- 10 Aralık 2010
- 6.566
- 9.469
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.721
canım benim sen benim sıkıntılarımı bilmiyorsun kendimde değilim pazartesi panik atak krizi geçirdim iş yerimdeki sıkıntılarım gittikçe artıyor ne huzurum var ne gücüm ....geçen pazar resmi nikahım kıyıldı ben şuan evli bir bayanım :)
benım tarafımdan 250 kısı olsa cok mutlu olcam dıyorum sımdılık lsıteme gore 70 advetıye *2 140 kısı daha bı 100 kısı getırtebılsem cok mutlu olucam kendı adıma :)
hahaha ben herhalde o tahtaya hergün şunu yazarrım...ben sabah 7'de çıkıcam nişanlım 9-10 kendi işi olduğu için..
kocacım yatağı düzelt...kahvaltı tabaklarını kaldır..tezgahta bulaşık bırakma...yemekte yaparsan harika olabilir...akşam ödülünü alırsın
alıntı yapa yapa gelıoyordum gel gel bıtmedı gelemedım :)
buarada bende dugunden sonra evımde gelın mevludu okutmak ıstıyorum
kızlar sızler daha tecrubelısınız halbukı benım da tecrubelı olmam gerkeıyordu
bu benım 2.evlılıgım olacak
700 kısılık bı dugune kac kısılık davetıye basılır?
davetıyelerın toplam fıyatları nedır ve sızler kız tarafı olarak kacar tane davetıye ıstedınız ?
- cıcek ekleyen arkads ayakkabın fusya ıse fusya ama arada bır renk ıse 1.eklediğin rengı cok pastel cok begendım
- sonrasıma ısyan gelınlık ıptal demıssın bızde az zaman kaldı dıyoduk ama gelınlıkcıye gıttık analstık hazıran sonu provoya cagırdı aceleye gerek yok modelın tamam olursa sorun yok
- sonracıma gelınlık 500 lıradan asagıya kose takımı bulabılecegını sanmıyorum ama kullanıslı olacakmı onlar mutfak ıcın hıc kullanmadık kullanan bı tanıdıgımız olmadı ama gırıp cıkmak zor olur gıbıme gelıyor
-masatakvımım ekledıgın cıcekler cok guzel acmamıs gul degılmı bunlar neden bulamıyolar ızmırde?
-endoskopi olan arkadasım gecmıs olsun benımde mıdemde sorunum var ama korkuyorum endoskopıye ...
-evi kira olan arkadaslar evlerını kaca tuttular acaba daıreler sıfırmı benı en cok korkutan ev
ev olmayınca esyada alamıyoruz bı koltugumuz var o kadar..
bu cıcekler bana cok mu canlı kalırr
kusagıma goree
arka planda kalan sagdakı cıcek cokmu mat ?
kuzum gecmiş olsun biara iş yerinde bende öleydim üstüme çok geliyolardı yaaa bende cuma günü evli bi bayan olcm allahın izniyle gelinliği naptın cnmmm
hahah cevabı çok merak ettim
saol canım geçti bitti çok şükür şuanda iyiyim mevlüt bende düşünüorum
benim yazdıklarımı görmediniz mi
heh yaaa hoşgeldinnnn...gördüm kuzum...sor bakalım ne kadar diyecekler çiçeğe çok merak ettim..
sen geldin ben çıkıyorum ama...
İYİ AKŞAMLAR GÜZELLER
Yenidoğdumun bebeği varrr..Allah bağışlasın canım...
sen kaç yaşındasın kuzm yaaa..yeni okudum..
bence kına geceni yap canım..bebeğinde gelsin uyuyacağı zaman birileri götürür..zaten o kalabalıkta curcunada seni aramaz çocuk canım
kayınvaliden bir kına gecesi yapmadı falan demesin sonra canım
gelinliğim bitmek üzere geçen cuma son provam yapıldı kolu yapılacak ve güpürlere işleme yapılcak düğünden 1 hafta önce falan alıcam kısmetse kına elbiseminde 2. provası yapıldı boyu alındı sahi onun provası ne zamandı unuttumiyimi özel hayatı nişanlımla aramı falan düzene soktum şükür 2-3 hafta önce gergindim tam dedim ohh çok şükür sıkıntı azaldı müdür aşırıdand aşırı üzerime gelmeye başladı boğuluyorum... benim beyazz eşyam ve halım var alınacak saon perdesini nişanlımla aldık annemlerde sağolsun destek olmak için diğer perdeleri alacaklar sanırım hatta bugün almış olabilirlerde arayıp bana ölçü sordular ...keşke nişanlımın ailesi benim ailemin çeyreği kadar nişanlıma maddi manevi destekte olsaydılar normalde perdeyi nişanlım yapacaktı annemler onun durumuna üzüldü almaya karar verdiler
aynen dıyebılır paradan dolayı bahane ederler
ama halbukı babam dıyor ıstersen arkadaslarınla yap ben oduyeyım herseyını
kına ıcımde kalacak
cok ıstıyorum kınamın yapılmasını :S
cafede arkadaslar arasında kına benı tatmın eder
pekıya buyuklerı???
valla kınaya erkek tarafı gelmez dıyorsunuz bal gıbıde gelır bızımkıler anlıyorum ben cuma dugun bızım
perşembe kına dıyor kayınvalıde
olsada çarşamba salı olur ama onalrın tarafından ınsanlar gelsın dıye persembeye atarlar
benım aslında bunu aklı basında bırıyle konusup annecımle konusturmam lazım
benı dınlemıyor
mılletın agzı torba degıl buzesin dıyecekler adam baska kadınalr ıcın gıttı (cocugu hıc gormuyor) konularım var bakarsınız
buda adam ıcın cocugunu atıyor der
kı ben cocugumu kımseyı sevemeyecegım kadar cok sevıyorum ve cok baglılık duyuyorum
buarada ben 24 yasındayım
ben bu aksam gazı almısken annemle bır konusayım bakalım ne dıyecek
azcıkta nısanlıma tabıkıı... off
kına ıcımde kalacak
pekıya buyuklerı???
valla kınaya erkek tarafı gelmez dıyorsunuz bal gıbıde gelır bızımkıler anlıyorum ben cuma dugun bızım
olsada çarşamba salı olur ama onalrın tarafından ınsanlar gelsın dıye persembeye atarlar
benı dınlemıyor
mılletın agzı torba degıl buzesin dıyecekler adam baska kadınalr ıcın gıttı (cocugu hıc gormuyor) konularım var bakarsınız
kı ben cocugumu kımseyı sevemeyecegım kadar cok sevıyorum ve cok baglılık duyuyorum
kına ıcımde kalacak
pekıya buyuklerı???
benı dınlemıyor
kına ıcımde kalacak
pekıya buyuklerı???
benı dınlemıyor
canım sana tek bişey diyeceğim stretini bir kenara at kendini hasta edersin yoksa allah korusun...müdürünede benden selam söyle böyle herifler böyle zamanlardamı çıkıyor piyasaya ya tınlama bile çok üstüne geliyorsada konuş derim patronunla.ailene gelincede allah başımızdan eksik etmesin onları canım nişanlının ailesine gelincede evlendikten sonra ortamda bak biz yaptık bu evin içini o bu şu derlerse yapıştır lafı anında zerre katkısı olmayan insanlara böyle yapacaksın çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?