2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Mutfak köse takimini daha uyguna bulabilirmiyiz sence?
Tamam kaliteli olmasini istiyorum ama bücce meselesi iste :S
Evkur aklima geldi ama orada da ürünlere ulasamiyorum tek tek.

Hani carsilarda bilinmedik ufak dükkanlar olur ya ordan alsam kalitesi nasil olur acaba?
Simdiye kadar pek yanasmamistim nedense..

Siz mutfak icin köse takimi aldiniz mi bile? :)

Ne güzel nisan telaslari gercekten tatli telaslar dügün telasi biraz daha acimsi oluyor :)
Keyfini cikar canim insaAllah hersey gönlünce olur.
Benim nisanim istedigim hayal ettigim gibi olmadi ama kina gecemde acisini cikaricam insaAllah.
Evet ben türkiyeye geliyorum hayirlisi bakalim insaAllah hepimiz cok mutlu oluruz yeni yuvamizda :)

Ben de nişanlanıyorum canım 15 gün sonra. :9:
Köşe takımını kendi evim için baktım diğerlerini kuzenim için.
Nişanla düğün arası az olucagı için şimdiden bakıp belirliyorum bazı şeyleri. :17:
Tabiki bulabilirsin. Bazı ufak magazalarda inanılmaz güzel dizaynlar var.
Ufak olması kalitesini etkilemez bence. İyi şeyler satanlarda muhakkak vardır. Ben pek anlamam mobilya kalitesinden modele ben bakarım kaliteye sözlüm. :9:
Evkur bana göre çok daha pahalı. Bol taksit yapıyo ama 1,5 katını ödüyosun alıcagın şeyin. Tavsiye etmem.:31:
Daha uygunu muhakkak bulunur. Bu sandıklı belki o yüzden fiyatı yüksektir.

WeWonTheLove Ayy çok teşekkür ederim fotoğraftan siteye baktım nişan çiçeğime karar verdim galiba. Aklımda hep canlı vardı ama burdaki çiçeği çok beğendim. :16:
$IMG_1757-500x500.jpg
sizce nasıl?

Nişanla düğün arası az olucagı için şimdiden bakıp belirliyorum bazı şeyleri. :17:
Ufak olması kalitesini etkilemez bence. İyi şeyler satanlarda muhakkak vardır. Ben pek anlamam mobilya kalitesinden modele ben bakarım kaliteye sözlüm. :9:
Evkur bana göre çok daha pahalı. Bol taksit yapıyo ama 1,5 katını ödüyosun alıcagın şeyin. Tavsiye etmem.:31:

WeWonTheLove Ayy çok teşekkür ederim fotoğraftan siteye baktım nişan çiçeğime karar verdim galiba. Aklımda hep canlı vardı ama burdaki çiçeği çok beğendim. :16:
Eki Görüntüle 432295
sizce nasıl?

çiçeğine bayıldım canımmmm harika...
bu arada evkur konusunda kesinlikle katılıyorum oranın sahibi babamın arkadaşı ama normalde ucuz olan bişeyi evkurdan aldığında 10 misli fazlasını ödüyorsunuz o yüzden çok pahalı eşyaları evkurdan almayın derim...

tatlım arastırdım ben 100 TLye yaptırıcaktım kadın ıkı gundur cevap vermedı yaparım yapmam dıye,sonra bunu buldum kapıda ödemem var dolayısıyla guvenılırlıgı daha fazla,ayrıca ıade ımkanıda varmıs,bu sıtede bı arkadas gerı yollayıp ynısını almıs memnun kalmıstı,resimdeki gibi aynı yazmıs...

canım bunu nerde yaptııryosun bizede ver ismini..birde kaç lira bunlar :16::16::16:

Yapaylar dikkatimi çekmiyor benim
Ve İzmirde yok kime sorsan ilk defa duymuş gibi bakıyorlar yüzüne
Ben şunlardan istiyorum
Eki Görüntüle 432294 Eki Görüntüle 432293 Eki Görüntüle 432292 Eki Görüntüle 432291

benim nişan çiceğim aynı bunlardan dı nişanlım yaptırıp getirmişti süprüzzz

Eki Görüntüle 432295
sizce nasıl?

ana ben seni hep nişanlı sanıyordum ya senin düğün ne zaman canım:1::1:

Bunlar kaç tl yapıyorlar canım?
bu 3. çiçek 75 TL canım damat yaka çiçeği hediyeymiş...
WeWonTheLove eğer 3.cüyü 1.ci modeldeki yeşil yapraklı olarak yaptırabiliyorsan süper durur o zaman kesinlikle öyle yaptır kurdeleyide fuşya bıraksın ve yapacak olan kadına özellikle söyle kurdeleyi uzun tutsun mümkün olduğunca bazıları kısa tutuyor aklında bulunsun canım...
zevklerımız uyusuyor canım bede fusyayı yapraklar tomurcuklarla cok bgenmıstım ,aynısını bu 3. çiçeğe yaptırıcam,ve bende kurdelayı uzun uzun sevıyorum onuda belırtıcem ozellikle

Eki Görüntüle 432295
sizce nasıl?

ayy sevındım canım yardım edebıldıysem ne ala,bence buda cok guzel bakmıstım bunda benım ayakkabıma acık dıye elemıstım..

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 432295
sizce nasıl?

En iyisini yapiyosun gercekten.
Ben 1 sene nisanli kaldim ama arada ki mesafe yüzünden cogu seyi internetten begendim türkiyeye gidicine bir en fazla 10 gün icinde alinmak zorundayi cünkü :)
Tamam o zaman ben nisanlima söyleyim bi carsida dolasip baksin fikir ve bilgi edinsin biraz.
Dügün dernek kolay degil iste hem manevi hem maddi acidan zorlandik biz.
Ama az kaldi sükür ki.
Simdiden hayirli olsun nisanin insaAllah. :) Sende de hazirliklar tamamdir dimi?
Allah tamamina erdirsin. Dügün gününe 15gün sayman nasip olsun insaAllah :))

oyy bırlıgıyle karar verdık kızlar Allah razı olsun teker teker ,içime sindi sayenızde herkes 3 dediğine göre gönül rahatlığıyla alabilirim artık altına 1.deki gibi yapraklar koydurucam ve uzun kurdelalı yaptırıcam oleyyy

kızlar bı yanlıslık olmus ben begendıgınız 3.çiçeği ynlıslıkla eklemıstım,aslında pembe ve fusya arasında kalmıstım nasıl yanı sızce o mu daha güzel

Ben de tam fikrimi söölicektim ki zaten kararını vermişsin ama yine de söyliym cicim 3 :9:

Eki Görüntüle 432295
sizce nasıl?
Canım buket harika yaa o fuşyamsı renkten bi de ayakkabı bul şööyle topuklusunda off harika olurrr:16:

Nerden buluyosunuz böyle güzel buket resimlerini ya bana da söyleyin ben de bakıym daha ben ona karar veremedimmm:50:

Canım modeli belirleyip kendiniz de yaptırabilirsiniz mobilyacıya köşe takımı:34:
Hem istediğin gibi üzerinde değişiklik yaptırabilirsin modelin:51:

eee ne olucak kuzum...senmi nişanlının yanına gitceksin..nişanlınmı senin yanına gelecek tayin olmazsa :53::53:

evet canım o karar verecekmiş...versin bakalım :36::36::36:
masatakvimimi bizim foreverımız kuzummm :46::46:

sen liberte misin peki ben hala kim kim adapte olamadım :D kafam yerinde değilde kaçgündür chn nerde bilmiom herkes karman çorman oldu ee yeni üyelik kimse mesajda yazamıyo offffffffff

benim nişan çiceğim aynı bunlardan dı nişanlım yaptırıp getirmişti süprüzzz

ana ben seni hep nişanlı sanıyordum ya senin düğün ne zaman canım:1::1:

Yok canııım 15 günüm kaldı ama. :9:
Eylül sonu ekim başı.:27:

çiçeğine bayıldım canımmmm harika...
bu arada evkur konusunda kesinlikle katılıyorum oranın sahibi babamın arkadaşı ama normalde ucuz olan bişeyi evkurdan aldığında 10 misli fazlasını ödüyorsunuz o yüzden çok pahalı eşyaları evkurdan almayın derim...

$4095.jpg

Ben de begendim aklım canlı çiçekteydi ama bu hoşuma gitti. Ayakkabımda bu uyar heralde. :16:

bu 3. çiçek 75 TL canım damat yaka çiçeği hediyeymiş...

zevklerımız uyusuyor canım bede fusyayı yapraklar tomurcuklarla cok bgenmıstım ,aynısını bu 3. çiçeğe yaptırıcam,ve bende kurdelayı uzun uzun sevıyorum onuda belırtıcem ozellikle

ayy sevındım canım yardım edebıldıysem ne ala,bende buda cok guzel bakmıstım bunda benım ayakkabıma acık dıye elemıstım..

:54:

En iyisini yapiyosun gercekten.
Ben 1 sene nisanli kaldim ama arada ki mesafe yüzünden cogu seyi internetten begendim türkiyeye gidicine bir en fazla 10 gün icinde alinmak zorundayi cünkü :)
Tamam o zaman ben nisanlima söyleyim bi carsida dolasip baksin fikir ve bilgi edinsin biraz.
Dügün dernek kolay degil iste hem manevi hem maddi acidan zorlandik biz.
Ama az kaldi sükür ki.
Simdiden hayirli olsun nisanin insaAllah. :) Sende de hazirliklar tamamdir dimi?
Allah tamamina erdirsin. Dügün gününe 15gün sayman nasip olsun insaAllah :))

Tamam canım Allah'a şükür. Elbisemin provası var bide çiçeğim. Hafta başında da çarşıya çıkılıcak o kadarrr. :32:

elemtereeeeeeee fişşşşşşşşşş her eve bir nişşşşşşşşşşşş kanal d de yine niş yaptı mimar eve :52::52::52: bir kerede niş yapma be adammmmm

Yok canııım 15 günüm kaldı ama. :9:
Eylül sonu ekim başı.:27:

Eki Görüntüle 432306

Ben de begendim aklım canlı çiçekteydi ama bu hoşuma gitti. Ayakkabımda bu uyar heralde. :16:

:54:

Tamam canım Allah'a şükür. Elbisemin provası var bide çiçeğim. Hafta başında da çarşıya çıkılıcak o kadarrr. :32:

ayyyy bayıldım ayakkabıya ya benim normalde giyeceğim ayakkabı stiletto gümüş rengi ama foto çekimleri için morlu bantları renkli olan ayakkabımı kullanıcam sanırım ben biraz uçuk olduğum için nerde abuk subuk şey var çekiyor beni...düşündümde gümüş rengi stiletto almakta hata mı ettim buketim lila tonlarında :26:

mutfağın tezgah kısmına yazı tahtası koydular tv de hani şu okullardaki yazı tahtası...bendemi yaptırsam eşime arada not yazarım koca kocaaaaaa bugün evde yemek yok yada kocacığım beni affet yemek yapamadım diye hehehehehe:52:

ben geldimmmm :3::3:
masatakvimim o çiçekler ne harika şeyler öyle yyaaaa :46::46::46: tam senin düğün konseptine uyuyor...çok güzel kuzum...içinden hangisi saha güzel dersen 2.sini ayrı bişr beğendim :46::46:

Kizlar buketleriniz cok hos bende baktim sayfaya bende mi alsam acaba..

Benim gelin cicegim sahte :)))
Dügünden önce renkli cicek koydururum diye düsünmüstüm.
Ama nasil durur bilmiyorum.

Ne dersiniz?

$DSCN5061.jpg

Back