2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
mutfağın tezgah kısmına yazı tahtası koydular tv de hani şu okullardaki yazı tahtası...bendemi yaptırsam eşime arada not yazarım koca kocaaaaaa bugün evde yemek yok yada kocacığım beni affet yemek yapamadım diye hehehehehe:52:

hahaha ben herhalde o tahtaya hergün şunu yazarrım...ben sabah 7'de çıkıcam nişanlım 9-10 kendi işi olduğu için..

kocacım yatağı düzelt...kahvaltı tabaklarını kaldır..tezgahta bulaşık bırakma...yemekte yaparsan harika olabilir...akşam ödülünü alırsın :9::9::9:

hahaha ben herhalde o tahtaya hergün şunu yazarrım...ben sabah 7'de çıkıcam nişanlım 9-10 kendi işi olduğu için..

kocacım yatağı düzelt...kahvaltı tabaklarını kaldır..tezgahta bulaşık bırakma...yemekte yaparsan harika olabilir...akşam ödülünü alırsın :9::9::9:

:52::52::52::52::52::52: hahaha çok iyi yaaaaaaaaaaaa...

Kizlar buketleriniz cok hos bende baktim sayfaya bende mi alsam acaba..

Benim gelin cicegim sahte :)))
Dügünden önce renkli cicek koydururum diye düsünmüstüm.
Ama nasil durur bilmiyorum.

Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 432308
Canım karar senın tabı ama bu sahte çiçekleri yıllardır herkes kullanıyo,bide yapay tamam ama ne bıleyım ben hep bıraz farklılık ıstedıgım ıcın galıba gozume hepsı aynı sımlı pullu gıbı gelıyo,saklanabılse canlı alırdım hemen ama saklayamayacağım ıcın en aızndan canlı havasını azda olsa yakalar dıye bu yapaydan alıcam

ayy sen bi alemsin yaa benim kocam da Ayy allh söylettı bak :)benım nısanlımda benden once cıkacak benden önce gırecek yaa,bende tahtaya kocacımmm yemeği hazırlarsan ikimiz için bazı hyallerımı gerceklestırebılırm belki:) yazarım,

Son düzenleme:
wewonthelove sende haklisin aslinda bir de gelinlik kirik beyaz renginde gelin cicegim cok beyaz gibi durdu elimde sanki öyle geldi bana :) mor yada pembe renginde buketler cok hos duruyor gercekten ama gelinlige yakisir mi diye düsünüyorum yani bu sacma bi düsünce mi acaba? :))

Ben de tam fikrimi söölicektim ki zaten kararını vermişsin ama yine de söyliym cicim 3 :9:

Canım buket harika yaa o fuşyamsı renkten bi de ayakkabı bul şööyle topuklusunda off harika olurrr:16:

Nerden buluyosunuz böyle güzel buket resimlerini ya bana da söyleyin ben de bakıym daha ben ona karar veremedimmm:50:

Canım modeli belirleyip kendiniz de yaptırabilirsiniz mobilyacıya köşe takımı:34:
Hem istediğin gibi üzerinde değişiklik yaptırabilirsin modelin:51:

Ayakkabımı ekledim canım.:34:
Gelinbuketi yazıyodu fotografta baktım ben de buldum ordan. :9:

ayyyy bayıldım ayakkabıya ya benim normalde giyeceğim ayakkabı stiletto gümüş rengi ama foto çekimleri için morlu bantları renkli olan ayakkabımı kullanıcam sanırım ben biraz uçuk olduğum için nerde abuk subuk şey var çekiyor beni...düşündümde gümüş rengi stiletto almakta hata mı ettim buketim lila tonlarında :26:

mutfağın tezgah kısmına yazı tahtası koydular tv de hani şu okullardaki yazı tahtası...bendemi yaptırsam eşime arada not yazarım koca kocaaaaaa bugün evde yemek yok yada kocacığım beni affet yemek yapamadım diye hehehehehe:52:

Zaten istanbulda 4 magazası var 3ünü gezdim sonunda buldum bu ayakkabıyı. Herkes çok begenmesede beni çekti valla aklıma koydum gittim buldum aldım :27:
Stiletto çok zor bi ayakkabı kuzum nasıl dayanıcaksın? :26:
Eminim gümüş rengi harikadır. :16:

Tahta fikri süpermiş. :9:

Teşvik payı :23::23::23:

alıntı yapa yapa gelıoyordum gel gel bıtmedı gelemedım :)
buarada bende dugunden sonra evımde gelın mevludu okutmak ıstıyorum
kızlar sızler daha tecrubelısınız halbukı benım da tecrubelı olmam gerkeıyordu
bu benım 2.evlılıgım olacak :17:

700 kısılık bı dugune kac kısılık davetıye basılır?
davetıyelerın toplam fıyatları nedır ve sızler kız tarafı olarak kacar tane davetıye ıstedınız ?

- cıcek ekleyen arkads ayakkabın fusya ıse fusya ama arada bır renk ıse 1.eklediğin rengı cok pastel cok begendım

- sonrasıma ısyan gelınlık ıptal demıssın bızde az zaman kaldı dıyoduk ama gelınlıkcıye gıttık analstık hazıran sonu provoya cagırdı aceleye gerek yok modelın tamam olursa sorun yok

- sonracıma gelınlık 500 lıradan asagıya kose takımı bulabılecegını sanmıyorum ama kullanıslı olacakmı onlar mutfak ıcın hıc kullanmadık kullanan bı tanıdıgımız olmadı ama gırıp cıkmak zor olur gıbıme gelıyor

-masatakvımım ekledıgın cıcekler cok guzel acmamıs gul degılmı bunlar neden bulamıyolar ızmırde?

-endoskopi olan arkadasım gecmıs olsun benımde mıdemde sorunum var ama korkuyorum endoskopıye ...

-evi kira olan arkadaslar evlerını kaca tuttular acaba daıreler sıfırmı benı en cok korkutan ev
ev olmayınca esyada alamıyoruz bı koltugumuz var o kadar..

wewonthelove sende haklisin aslinda bir de gelinlik kirik beyaz renginde gelin cicegim cok beyaz gibi durdu elimde sanki öyle geldi bana :) mor yada pembe renginde buketler cok hos duruyor gercekten ama gelinlige yakisir mi diye düsünüyorum yani bu sacma bi düsünce mi acaba? :))

benm gelinliğimde kırıkbeyaz :9::9::9::9::9::9::9::9: ay arada giyeceüim tutuyooo benm aldıktan sonra yaaa

sende kırık beyaz toz pembe yada kırık beyaz-somon renginden oluşan bir buket yaptırabilirsin canım :34:

citl ben gelinligi aldim bi daha da göremedim :1: fotograflarla idare ediyorum.

Bu nasil acaba? Mor rengini cok seviyorum :))

$IMG_0331-500x500.jpg

Yenidendogdum bi bakalim 500TLden asaga bulamazsak masa sandalye alicaz :S

Evimiz kira 550TL kira 35TL aidat asansörlü dogalgaz/kombili 3+1.
Binayi almanci mütait özel yaptirmis. Sifir degil ama yeni bina 5 sene yok yani.

Güleceksin ama biz önce mobilyalari aldik sonra ev baktik :)))
Ama uzakta oldugum icin mecbur öyle yapmamiz gerekti.

Davetiye konsunda hic bi fikrim yok.
Biz 600 davetiye bastirdik. 400-500 kisilik bir dügün olacak.
Ayrica dügünümüz yemeksiz olacak.

Kizlar siz dügünü yemekli mi yemeksiz mi yapiyorsunuz?

alıntı yapa yapa gelıoyordum gel gel bıtmedı gelemedım :)
buarada bende dugunden sonra evımde gelın mevludu okutmak ıstıyorum
kızlar sızler daha tecrubelısınız halbukı benım da tecrubelı olmam gerkeıyordu
bu benım 2.evlılıgım olacak :17:

700 kısılık bı dugune kac kısılık davetıye basılır?
davetıyelerın toplam fıyatları nedır ve sızler kız tarafı olarak kacar tane davetıye ıstedınız ?

- cıcek ekleyen arkads ayakkabın fusya ıse fusya ama arada bır renk ıse 1.eklediğin rengı cok pastel cok begendım

- sonrasıma ısyan gelınlık ıptal demıssın bızde az zaman kaldı dıyoduk ama gelınlıkcıye gıttık analstık hazıran sonu provoya cagırdı aceleye gerek yok modelın tamam olursa sorun yok

- sonracıma gelınlık 500 lıradan asagıya kose takımı bulabılecegını sanmıyorum ama kullanıslı olacakmı onlar mutfak ıcın hıc kullanmadık kullanan bı tanıdıgımız olmadı ama gırıp cıkmak zor olur gıbıme gelıyor

-masatakvımım ekledıgın cıcekler cok guzel acmamıs gul degılmı bunlar neden bulamıyolar ızmırde?

-endoskopi olan arkadasım gecmıs olsun benımde mıdemde sorunum var ama korkuyorum endoskopıye ...

-evi kira olan arkadaslar evlerını kaca tuttular acaba daıreler sıfırmı benı en cok korkutan ev
ev olmayınca esyada alamıyoruz bı koltugumuz var o kadar..

canım ben nişan için bizim toplam kişi sayısı 90 ama ben 100 adet bastırdım ne olur ne olmaz diye sizin kesin 700 kişi ise 800 tane bastırmanız yeter bence fazlasına gerek yok yazık günah benim elimde bayağ bir davetiye kaldı çünkü ne yapalım artık saklayacağım onlarıda:1:

oyy bırlıgıyle karar verdık kızlar Allah razı olsun teker teker ,içime sindi sayenızde herkes 3 dediğine göre gönül rahatlığıyla alabilirim artık altına 1.deki gibi yapraklar koydurucam ve uzun kurdelalı yaptırıcam oleyyy

gelın buketcısındenmı alıyorsun bende 3. begenmıstım ama onu yanlıslıkla ekledıgın ıcın oylamadım
kac cm ımıs canım bunlarıda sor almadan evvel ben once ayakkabı sonra cıcek dıyorumm
banada pudra ayakkabı lazım platform 15 cm :D

citl ben gelinligi aldim bi daha da göremedim :1: fotograflarla idare ediyorum.

Bu nasil acaba? Mor rengini cok seviyorum :))

Eki Görüntüle 432315

Yenidendogdum bi bakalim 500TLden asaga bulamazsak masa sandalye alicaz :S

Evimiz kira 550TL kira 35TL aidat asansörlü dogalgaz/kombili 3+1.
Binayi almanci mütait özel yaptirmis. Sifir degil ama yeni bina 5 sene yok yani.

Güleceksin ama biz önce mobilyalari aldik sonra ev baktik :)))
Ama uzakta oldugum icin mecbur öyle yapmamiz gerekti.

Davetiye konsunda hic bi fikrim yok.
Biz 600 davetiye bastirdik. 400-500 kisilik bir dügün olacak.
Ayrica dügünümüz yemeksiz olacak.

Kizlar siz dügünü yemekli mi yemeksiz mi yapiyorsunuz?

canım benim nişanım 90 kişilik ama ben 150 tane davetiye bastırdım benim nişan yemeki canım

neden sacma olsunkı tatlım artık herkes renklı yaptırıyo,istemen senın begenmen onemlı,
asla ıstedıgınden sasma derım ben,mesela yatak odamı osmanlı serbetı dıye bı renge boyattım ben gorumcelerım kayınvalıde felan eve gıdınce ayy bu ne boyle cok karanlık,yok çingene rengi felan demısler,ama umrumda değil dün yatak odam geldı beyaz cokda hosuma gıttı askımda begendı gerısı vız gelır tırıs gıder,yanımda soyleyene de burası yatak odamız baskası gırmeyeceği için sorun yok biz begendik diycem:)

canım ben nişan için bizim toplam kişi sayısı 90 ama ben 100 adet bastırdım ne olur ne olmaz diye sizin kesin 700 kişi ise 800 tane bastırmanız yeter bence fazlasına gerek yok yazık günah benim elimde bayağ bir davetiye kaldı çünkü ne yapalım artık saklayacağım onlarıda:1:

ay canım 700 aıle cok cok fazla degılmı aslında dugun yerı buyuk oldu bılıyorum ben 500 luk olsun demıstım ama gelenler 2-3 -4 gelırler halıyle
yanı 800 bana cok uc geldı 400-500 davetıye dıyorum
bugun kendı kafama gore yakın arkabalarım ve arkadaslarımı yazdım 70 kısı cıktı
140 kısı eder 2 'serden en asa

bızden daha 50 davetıye cıksa ne ala
cunku dedıgım gıbı herkezı tekrar tekrar cagırmak ıstemıyoruz cagırsakta gelmezler zaten

bızım dugunumuz yarı dugunlu :) pastalıı heheheh

bızde koltuk aldık yemek odası yatak oadsı beklıyoruz bızde 600-700 arası kıra verebılırız dıye dusunuyoruz sıfır daıre ıstıyoruz ınsallah bulabılırız canım
Allah gonlumuze gore versın
herkez cıcege dadandı bende heves oldumm

gelın buketcısındenmı alıyorsun bende 3. begenmıstım ama onu yanlıslıkla ekledıgın ıcın oylamadım
kac cm ımıs canım bunlarıda sor almadan evvel ben once ayakkabı sonra cıcek dıyorumm
banada pudra ayakkabı lazım platform 15 cm :D
ya bencede önce ayakkabı aslında bende bı 15 cm ıstıyodum boyum kısa da ama ayakkabım 12.5 cm 4 cm platformu galıba,senın boyun kac sekerim..

neden sacma olsunkı tatlım artık herkes renklı yaptırıyo,istemen senın begenmen onemlı,
asla ıstedıgınden sasma derım ben,mesela yatak odamı osmanlı serbetı dıye bı renge boyattım ben gorumcelerım kayınvalıde felan eve gıdınce ayy bu ne boyle cok karanlık,yok çingene rengi felan demısler,ama umrumda değil dün yatak odam geldı beyaz cokda hosuma gıttı askımda begendı gerısı vız gelır tırıs gıder,yanımda soyleyene de burası yatak odamız baskası gırmeyeceği için sorun yok biz begendik diycem:)

biz daha o işlere kalkışmadık tatlım ama eğerki benimde evim olursa bende yatak odamı abuk subuk bir renge boyayacağım :9:bu kimseyi ilgilendirmez zaten en uyuz olduğum şeyde neden 2 kişinin (yyani evleneceklerin) zevklerine karışırlarki) bende buna anlam veremiyorum...benim kayınvalidem çok tatlı bir kadındır hiç bişeyimize karışmaz maaşallah zaten davetiyemi ben yaptım biliyorsunuz eline geçince davetiye kadıncağız beni aradı çoook güzel olmuş tebrik ederim seni dedi evinde çok güzel olur yawrum senin dedi karışmasın kimse gelinine oğluna ya karıştırtmayın bayanlar ben bu konularda çok hassasım ilerde tepenize binerler sakın yani neyi nasıl istiyorsanız öyle yaptırın ama evinizi ama gelinliğinizi v.s onlara ne yahu aaaaaaaa sinirlendimmmmm

Canım karar senın tabı ama bu sahte çiçekleri yıllardır herkes kullanıyo,bide yapay tamam ama ne bıleyım ben hep bıraz farklılık ıstedıgım ıcın galıba gozume hepsı aynı sımlı pullu gıbı gelıyo,saklanabılse canlı alırdım hemen ama saklayamayacağım ıcın en aızndan canlı havasını azda olsa yakalar dıye bu yapaydan alıcam

ayy sen bi alemsin yaa benim kocam da Ayy allh söylettı bak :)benım nısanlımda benden once cıkacak benden önce gırecek yaa,bende tahtaya kocacımmm yemeği hazırlarsan ikimiz için bazı hyallerımı gerceklestırebılırm belki:) yazarım,

Evet kızlar sevdim tahta fikrini...tamamen teşvik payı :16::16::16:
benim kocişimde o tahtaya cvp yazar kesin..
yatağı toplamadım, tezgah üstü duruyor öyle, yemek yapmadım senin ellerinden yemek yemek için der ve en sonunada ben sanı kandırırım o ödülü yine alırım der..ve emiminde kandırır :9::9::9:

gelinim cnm paketlediler giydim orda habire çıkarma dursun dediler tarlatan kırıllır 200 tl en ucuzu dediler sonra bende şey yapmadım hanii açömadım düğün den sonra size gösterecem canlarım benmmm yaa

Back