2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
teşekkür ederim tatlım bilgilerin ve açıklamaların için...merak ettim şimdi iyicene o zaman evi aldı arkadaş darısı hepimizin başımıza inşallah:9:

Belli olmaz banka keşfe geldikten sonra talebi doğrutulsunda ne kadar kreid vereceğini belirtir ondan sonra krediye onay verirsen çekersin parayı

bugün katılamadım sizeee :31::31::31: sabah elektrkler yoktu sonrada iş çok yoğundu :20: ancak fırsat buldum...Biev den bıçak takımı alan varmı??? internette kampanyası war baya uygun fiyatı ama güvenemedim görüntü olarakda güzel:48:

Valla uygunsa al benim en büyük pişmanlığım bi bıçak takımına 200 Tl para verdim:31::31::31:

şey tatlım bu arkadaş evlenecek bizim gibi kredi çekecekti ev almak için acaba onla alakalı olabilirmi ???

canım bizde ev almadan önce banka kredisi çekmek için expertiz gelmişti..bakıyo çevresindeki evlerin değerine o evin değerine bakıp ona göre kredinin ne kadar olabileceğine karar veriyo...tabi bunun karşışlığında 5oo lira gibi birde bedel alıyo:9::9:

canım bizde ev almadan önce banka kredisi çekmek için expertiz gelmişti..bakıyo çevresindeki evlerin değerine o evin değerine bakıp ona göre kredinin ne kadar olabileceğine karar veriyo...tabi bunun karşışlığında 5oo lira gibi birde bedel alıyo:9::9:

doğrdur tatlım o zaman ev kredisi için gelmişlerdir...500 tl mi vay be adamlar para kazanmanın yolunu bulmuşlar peki aldınızmı evi sonra canım siz hemen oluyormu bu işler benim arkadaşın haziranın 24 de evleniyor oda acaba yetişecekmi:26:

Evet benim çiçek 70 lira. canlı çiçeğimde 90 liraydı. 5 beyaz tomurcuk gül ve frezya.
Vazgeçtim gerçi ondan. :31:

en güzelini yapmışsın tatlım içine sinmesi önemli olan zaten

Bayıldım.:16:

[video=youtube;8l_Abq5mhGk]http://www.youtube.com/watch?v=8l_Abq5mhGk[/video]
Meşhur gelinin düğün videosu. Çok sempatikler.
Allah daim etsin mutluluklarını..:nazar:

bugs bunny stili yakşanlarrrrrrrrrrrrrrrr :1: $clip-art-bugs-bunny-688084.jpg
bu akşam kuzenme gidicem biraz kafa dağıtmak istiyorum gece gelirim belki burda olursanız görüşürüz bayanlar...

güle güle kullanın canım çok güzelmiş 200 tl iyi tutmuş canım valla...

Sagol canim.
Fiyat konusunda pek bi bilgim yok malesef.

Kina tepsi ve sepetim eksik daha :))

40 adet mendil
40 adet mum
100 adet kina kutusu aldim

yeter insaAllah :))

tuti dediğini yaptım nişanlımı aramadım taaa geceye kadar o aradı beni sonrada anlattım şimdi bana cok iyi davranıyo sabahta o aradı beni gitce yeri söledi dün beni cok mutlu edip gönlümü aldı kerata :16::16:

Back