2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

bu cıcekler bana cok mu canlı kalırr
kusagıma goree

arka planda kalan sagdakı cıcek cokmu mat ?

700 KİŞİ İÇİN 400 DAVETİYE EN FAZLA yaptır canım çünkü her gelen 2-3 kişi gelecek hesabını ona göre yaptır benim düğünüm yemekli 250 300 kişilik olacak 250 davetiye bastırdık çünkü kına ayrı yerde düğün ayrı yerde davetiye veriklerimin çoğu arkadaşlarım ve sadece kınaya gelecek akrabaları arayarak haberdar ediyorum zaten

gelinim cnm paketlediler giydim orda habire çıkarma dursun dediler tarlatan kırıllır 200 tl en ucuzu dediler sonra bende şey yapmadım hanii açömadım düğün den sonra size gösterecem canlarım benmmm yaa

ya kuzum tarlatan 200 mü oha...bence gelinlikçi saçmalamış..benim kuzenime 2 tane tarlatan vermişlerdi..biri düğünde emanet olsun düğün sonu getirirsiniz diye bence onlar açmaman için demişler..üstelik tarlatan hemen öyle kırılacaksa düğün günü yandık yani

bizdede durum daha farklı tatlım az kişi olsun diye fazla samimi bulmadığım kişileri eledim hep artık düğüne gelirler ne yapalım sende fazla takılma canım verirsin çok gerekli olan kişilere davetiye arkadaşların vs onlarıda internetten yollarsın takılma fazla böyle şeylere adamı hep streste sokar bu davetiye işi geçen ben bi liste yaptım 150 kişi çıktı otelle 90 kişi diye anlaştım ele allah ele sevmediğim insanları eldim 90 a indirdim listeyi

bızım dugunumuz yarı dugunlu :) pastalıı heheheh

He yari dügünlü mü deniliyor ona hehe :)
O zaman bizim dügün de yari dügünlü mü olacak?
Kek mevyve suyu biskrem birde gelin pastasi dagitilacak. :)))

citl ben de aldim gelinlikcide duruyor hala rica ettik kayinvalidemin evi benim esylalar la dolu gelinlik kina gecesinde giycem elbise birde bindalli orda hala :)

tuti masallah hayirli olsun insaAllah :)
Burda da dügünlerde hep belirli bir menü olur.
Ama TRde bücceye bakiyor iste.

wewonthelove hadi diger odalara neyse (ki ona da karismaya hakki yok kimsenin) ama yatak odasi insanin en özel odasi istersem rengarenk yaparim size ne :)) cok haklisin kimsenin sözüne bakmayip sadece kendi istegimize göre hareket etmeliyiz bir sefer gelin oluyoruz nihayetinde.

o zaman 400 dıye dusunmem gereklı benımde canım
buarada kına olmadan dugun olurmu kızlar? olurmu ya ben napcam nasıl bır aradayım sıze anlatamam konununde hıc ustune gıtmıyorum öteliyorum
düğünümde benım oglum var 2 yasını yenı gectı
bebek yanı benı gorse kucagımdan ınmez
nısanlımın aılesınden herkez bılmıyor kendılerı ogrensınler dıye beklıyolar konu komsuda oyle nısanlımın babası ıyı bır ısyerınde calısıyor 100 kısı gelen olur mudur pozısyonunda neyse ıstemıyolar halıyle oglum 2 saat kalacak daha sonra eve goturulecek zaten 8*9 gıbı uyuyor ama ınsanlar hıc getırmemıs demesınler dıye neyse
annemde kınada ne olacak dıyor
kınadaa ben kıme emanet edıcem nasıl ıdare etcemınsanmı agırlancak cocukmu bakcaz dıyor
kayınvalıdem kınadan bahseıdyor ben bısey dıyemıyorum
kına yapmıcaz nasıl dıyeyım annem dıyor evde yapalım annesıyle teyzesı gelsın o kadar
nısan evde oldu 90 kısı curcuna oldu ev butunhazırlık ayrı bı dert

bense kınayı sosyal tesıslerde acık havada yaparız dıyordum hep masa takvımım bılır :S
napcam
napmalıı

tarlşatan kırılmaz ancak katlayıp koymak yerıne bıraz zordur canım

walla evimde mobilyalarımıda nişanlımla aldık gelinliğimide modelini ben beğendim çok şükür herşeye burnunu sokan kayınvalidem görümcem yok zaten ayrı illerdeyiz o hususta rahatım ve nişanlım yapıyor herşeyi karışanımız yok...

cnm kırılır derken kutuya koydular ya
kadın kıvırdı tarlatanı sizde öle yapmaya çalışırsın kırılır değişik şekilde katladı kafdın haklı kırılsa gelinlik sönük olck sonuçöta doğru söylüyooo gelinliği kutuya koydu siz ben gibi katyamazsınız kırılır yazık günah dedi

bende valla bı 50 kısı yanı 50*2 100 kısı daha cıkarsam ortaya 250 kısı yanı kafam rahatlayacak cunku cok ezık hıssedıyorum kendımı

gelinim cnm paketlediler giydim orda habire çıkarma dursun dediler tarlatan kırıllır 200 tl en ucuzu dediler sonra bende şey yapmadım hanii açömadım düğün den sonra size gösterecem canlarım benmmm yaa

yuhhhhhhhhhh 200 tl ye tarlatanmı olur canım bırak o tarlatanı başka yerden al adammı kandırıyorlar bunlar yahuu

kusagıma goree

anammmmmm gelinliğe bayıldım...bu arada kuşağınla aynı renk olsun yeterki pembesi 1 ton yada 2 ton açık olursada olur ama pembenin tonları olsun...çok güzelll

Son düzenleme:

cnm napıyosun naptıon bakım gelinliğini koydunmu biz göremedik valla bende dedim nişanlını kardeşini filan çağırma başkası oldunmu kavga ediyos dedik oda getirmedi şükür güle oynaya aldıkkk artık msj da atmyosun hadi ben yoğunum küstümmm gelinliği nerden begendin kuuzm

ısyan haklısın ılkı uyuyor ıkıncı mat duruyor 3. begenmedım :)

O zaman benim gelinliğimi assınlar...ben çatlarım evimde ona bakmadan duramam galiba

canım benim sen benim sıkıntılarımı bilmiyorsun kendimde değilim pazartesi panik atak krizi geçirdim iş yerimdeki sıkıntılarım gittikçe artıyor ne huzurum var ne gücüm ....geçen pazar resmi nikahım kıyıldı ben şuan evli bir bayanım :)

anlamadım ne demek istediğini canım ya

benım tarafımdan 250 kısı olsa cok mutlu olcam dıyorum sımdılık lsıteme gore 70 advetıye *2 140 kısı daha bı 100 kısı getırtebılsem cok mutlu olucam kendı adıma :)

kusagıma goree

Sağda kalan
Mat değil ben uyacağını düşünüyorum canım beğendim

ben geldimmmm
masatakvimim o çiçekler ne harika şeyler öyle yyaaaa tam senin düğün konseptine uyuyor...çok güzel kuzum...içinden hangisi saha güzel dersen 2.sini ayrı bişr beğendim

Evet bende cok beğendim çıktı alayımda akşam iş çıkışı konuşayım çicekciyle fiyat alayım

ay bende oku oku bitmedi
Canlı var canım yapay çiçek yok
riske atıp netten alamam görmem lazım
fotolar shoplu belli
700 kişi çok değil mi yaa
biz 350 kişilik tuttuk herkesi çağırmayacağım
Davetiye listem bile hazır benim
Davetiyelerimde hazır-nikah şekerimde

Kına işini evet sen söylediğinden beri bende düşünüyorum senin için birşeylerAma oğlunuda atamazsın ki canım
İçinde kalcak kına yapmazsan
Evde yada cafe tarzı biryerde yap
Kınaya erkek tarafı gelmez zaten
Oğlun bence gelsin milletin ağzı durmaz
Sonra derler erkek tarafı oğlanı istemiyor diye
uyku vakti gider eve

MASATAKVİMİ napıosun sen orada

Oku oku bitmediiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…