2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

kuzum gecmiş olsun biara iş yerinde bende öleydim üstüme çok geliyolardı yaaa bende cuma günü evli bi bayan olcm allahın izniyle gelinliği naptın cnmmm

benım tarafımdan 250 kısı olsa cok mutlu olcam dıyorum sımdılık lsıteme gore 70 advetıye *2 140 kısı daha bı 100 kısı getırtebılsem cok mutlu olucam kendı adıma :)

benim düğüne o kadar kişi gitmeyebilir toplamda 250 300 kişiyiz çünkü düğün nişanlımın memleketinde
akrabalarımın bir kısmı sadece kınaya gelecek onun akrabaları kınaya gelmeyecek fala bölük pörçük bişi oldu ama akrabalarım beni şaşırtıp beni hepsi sivasa gelse yandık sayı çok artacak ve durum öyle gözüküyo

hahah cevabı çok merak ettim

saol canım geçti bitti çok şükür şuanda iyiyim mevlüt bende düşünüorum

kuzum gecmiş olsun biara iş yerinde bende öleydim üstüme çok geliyolardı yaaa bende cuma günü evli bi bayan olcm allahın izniyle gelinliği naptın cnmmm

gelinliğim bitmek üzere geçen cuma son provam yapıldı kolu yapılacak ve güpürlere işleme yapılcak düğünden 1 hafta önce falan alıcam kısmetse kına elbiseminde 2. provası yapıldı boyu alındı sahi onun provası ne zamandı unuttum iyimi özel hayatı nişanlımla aramı falan düzene soktum şükür 2-3 hafta önce gergindim tam dedim ohh çok şükür sıkıntı azaldı müdür aşırıdand aşırı üzerime gelmeye başladı boğuluyorum... benim beyazz eşyam ve halım var alınacak saon perdesini nişanlımla aldık annemlerde sağolsun destek olmak için diğer perdeleri alacaklar sanırım hatta bugün almış olabilirlerde arayıp bana ölçü sordular ...keşke nişanlımın ailesi benim ailemin çeyreği kadar nişanlıma maddi manevi destekte olsaydılar normalde perdeyi nişanlım yapacaktı annemler onun durumuna üzüldü almaya karar verdiler

yenidendoğdum canım bebişinmi var canım senin bana bırak ben seve seve bakarım ona bu arada kına yap bencede canım ama cafede ama sosyal tesislerde fazla açılmana gerek yok zaten ama bu kınayı yap derim oğluna elbet biri bakar canım ilerleyen saatlerde

Yenidoğdumun bebeği varrr..Allah bağışlasın canım...
sen kaç yaşındasın kuzm yaaa..yeni okudum..
bence kına geceni yap canım..bebeğinde gelsin uyuyacağı zaman birileri götürür..zaten o kalabalıkta curcunada seni aramaz çocuk canım
kayınvaliden bir kına gecesi yapmadı falan demesin sonra canım

hahah cevabı çok merak ettim

saol canım geçti bitti çok şükür şuanda iyiyim mevlüt bende düşünüorum

daha önceki sayfalarda yazmıştım canım işte bunu der

benim kocişimde o tahtaya cvp yazar kesin..
yatağı toplamadım, tezgah üstü duruyor öyle, yemek yapmadım senin ellerinden yemek yemek için der ve en sonunada ben sanı kandırırım o ödülü yine alırım der..ve emiminde kandırır

aynen dıyebılır paradan dolayı bahane ederler
ama halbukı babam dıyor ıstersen arkadaslarınla yap ben oduyeyım herseyını
kına ıcımde kalacak
cok ıstıyorum kınamın yapılmasını :S
cafede arkadaslar arasında kına benı tatmın eder
pekıya buyuklerı???
valla kınaya erkek tarafı gelmez dıyorsunuz bal gıbıde gelır bızımkıler anlıyorum ben cuma dugun bızım
perşembe kına dıyor kayınvalıde
olsada çarşamba salı olur ama onalrın tarafından ınsanlar gelsın dıye persembeye atarlar

benım aslında bunu aklı basında bırıyle konusup annecımle konusturmam lazım
benı dınlemıyor
mılletın agzı torba degıl buzesin dıyecekler adam baska kadınalr ıcın gıttı (cocugu hıc gormuyor) konularım var bakarsınız
buda adam ıcın cocugunu atıyor der
kı ben cocugumu kımseyı sevemeyecegım kadar cok sevıyorum ve cok baglılık duyuyorum

buarada ben 24 yasındayım
ben bu aksam gazı almısken annemle bır konusayım bakalım ne dıyecek
azcıkta nısanlıma tabıkıı... off

canım sana tek bişey diyeceğim stretini bir kenara at kendini hasta edersin yoksa allah korusun...müdürünede benden selam söyle böyle herifler böyle zamanlardamı çıkıyor piyasaya ya tınlama bile çok üstüne geliyorsada konuş derim patronunla.ailene gelincede allah başımızdan eksik etmesin onları canım nişanlının ailesine gelincede evlendikten sonra ortamda bak biz yaptık bu evin içini o bu şu derlerse yapıştır lafı anında zerre katkısı olmayan insanlara böyle yapacaksın çünkü...

buarada ne cok konustumm
ben once ayakkabıyı almalıyım cıcekten once degılmı kızlar?

Kuzum ya üzüldüm...kötü bir deneyim yaşamışın ama inş bundan sonrası güzel olacak :26::26:
bence küçükte olsa bir yer tut ve yap kınanı kuzum..anneni ikna et muhakkak..içimde kalacak onuda geçtim yarın başıma kalkarlar de
yaşın daha çok küçükmüş kuzum yaaa...
inş herşey güzel olur bunan sonra :26::26:

Sen çok ince ayrıntıları düşünüyorsun
Ege zaten erken uyuyor demişssin
Kına yapsanda yine saat 8-9 gibi uyuyacak aynı düğünde ki gibi sıkıntı yapma kendine
İçinde kalcağına bırak millet ne derse desin

canım kınasını cafede yapan bir çok arkadaşım var gençler arasında değildi yaşlılar bile vardı sizdede kınaya erkek tarafı geliyor sanırım bizdede öyle olucak...ayrıca bazı dernekler var içinde kına gecesi falan yapılmaya müsade ediliyor etrafında varsa dernekler gidip bir konuşabilirsin...ayrıca eski mevzuların kimseyi ilgilendirmez bu konuda sana en ufak bir laf atana cevabını ver derim seninle bebeğin arasındaki bağı kimse bilemez bu konudada laf sokana lafını esirgeme derim bu konu çok hassas negatif düşüncesi olan insanlara rağmen şu durumlarda hiç bir şeyi kafana takma hayatına bak yeni hayatında sen bebeğin ve eşin olucaksınız gerisi fosssss

içinde kalmasın kınanı yap çocuğunda 1-2 saat yanında olsun millet oynatır onu kınaya erkek tarafından 10-15 kişşi gide rkalabalık gelmezler benim düğünüm cuma günü sivasta kınamı salı günü ankarada yapacam senle öyle yap zor de dinlenmem lazım falan filan de perşembe yaptırma gelen akrabalarda çok erkenden gelmez zaten...evet çiçekten önce ayakkabı al. bu arada çiçeğe özendirdiniz beni ben gelinlikçinin verdiği çiçeği kullanacaktımda ne güzel şeyler var o çiçek dışında birde canlı çiçek nişanlıma yaptırcam bence 3. bir çiçek yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum sizce

öyle tabiki canım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah rabbim işlerimizi rast getirsin ve iyileriyle karşılaştırsın...adamla bir defa gafleten azıcık konuştum sevgili müdürle stres baskı altındayım midem rahatsız mideme atıyor hasta oluyorum dedim adamın cevabı ne çok hasta oluyorsunuz oldu hani anlayıpta bi geçmiş olsun değil ben daha bu adamla ne konuşacam ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…