2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tuti dediğini yaptım nişanlımı aramadım taaa geceye kadar o aradı beni sonrada anlattım şimdi bana cok iyi davranıyo sabahta o aradı beni gitce yeri söledi dün beni cok mutlu edip gönlümü aldı kerata :16::16:

canım bağlantımda sorun vardı aniden koptu netim çok sevindim canım aranızın düzelmesine daha iyi olur inşallah bundan sonra =) iyi yapmışsın canım...erkeklerin dilini çözdüm ben artık:9:

GELİNİM aldıkların güzelmiş...40 tane mumu napıcan kuzum...10 tane aldım ben sadece yakınımdaki kızlara vericem. hepsi yeter merak etme :34::34:

GELİNİM aldıkların güzelmiş...40 tane mumu napıcan kuzum...10 tane aldım ben sadece yakınımdaki kızlara vericem. hepsi yeter merak etme :34::34:

bunlardageçer tatlım naptın bugün:3::3::3:

cepten bağlanım dedim foruma yazı yazamadım kalktım net başına:1:

çok güzel bir gündü kekleri poğaçaları salatalarımızı yaptık gelenlerde sağolsular elleri boş gelmemiş bir şeyler yapmışlar hep:16:

10 kişi falandık, yemeniler,havlular , lifler, patikler , çamaşırlar falan hepsi el birliği ile hurçlandı, üzerlerine ne oldukları yazıldı kolay

bulunsun diye.

canım çok yoruldum inan ki sorma , mutfakta bi yandan çay demliyorum biryandan biri sesleniyor bunlardageçer

nerdesin öbür yandan diğer, bir odadan diğer odalara geçtim durdum 2 kilo verdim yahu, onlar gidince yorgunluktan uyumuşum.
:1:

ne zormuş gelin olmak yaaa
:1::1:

ama pike takımımda geldi onlar gelmeden süper oldu hepsi çok beğendi . böylelikle o eski moda dantelli pike takımını almaktan kurtuldum, zafer benim oldu
:1::kkk:

almak isteyenlere tavsiye ederim kızlar
:128::128::128: pikesin de baya kaliteli çarşafı yastıklarıda. 4 yastığı gldi 2 normal, 2 işli. gayet güzel, tam çeyizlik:34:

kendi fikrimce allı pullu yatak örtüleri yerine bunu sererim daha iyi:16:

Son düzenleme:

çok güzel bir gündü kekleri poğaçaları salatalarımızı yaptık gelenlerde sağolsular elleri boş gelmemiş bir şeyler yapmışlar hep:16:

10 kişi falandık, yemeniler,havlular , lifler, patikler , çamaşırlar falan hepsi el birliği ile hurçlandı, üzerlerine ne oldukları yazıldı kolay

bulunsun diye.

canım çok yoruldum inan ki sorma , mutfakta bi yandan çay demliyorum biryandan biri sesleniyor bunlardageçer

nerdesin öbür yandan diğer, bir odadan diğer odalara geçtim durdum 2 kilo verdim yahu, onlar gidince yorgunluktan uyumuşum.

ama pike takımımda geldi onlar gelmeden süper oldu hepsi çok beğendi . böylelikle o eski moda dantelli pike takımını almaktan kurtuldum, zafer benim oldu

:128::128::128: pikesin de baya kaliteli çarşafı yastıklarıda. 4 yastığı gldi 2 normal, 2 işli. gayet güzel, tam çeyizlik:34:

Canım geçmiş olsun valla koşuşturmaya alışmak lazım artık gelin oluyoruz:16:
Misafir yine de güzel şey ben yorulsam da seviyorum tatlım yaa:1:

bulunsun diye.

Ayyy ne güzellll sen anlatırken yüzümde benimde gülücükler açıldı...hep böyle güzel şeyler için yorulalım inş..kolaymı kuzum gelin oluyoruz:46::46::46: hele 1 ay kala daha fena yoğunlaşıcaz:52::52:
süper tatlım aldığım yatak örtüsüde güzel çıkmış çok sevindim...aşkla kullan inş:16::16::16:

Bu yatak örtüsüne bayıldım :16::16::16:

ama renk olarak kalmamış :20::20:Eki Görüntüle 432076

bu yatak örtüsüne bayıldım isyanım, bunun bir benzeri bir ara taçta da vardı ama şimdi varmı bilmiyorum. yoksa taç mı bu yorgunluktan seçemedim yahu:1:

Canım geçmiş olsun valla koşuşturmaya alışmak lazım artık gelin oluyoruz:16:
Misafir yine de güzel şey ben yorulsam da seviyorum tatlım yaa:1:

Ayyy ne güzellll sen anlatırken yüzümde benimde gülücükler açıldı...hep böyle güzel şeyler için yorulalım inş..kolaymı kuzum gelin oluyoruz:46::46::46: hele 1 ay kala daha fena yoğunlaşıcaz:52::52:
süper tatlım aldığım yatak örtüsüde güzel çıkmış çok sevindim...aşkla kullan inş:16::16::16:

sağolun canlar:16:

güzel telaşeler bunlar gerçekten. misafiri severim bende:16: isyanım dedğin gibi hep böyle güzel şeyler olsun hayatımızda:16:

şimdiden fena yoğunlaştığımı hissediyorum , düğüne 1 ay kala Allahım yardım et hepimize, :16:

güzel telaşeler bunlar gerçekten. misafiri severim bende:16: isyanım dedğin gibi hep böyle güzel şeyler olsun hayatımızda:16:

şimdiden fena yoğunlaştığımı hissediyorum , düğüne 1 ay kala Allahım yardım et hepimize, :16:

Ya ben de düşünemiyorum hele de 1 hafta kala falan nasıl giriyodu kızlar hayret ediyordum ben hiç giremem heralde koşuşturmadan:52:
Nişan zamanı da çok telaşem olmuştu onun gibi olacaksa yandım valla :18:
Allah hep güzel koşuşturmalar, tatlı telaşeler versin inşallah:46:
Ben şimdiden çok heyecanlanmaya başladım kızlar yaaa
:52::52::52:

Ya ben de düşünemiyorum hele de 1 hafta kala falan nasıl giriyodu kızlar hayret ediyordum ben hiç giremem heralde koşuşturmadan:52:

geçmişi de fazla okuyamadım

ama okuduğum kadarıyla

good_heart annesini doktora götürecekti naptı acaba, nasıl oldu?

isyanım kayınvalidenin annesinin üst katında ev tutun demişler he bu da güzel:1: boşver kuzum napcan orda ya, iyi demişsin gerek yok diye

masa takvimiminde işleri yavaş yavaş kolaylıyor herhalde, ev tadilatı falan o da hasta olmuş Allah şifa versin dikkat et kuzum kendine

gelin çiçeklerinden bahsetmişsiniz. ben frezya tercih edicem
:16:

ay evet yaaaa çok heyecanlı,:52:
benim nişanımda fazla telaşlı olmadım şaşkınlıktan ne olduğunu anlamamıştım:1:

son 1 hafta bende giremem herhalde nete
:31:

Kızlar yaa çiçek için kredi kartı ödemesi yok. Paypal var ona hiç bulaşmak istemiyorum zaten. Banka havalesi/kapıda ödeme ve eft. Hiç para yatırmadım valla napıcam bilmiyorum uyuz oldum. :50:
Yarın çıkamıcam zaten sonra ki günlerde banka kapalı olucak ohoo.

canım kapıda ödeme yapsan evden çıkmaman lazım ama

Yarın misafirim var 2 gün içinde gelse neyse ama mümkün değil. Haftasonu kapalı. Sonrasında da hep dışarda olucam koşturmacam olucak. Yarın çıkabilirsem halledicem artık. Atm ile bugüne kadar işim olmadı yanlış bişeyde yapmak istemiyorum. Sinir oldum. :31:

Yarın misafirim var 2 gün içinde gelse neyse ama mümkün değil. Haftasonu kapalı. Sonrasında da hep dışarda olucam koşturmacam olucak. Yarın çıkabilirsem halledicem artık. Atm ile bugüne kadar işim olmadı yanlış bişeyde yapmak istemiyorum. Sinir oldum. :31:

canım sinirlenme atm den değilde bankada vezneden havale yapsan ??? para göndereceğin kişinin hesap numarası ve şubesinin olduğu yeri soruyorlar sanırım satıcı zaten sana verir bilgilerini canım kolay bişey canım yanlışlık olmaz

canım sinirlenme atm den değilde bankada vezneden havale yapsan ??? para göndereceğin kişinin hesap numarası ve şubesinin olduğu yeri soruyorlar sanırım satıcı zaten sana verir bilgilerini canım kolay bişey canım yanlışlık olmaz

Haftasonu kapalı 3-4 gün içinde yatırmam lazım zaten nişandan önce elimde olması için.:50:
Yarın halledicem olmazsa sözlüme söylerim artık o halleder. :31:

Back