2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
içinde kalmasın kınanı yap çocuğunda 1-2 saat yanında olsun millet oynatır onu kınaya erkek tarafından 10-15 kişşi gide rkalabalık gelmezler benim düğünüm cuma günü sivasta kınamı salı günü ankarada yapacam senle öyle yap zor de dinlenmem lazım falan filan de perşembe yaptırma gelen akrabalarda çok erkenden gelmez zaten...evet çiçekten önce ayakkabı al. bu arada çiçeğe özendirdiniz beni ben gelinlikçinin verdiği çiçeği kullanacaktımda ne güzel şeyler var o çiçek dışında birde canlı çiçek nişanlıma yaptırcam bence 3. bir çiçek yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum sizce

kızlar tesekkur ederım hepınız yap kına dıyorsunuz
perşembe yapılmıcak bı dernek tutalım dıye anneme laf atayım bugun hazır nısanlımda aksam bıze gelmıcekken
nısanda bıle bızden 20 30 kısı vardı gerısı onlardandı
buarada 90 degıl 80 kısıydı nısan yanlıs yazmısım :S
annem onun stresını gırmek ıstemıyor tugce yoksa zaten dugun yapıyoruz kınasımı batacak ınsana aa kına yapıyolar dıyecek ben namussuzluk yapmadımkı gecmıs donemdede benım ayrılıkta zerre kadar hatam yoktu bunuda bılır cogu kısı boynumun bukulmemesı lazım benım bılıyorum
ama kucuklukten berı kafamıza yerlesmıs olan toplum baskısı mahalle baskısı devreye gırıyor
yarın bende haber verırım bakalım ne dıyecek annem bıde nısanlımla konusayım

bende 2.bır cıcek ıstıyorum
cıcek atmak ıcın :D
canlı yaptırma cnaım dogal gorunumlu alsana hatıra kalsın bencee

öyle tabiki canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah rabbim işlerimizi rast getirsin ve iyileriyle karşılaştırsın...adamla bir defa gafleten azıcık konuştum sevgili müdürle stres baskı altındayım midem rahatsız mideme atıyor hasta oluyorum dedim adamın cevabı ne çok hasta oluyorsunuz oldu hani anlayıpta bi geçmiş olsun değil ben daha bu adamla ne konuşacam ki...

amin canım amin allah herkesn gönlüne göre versin inşallah...patrona bak işte var böyleleride çooook iyi bilirim...odundan bozma kalaslar...

kzılar her ısyerınde var aynı sorunlar :d
mesaım bıtıyor kactım ben optüm sızı

perşembe yapılmıcak bı dernek tutalım dıye anneme laf atayım bugun hazır nısanlımda aksam bıze gelmıcekken
annem onun stresını gırmek ıstemıyor tugce yoksa zaten dugun yapıyoruz kınasımı batacak ınsana aa kına yapıyolar dıyecek ben namussuzluk yapmadımkı gecmıs donemdede benım ayrılıkta zerre kadar hatam yoktu bunuda bılır cogu kısı boynumun bukulmemesı lazım benım bılıyorum
ama kucuklukten berı kafamıza yerlesmıs olan toplum baskısı mahalle baskısı devreye gırıyor

Ya işte izmirde doğal görünümlü bulamadım
int nasıl beğenip alcam ki
Zaten gelinliğin yanında çiçek veriyorlar onu atcam ben
Canım herkes ayrılabilir bu ayıplık değil ki
Kimse boşancam diye ayrılmıyor
Ben bliyorum senin neler hisettiğini anlıyorum
Eşin seni aldattığı halde onunla kalmaya devam mı etcektin ki evliliğini kurtarmak içinde neler neler yapmışsın
Sende çok dert ediyorsun bu durumu kendine ayıp olcak bir durum yok

işte zaten gelinlikçim bi tane verecek :S canlısınıda kuruturum die düşünmüştüm doğal görünümlüler çok pahallı değilmi aslında canlısııda yaptırsam çok uygun olmayacak aslında bak şimdi kafam karıştı

buket için arkadaşın verdiği linkteki çiçeklerin fiyatı çok uygun arkadaşlar birde siz inceleyin siteyi belki beğendikleriniz olur...

Hurda exper; hurdarın cinsi kalitesini
Konteyner xperi; Konteyner içindeki malzemenin kalitesi doğru mu falan filan
Tapu ise arazinin keşfini yapıyor kaç m2 alanın ait olduğunu filan

işte zaten gelinlikçim bi tane verecek :S canlısınıda kuruturum die düşünmüştüm doğal görünümlüler çok pahallı değilmi aslında canlısııda yaptırsam çok uygun olmayacak aslında bak şimdi kafam karıştı

cnm benmkinin de fransız dantelinden bolerosu yapılcak dantelli işte hafta sonu onu alcmm inş.

buket için arkadaşın verdiği linkteki çiçeklerin fiyatı çok uygun arkadaşlar birde siz inceleyin siteyi belki beğendikleriniz olur...
benim iş yerinde çoğu site engelli linki bana mesaj olarak atabilirmisin canım evden bakayım ben

bugün katılamadım sizeee :31::31::31: sabah elektrkler yoktu sonrada iş çok yoğundu :20: ancak fırsat buldum...Biev den bıçak takımı alan varmı??? internette kampanyası war baya uygun fiyatı ama güvenemedim görüntü olarakda güzel:48:

Back