:
Sabah babamin yanına gittim sarıldım uyurken boğazıma bı Sey dolandı cok kötü oldum gözümden yaslar akmaya başladı babam sim sıkı sarılinca hiç dayanamadım zaten cok kötü oldum babasına asık olan ben nasıl dayancam bilmiyorum annemle mümkün olduğunca Goz göze gelmiyorum çünkü ikimizde dayanıcaz biliyoruz Abimde bitirdi zaten beni Ayy cok zor Yaaa ağlicam yine :25:

Ben okuyunca bile kötü oluyorum :(

Allah yardimcin olsun mutluluklar dilerim tekrar.

günaydın canım Rabbim hiç bi aksilik yaşatmasın inşallah düşündüğünden güzel geçsin kınanda düğününde
aileden ayrılık olayları çok kötü zaten o konuya hiç dayanamıyorum Allah yardımcımız olsun
evet evet resimler bekliyoruz mutlaka canım:16::16:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: çoookkkk zorrrrrrrrrr çoookkkk:25::25:

Bende zil istiyorum aslında 5 tane falan..kına yakılırken kızlar şakırdatsınlar :46::46:

Bende bazen evde çıkarıp bakıyorum
Kendi kendime çalışıyorum şak şakkk şık şıkkk

yuh yaa maşallh teyzene yaa aynısından bende de var,ben sildim teyze olayını artık kuzum takma kafana art nıyetlı gelecekse de gelmesin düğününe boşver..
benim teyzem memlekette yasıyo bız onun 2 oglunun düğününde tabırı caızse amele gibi iş yaptık kaç gün evvelinden yardıma gıttık ama teyzem hanım kendi düğünleri bitti şimdi önce anneme bilzeiği yollarım demiş,annem sakın yollama aynı arabayla gerı gonderırım ben sana oylemı yaptım abla demıstı,şimdi belki ablalık yaparda gelir diye kandıl de aradı annem,kendısı hayatta telefonu alıpta aramaz annemı asla,buna ragmen anneme arayıp sormuyosun dıye cıkıstı,annem sen aradınmı abla ben sızın dugunlerınızde cocuklarımla kostum deyınce sınırledı hanım agzımı actırma felan demıs baktım annem aglamaklı oluyo kapat anne o telefonu hemen kım oluyoda hala sana bagırıyo deyıp şak diye suratına kapattım telefonu,teyzem felan yok benim artık insan gibi bi kez olsun aramayıp sormadı annemı bide ağlattı üsteelik,lazım değil oyle teyze

Biz kardeşmiyiz yoksa:1::1::1::1:

Sorma yaa böyle yapacakalrsa gelmesin zaten düğüne dengesiz
Kendilerin işi bitti ya tabi kullanıldık resmen yani
Bu kadar çekmemezlik olmaz
Sözde çok zengin çok elit insanlar ama taktıkları şeye bakarmısın cahillik diz boyu
Daha geçen yıl dayak yedi kocasından da babam sahip çıktı gel abla kal bizde istediğin kadar diye
arayıp tek tek söyleyip vurcan yüzüne ya:47::47::47::47:

yuh yaa maşallh teyzene yaa aynısından bende de var,ben sildim teyze olayını artık kuzum takma kafana art nıyetlı gelecekse de gelmesin düğününe boşver..
benim teyzem memlekette yasıyo bız onun 2 oglunun düğününde tabırı caızse amele gibi iş yaptık kaç gün evvelinden yardıma gıttık ama teyzem hanım kendi düğünleri bitti şimdi önce anneme bilzeiği yollarım demiş,annem sakın yollama aynı arabayla gerı gonderırım ben sana oylemı yaptım abla demıstı,şimdi belki ablalık yaparda gelir diye kandıl de aradı annem,kendısı hayatta telefonu alıpta aramaz annemı asla,buna ragmen anneme arayıp sormuyosun dıye cıkıstı,annem sen aradınmı abla ben sızın dugunlerınızde cocuklarımla kostum deyınce sınırledı hanım agzımı actırma felan demıs baktım annem aglamaklı oluyo kapat anne o telefonu hemen kım oluyoda hala sana bagırıyo deyıp şak diye suratına kapattım telefonu,teyzem felan yok benim artık insan gibi bi kez olsun aramayıp sormadı annemı bide ağlattı üsteelik,lazım değil oyle teyze

ayy hepimizde teyzelerden dertliyiz noluyo bu teyzelere yaa:27: benim teyzeminde son gittiğimiz çarşıda yaptığını anlatmıştım burda:43:

Allah mutlu etsin canım, :16: okurken bende ağlamaklı oldum ama hiç üzülme biz ne kadar sağlam gidersek baba ocağından onlarda kolay atlatırlar durumu bizde öyle, bana dün baya tembih ettiler ağlama sakın diye,ama inşallah ağlamam bende:53:

Allah mutlu etsin canım, :16: okurken bende ağlamaklı oldum ama hiç üzülme biz ne kadar sağlam gidersek baba ocağından onlarda kolay atlatırlar durumu bizde öyle, bana dün baya tembih ettiler ağlama sakın diye,ama inşallah ağlamam bende:53:

Ben ağlarım hayatta söz veremem ağlamam diye
Şimdi bile ağlıyorum düşündükçe:5::5::5::5:

ben ablamın düğününde öyle çok ağlamıştım kiiii :27::27::27: zaten çok duygusal ve babama aşık biriyimmmmm korkuyorum o günü berbat etmekten...Artık hiç bişey eskisi gibi olamayacak düşündüğüm şey bu belki daha güzel olacak belki daha kötü ama eskisi gibi olamıcak o evde hep misafir olacağım :14::14::14::14::14: abuuuuuuuuuuu ağlıcam heeeee:36::36::36:

masatakvimi ,my_everything , whewonthelove

kıslar nedir sizin bu teyzelerin durumu , çok kızıyorum böyle şeylere sanki 7 kat eller yani:19:

hiç aldırmayın boşverin kızlar, baksanıza demek ki kendi teyzen bile bunu yapıyorsa kaynananın yapması çok normal sonuçta kaynana el yani dimi ama :55:

kıslar nedir sizin bu teyzelerin durumu , çok kızıyorum böyle şeylere sanki 7 kat eller yani:19:

hiç aldırmayın boşverin kızlar, baksanıza demek ki kendi teyzen bile bunu yapıyorsa kaynananın yapması çok normal sonuçta kaynana el yani dimi ama :55:

Bu açıdan düşünürsen evet kaynana el tabi kan bağı soy bağı var sanki

Ben ağlarım hayatta söz veremem ağlamam diye
Şimdi bile ağlıyorum düşündükçe:5::5::5::5:

ben ablamın düğününde öyle çok ağlamıştım kiiii :27::27::27: zaten çok duygusal ve babama aşık biriyimmmmm korkuyorum o günü berbat etmekten...Artık hiç bişey eskisi gibi olamayacak düşündüğüm şey bu belki daha güzel olacak belki daha kötü ama eskisi gibi olamıcak o evde hep misafir olacağım :14::14::14::14::14: abuuuuuuuuuuu ağlıcam heeeee:36::36::36:

bende ağlamaklı oldum kızlar, tutabildiğim kadar tutacam kendimi ama inşallah ağlamam:14:

tabiki ben ve isyan :8::8::8::8:

hadi hayırlı uğurlu olsun dediğim gibi geçer bundan sonrası hemencecik

canımbenim teyzem bide süt annem yani yanyana binalarımız doğduğum günden beri hergün görüştüğüm bana çok hakkı geçen insan ama o gün nasıl öyle bi hata yaptı anlamış değilim hala:53:

arkadaşlar mrb;

sizlere bir sorum olacaktı, düğünüm 26 ve 29 haziranda olacak... her bölgede, şehirde belki adetler farklıdır ama yine DÜĞÜNDE BANA VE DAMADA TAKILAN PARALAR, ZARF İÇİNDE ANNELERE GELEN PARALAR KİMİN OLUR?:18:

Back