- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #2.121
Merakla bekliyoruzz lilam
Kizlar balayimizi karadenizde tatil köyünde gecirek nasil olur diye düsünüyorum
Zaten klasik bodrum antalya izmir balayi yapmayacgiz istemiyoruz..
Sakin ve yesillik olan bi yere gitmek istiyoruz..
Tavsiyeleriniz varmiii ?
canınız sıkılmaz mı acaba ? eğlenck bi yerler olsa belki daha iyi..olympos kafa dınlemek için harıka bir yer..herşeyden uzak..bunglow ewlerde kalabılırsnz çok güzel olur bnce :)hem istersenz tekne turları flnda oluor orman gezileri vs..
canınız sıkılmaz mı acaba ? eğlenck bi yerler olsa belki daha iyi..olympos kafa dınlemek için harıka bir yer..herşeyden uzak..bunglow ewlerde kalabılırsnz çok güzel olur bnce :)hem istersenz tekne turları flnda oluor orman gezileri vs..
Çok güzeL yaa sakin,huzurLu,yeşiLLikLer arasında bide mutLusunuz ohhhhh
benim sözlüm bartınlı amasra ile 2 saat araları var
bizde karadeniz bölgesinde yapacağız tatilimizi yani bartında olacağız
sizi de konuk edebiliriz :)) hemde masrafsız bir tatil yapmış olursunuz :))
sözlüm hepimize amasrayı gezdirir :)
Bnce canLarı hiiiiiççç sıkıLmazzz ayrı kaLdıkLarı günLerin acısını başbaşa sessiz sakin huzurLu bi yerde çıkarırLar
caniiim ben yurt disindan geliyorum olympos dedigin yer neresi onu bana söyleee :)
canimizin sIkilmayacagindan hiiic süphen olmasin canim
haklsın cnm balayı sonuçta nasıl düşünemedm antalya oluyo tatlm..kızlar bn şmdi çıkmak zorundymmm görüşürzzz mcxileerr sizeee
Resimler cook güzel
Yinede karadenizim bir baska benim icin :)
Benimkinede söylemedim daha balayini karadenizde yapalim diye kesin havalar ucar.. bir sene karadenize gitmesem dayanamam diyor duruyor zaten hep
Bnde KaradenizLiyim erkek arkadsımın anne tarafı da KaradenizLi =)
Tabii kiii memLeketimiz bambaşkaaa...Bnde cok sevıorum Karadenizi...
evet lilam aynen bunu istiyrouz bizde :)
ikimizde karadenizliyiz.. yesillige karadeniz havasina ihtiyacimz var :)
oo bak süper belesten balayi
saka kiz balayini yalniz gecirelim ama bi gün böyle topluca koci$leri alip gelelim sana o zaman ne dersin esmam
senin bildigin baska yerler varmi acaba karadenizde böyle sessiz sakin ama güzel olan?
hemseri ciktiz kiz
Evlenip barklandiktan sonra bir gün en iyisi koci$leri birakalim evlerinde gidelim kardeniz turu yapalim
Esmam ben o konuda muhabbete katilamiycam.. Pa$am askerden döndükten sonra masalimiz baslamistiama bu uzaklik sayesinde bende $afak sayar oldum.. askerlikten de daha uzuuun benim $afagim
Canlarim cigerlerim böbrekelrimben cikiyorum simdi..
terkar görüsmek üzere kendinize cok cici bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?