2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
2hycn12.jpg

bu cıcekler bana cok mu canlı kalırr
kusagıma goree

29g0sd4.jpg

35jw4cm.jpg
arka planda kalan sagdakı cıcek cokmu mat ?
ek94h.jpg

citl ben gelinligi aldim bi daha da göremedim :1: fotograflarla idare ediyorum.

Bu nasil acaba? Mor rengini cok seviyorum :))

Eki Görüntüle 432315

Yenidendogdum bi bakalim 500TLden asaga bulamazsak masa sandalye alicaz :S

Evimiz kira 550TL kira 35TL aidat asansörlü dogalgaz/kombili 3+1.
Binayi almanci mütait özel yaptirmis. Sifir degil ama yeni bina 5 sene yok yani.

Güleceksin ama biz önce mobilyalari aldik sonra ev baktik :)))
Ama uzakta oldugum icin mecbur öyle yapmamiz gerekti.

Davetiye konsunda hic bi fikrim yok.
Biz 600 davetiye bastirdik. 400-500 kisilik bir dügün olacak.
Ayrica dügünümüz yemeksiz olacak.

Kizlar siz dügünü yemekli mi yemeksiz mi yapiyorsunuz?

ay canım 700 aıle cok cok fazla degılmı aslında dugun yerı buyuk oldu bılıyorum ben 500 luk olsun demıstım ama gelenler 2-3 -4 gelırler halıyle
yanı 800 bana cok uc geldı 400-500 davetıye dıyorum
bugun kendı kafama gore yakın arkabalarım ve arkadaslarımı yazdım 70 kısı cıktı
140 kısı eder 2 'serden en asa

bızden daha 50 davetıye cıksa ne ala
cunku dedıgım gıbı herkezı tekrar tekrar cagırmak ıstemıyoruz cagırsakta gelmezler zaten

700 KİŞİ İÇİN 400 DAVETİYE EN FAZLA yaptır canım çünkü her gelen 2-3 kişi gelecek hesabını ona göre yaptır benim düğünüm yemekli 250 300 kişilik olacak 250 davetiye bastırdık çünkü kına ayrı yerde düğün ayrı yerde davetiye veriklerimin çoğu arkadaşlarım ve sadece kınaya gelecek akrabaları arayarak haberdar ediyorum zaten

gelinim cnm paketlediler giydim orda habire çıkarma dursun dediler tarlatan kırıllır 200 tl en ucuzu dediler sonra bende şey yapmadım hanii açömadım düğün den sonra size gösterecem canlarım benmmm yaa

ya kuzum tarlatan 200 mü oha...bence gelinlikçi saçmalamış..benim kuzenime 2 tane tarlatan vermişlerdi..biri düğünde emanet olsun düğün sonu getirirsiniz diye :34::34::34: bence onlar açmaman için demişler..üstelik tarlatan hemen öyle kırılacaksa düğün günü yandık yani :34::34:

ay canım 700 aıle cok cok fazla degılmı aslında dugun yerı buyuk oldu bılıyorum ben 500 luk olsun demıstım ama gelenler 2-3 -4 gelırler halıyle
yanı 800 bana cok uc geldı 400-500 davetıye dıyorum
bugun kendı kafama gore yakın arkabalarım ve arkadaslarımı yazdım 70 kısı cıktı
140 kısı eder 2 'serden en asa

bızden daha 50 davetıye cıksa ne ala
cunku dedıgım gıbı herkezı tekrar tekrar cagırmak ıstemıyoruz cagırsakta gelmezler zaten

bizdede durum daha farklı tatlım az kişi olsun diye fazla samimi bulmadığım kişileri eledim hep:9: artık düğüne gelirler ne yapalım sende fazla takılma canım verirsin çok gerekli olan kişilere davetiye arkadaşların vs onlarıda internetten yollarsın takılma fazla böyle şeylere adamı hep streste sokar bu davetiye işi geçen ben bi liste yaptım 150 kişi çıktı otelle 90 kişi diye anlaştım ele allah ele sevmediğim insanları eldim 90 a indirdim listeyi :52:

bızım dugunumuz yarı dugunlu :) pastalıı heheheh

He yari dügünlü mü deniliyor ona hehe :)
O zaman bizim dügün de yari dügünlü mü olacak?
Kek mevyve suyu biskrem birde gelin pastasi dagitilacak. :)))

citl ben de aldim gelinlikcide duruyor hala rica ettik kayinvalidemin evi benim esylalar la dolu gelinlik kina gecesinde giycem elbise birde bindalli orda hala :)

tuti masallah hayirli olsun insaAllah :)
Burda da dügünlerde hep belirli bir menü olur.
Ama TRde bücceye bakiyor iste.

wewonthelove hadi diger odalara neyse (ki ona da karismaya hakki yok kimsenin) ama yatak odasi insanin en özel odasi istersem rengarenk yaparim size ne :)) cok haklisin kimsenin sözüne bakmayip sadece kendi istegimize göre hareket etmeliyiz bir sefer gelin oluyoruz nihayetinde.

700 KİŞİ İÇİN 400 DAVETİYE EN FAZLA yaptır canım çünkü her gelen 2-3 kişi gelecek hesabını ona göre yaptır benim düğünüm yemekli 250 300 kişilik olacak 250 davetiye bastırdık çünkü kına ayrı yerde düğün ayrı yerde davetiye veriklerimin çoğu arkadaşlarım ve sadece kınaya gelecek akrabaları arayarak haberdar ediyorum zaten
o zaman 400 dıye dusunmem gereklı benımde canım
buarada kına olmadan dugun olurmu kızlar? olurmu ya ben napcam nasıl bır aradayım sıze anlatamam konununde hıc ustune gıtmıyorum öteliyorum
düğünümde benım oglum var 2 yasını yenı gectı
bebek yanı benı gorse kucagımdan ınmez
nısanlımın aılesınden herkez bılmıyor kendılerı ogrensınler dıye beklıyolar konu komsuda oyle nısanlımın babası ıyı bır ısyerınde calısıyor 100 kısı gelen olur mudur pozısyonunda neyse ıstemıyolar halıyle oglum 2 saat kalacak daha sonra eve goturulecek zaten 8*9 gıbı uyuyor ama ınsanlar hıc getırmemıs demesınler dıye neyse
annemde kınada ne olacak dıyor
kınadaa ben kıme emanet edıcem nasıl ıdare etcemınsanmı agırlancak cocukmu bakcaz dıyor
kayınvalıdem kınadan bahseıdyor ben bısey dıyemıyorum
kına yapmıcaz nasıl dıyeyım annem dıyor evde yapalım annesıyle teyzesı gelsın o kadar
nısan evde oldu 90 kısı curcuna oldu ev butunhazırlık ayrı bı dert

bense kınayı sosyal tesıslerde acık havada yaparız dıyordum hep masa takvımım bılır :S
napcam
napmalıı

ya kuzum tarlatan 200 mü oha...bence gelinlikçi saçmalamış..benim kuzenime 2 tane tarlatan vermişlerdi..biri düğünde emanet olsun düğün sonu getirirsiniz diye :34::34::34: bence onlar açmaman için demişler..üstelik tarlatan hemen öyle kırılacaksa düğün günü yandık yani :34::34:

tarlşatan kırılmaz ancak katlayıp koymak yerıne bıraz zordur canım

biz daha o işlere kalkışmadık tatlım ama eğerki benimde evim olursa bende yatak odamı abuk subuk bir renge boyayacağım :9:bu kimseyi ilgilendirmez zaten en uyuz olduğum şeyde neden 2 kişinin (yyani evleneceklerin) zevklerine karışırlarki) bende buna anlam veremiyorum...benim kayınvalidem çok tatlı bir kadındır hiç bişeyimize karışmaz maaşallah zaten davetiyemi ben yaptım biliyorsunuz eline geçince davetiye kadıncağız beni aradı çoook güzel olmuş tebrik ederim seni dedi evinde çok güzel olur yawrum senin dedi karışmasın kimse gelinine oğluna ya karıştırtmayın bayanlar ben bu konularda çok hassasım ilerde tepenize binerler sakın yani neyi nasıl istiyorsanız öyle yaptırın ama evinizi ama gelinliğinizi v.s onlara ne yahu aaaaaaaa sinirlendimmmmm

walla evimde mobilyalarımıda nişanlımla aldık gelinliğimide modelini ben beğendim çok şükür herşeye burnunu sokan kayınvalidem görümcem yok zaten ayrı illerdeyiz o hususta rahatım ve nişanlım yapıyor herşeyi karışanımız yok...

cnm kırılır derken kutuya koydular ya
kadın kıvırdı tarlatanı sizde öle yapmaya çalışırsın kırılır değişik şekilde katladı kafdın haklı kırılsa gelinlik sönük olck sonuçöta doğru söylüyooo gelinliği kutuya koydu siz ben gibi katyamazsınız kırılır yazık günah dedi

bende valla bı 50 kısı yanı 50*2 100 kısı daha cıkarsam ortaya 250 kısı yanı kafam rahatlayacak cunku cok ezık hıssedıyorum kendımı

gelinim cnm paketlediler giydim orda habire çıkarma dursun dediler tarlatan kırıllır 200 tl en ucuzu dediler sonra bende şey yapmadım hanii açömadım düğün den sonra size gösterecem canlarım benmmm yaa

yuhhhhhhhhhh 200 tl ye tarlatanmı olur canım bırak o tarlatanı başka yerden al adammı kandırıyorlar bunlar yahuu

2hycn12.jpg

kusagıma goree

29g0sd4.jpg

35jw4cm.jpg
ek94h.jpg

anammmmmm gelinliğe bayıldım...bu arada kuşağınla aynı renk olsun yeterki pembesi 1 ton yada 2 ton açık olursada olur ama pembenin tonları olsun...çok güzelll

Son düzenleme:
walla evimde mobilyalarımıda nişanlımla aldık gelinliğimide modelini ben beğendim çok şükür herşeye burnunu sokan kayınvalidem görümcem yok zaten ayrı illerdeyiz o hususta rahatım ve nişanlım yapıyor herşeyi karışanımız yok...

cnm napıyosun naptıon bakım gelinliğini koydunmu biz göremedik valla bende dedim nişanlını kardeşini filan çağırma başkası oldunmu kavga ediyos dedik oda getirmedi şükür güle oynaya aldıkkk artık msj da atmyosun hadi ben yoğunum küstümmm:5::5::5::5::5: gelinliği nerden begendin kuuzm

ısyan haklısın ılkı uyuyor ıkıncı mat duruyor 3. begenmedım :)

cnm kırılır derken kutuya koydular ya
kadın kıvırdı tarlatanı sizde öle yapmaya çalışırsın kırılır değişik şekilde katladı kafdın haklı kırılsa gelinlik sönük olck sonuçöta doğru söylüyooo gelinliği kutuya koydu siz ben gibi katyamazsınız kırılır yazık günah dedi

O zaman benim gelinliğimi assınlar...ben çatlarım evimde ona bakmadan duramam galiba :9::9:

cnm napıyosun naptıon bakım gelinliğini koydunmu biz göremedik valla bende dedim nişanlını kardeşini filan çağırma başkası oldunmu kavga ediyos dedik oda getirmedi şükür güle oynaya aldıkkk artık msj da atmyosun hadi ben yoğunum küstümmm:5::5::5::5::5: gelinliği nerden begendin kuuzm

canım benim sen benim sıkıntılarımı bilmiyorsun kendimde değilim pazartesi panik atak krizi geçirdim iş yerimdeki sıkıntılarım gittikçe artıyor ne huzurum var ne gücüm ....geçen pazar resmi nikahım kıyıldı ben şuan evli bir bayanım :)

2hycn12.jpg

kusagıma goree

29g0sd4.jpg

35jw4cm.jpg
ek94h.jpg
Sağda kalan
Mat değil ben uyacağını düşünüyorum canım beğendim

ben geldimmmm :3::3:
masatakvimim o çiçekler ne harika şeyler öyle yyaaaa :46::46::46: tam senin düğün konseptine uyuyor...çok güzel kuzum...içinden hangisi saha güzel dersen 2.sini ayrı bişr beğendim :46::46:

Evet bende cok beğendim çıktı alayımda akşam iş çıkışı konuşayım çicekciyle fiyat alayım

alıntı yapa yapa gelıoyordum gel gel bıtmedı gelemedım :)
buarada bende dugunden sonra evımde gelın mevludu okutmak ıstıyorum
kızlar sızler daha tecrubelısınız halbukı benım da tecrubelı olmam gerkeıyordu
bu benım 2.evlılıgım olacak :17:

700 kısılık bı dugune kac kısılık davetıye basılır?
davetıyelerın toplam fıyatları nedır ve sızler kız tarafı olarak kacar tane davetıye ıstedınız ?

- cıcek ekleyen arkads ayakkabın fusya ıse fusya ama arada bır renk ıse 1.eklediğin rengı cok pastel cok begendım

- sonrasıma ısyan gelınlık ıptal demıssın bızde az zaman kaldı dıyoduk ama gelınlıkcıye gıttık analstık hazıran sonu provoya cagırdı aceleye gerek yok modelın tamam olursa sorun yok

- sonracıma gelınlık 500 lıradan asagıya kose takımı bulabılecegını sanmıyorum ama kullanıslı olacakmı onlar mutfak ıcın hıc kullanmadık kullanan bı tanıdıgımız olmadı ama gırıp cıkmak zor olur gıbıme gelıyor

-masatakvımım ekledıgın cıcekler cok guzel acmamıs gul degılmı bunlar neden bulamıyolar ızmırde?

-endoskopi olan arkadasım gecmıs olsun benımde mıdemde sorunum var ama korkuyorum endoskopıye ...

-evi kira olan arkadaslar evlerını kaca tuttular acaba daıreler sıfırmı benı en cok korkutan ev
ev olmayınca esyada alamıyoruz bı koltugumuz var o kadar..

ay bende oku oku bitmedi
Canlı var canım yapay çiçek yok
riske atıp netten alamam görmem lazım
fotolar shoplu belli
700 kişi çok değil mi yaa
biz 350 kişilik tuttuk herkesi çağırmayacağım
Davetiye listem bile hazır benim:1::1::1:
Davetiyelerimde hazır-nikah şekerimde:21::21::21::21::21::21:

o zaman 400 dıye dusunmem gereklı benımde canım
buarada kına olmadan dugun olurmu kızlar? olurmu ya ben napcam nasıl bır aradayım sıze anlatamam konununde hıc ustune gıtmıyorum öteliyorum
düğünümde benım oglum var 2 yasını yenı gectı
bebek yanı benı gorse kucagımdan ınmez
nısanlımın aılesınden herkez bılmıyor kendılerı ogrensınler dıye beklıyolar konu komsuda oyle nısanlımın babası ıyı bır ısyerınde calısıyor 100 kısı gelen olur mudur pozısyonunda neyse ıstemıyolar halıyle oglum 2 saat kalacak daha sonra eve goturulecek zaten 8*9 gıbı uyuyor ama ınsanlar hıc getırmemıs demesınler dıye neyse
annemde kınada ne olacak dıyor
kınadaa ben kıme emanet edıcem nasıl ıdare etcemınsanmı agırlancak cocukmu bakcaz dıyor
kayınvalıdem kınadan bahseıdyor ben bısey dıyemıyorum
kına yapmıcaz nasıl dıyeyım annem dıyor evde yapalım annesıyle teyzesı gelsın o kadar
nısan evde oldu 90 kısı curcuna oldu ev butunhazırlık ayrı bı dert

bense kınayı sosyal tesıslerde acık havada yaparız dıyordum hep masa takvımım bılır :S
napcam
napmalıı

tarlşatan kırılmaz ancak katlayıp koymak yerıne bıraz zordur canım
Kına işini evet sen söylediğinden beri bende düşünüyorum senin için birşeylerAma oğlunuda atamazsın ki canım
İçinde kalcak kına yapmazsan
Evde yada cafe tarzı biryerde yap
Kınaya erkek tarafı gelmez zaten
Oğlun bence gelsin milletin ağzı durmaz
Sonra derler erkek tarafı oğlanı istemiyor diye
uyku vakti gider eve

MASATAKVİMİ napıosun sen orada :20::20::20:

Oku oku bitmediiiiiiiiii

Back