• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Merakla bekliyoruzz lilam :61:

Kizlar balayimizi karadenizde tatil köyünde gecirek nasil olur diye düsünüyorum :9:

Zaten klasik bodrum antalya izmir balayi yapmayacgiz istemiyoruz..

Sakin ve yesillik olan bi yere gitmek istiyoruz..

Tavsiyeleriniz varmiii ? :61:

Çok güzeL yaa sakin,huzurLu,yeşiLLikLer arasında bide mutLusunuz ohhhhh :69:

benim sözlüm bartınlı amasra ile 2 saat araları var
bizde karadeniz bölgesinde yapacağız tatilimizi yani bartında olacağız
sizi de konuk edebiliriz :)) hemde masrafsız bir tatil yapmış olursunuz :))
sözlüm hepimize amasrayı gezdirir :)

canınız sıkılmaz mı acaba ? eğlenck bi yerler olsa belki daha iyi..olympos kafa dınlemek için harıka bir yer..herşeyden uzak..bunglow ewlerde kalabılırsnz çok güzel olur bnce :)hem istersenz tekne turları flnda oluor orman gezileri vs..:21:

caniiim ben yurt disindan geliyorum olympos dedigin yer neresi onu bana söyleee :)

canimizin sIkilmayacagindan hiiic süphen olmasin canim :69::9::9:

canınız sıkılmaz mı acaba ? eğlenck bi yerler olsa belki daha iyi..olympos kafa dınlemek için harıka bir yer..herşeyden uzak..bunglow ewlerde kalabılırsnz çok güzel olur bnce :)hem istersenz tekne turları flnda oluor orman gezileri vs..:21:

Bnce canLarı hiiiiiççç sıkıLmazzz ayrı kaLdıkLarı günLerin acısını başbaşa sessiz sakin huzurLu bi yerde çıkarırLar :66::66:

Çok güzeL yaa sakin,huzurLu,yeşiLLikLer arasında bide mutLusunuz ohhhhh :69:

evet lilam aynen bunu istiyrouz bizde :)

ikimizde karadenizliyiz.. yesillige karadeniz havasina ihtiyacimz var :)

benim sözlüm bartınlı amasra ile 2 saat araları var
bizde karadeniz bölgesinde yapacağız tatilimizi yani bartında olacağız
sizi de konuk edebiliriz :)) hemde masrafsız bir tatil yapmış olursunuz :))
sözlüm hepimize amasrayı gezdirir :)

oo bak süper belesten balayi :9::9::9:

saka kiz balayini yalniz gecirelim ama bi gün böyle topluca koci$leri alip gelelim sana o zaman ne dersin esmam :68:

senin bildigin baska yerler varmi acaba karadenizde böyle sessiz sakin ama güzel olan?

:1:

caniiim ben yurt disindan geliyorum olympos dedigin yer neresi onu bana söyleee :)

canimizin sIkilmayacagindan hiiic süphen olmasin canim :69::9::9:

:1::1::1::1::1::1: haklsın cnm balayı sonuçta nasıl düşünemedm:1: antalya oluyo tatlm..kızlar bn şmdi çıkmak zorundymmm görüşürzzz mcxileerr sizeee

hem o kadar hasretlik cekmisiz dimi lilam bi haftacik bas basa kalaliiiim istiyoruz :69::9:

Mykonos neresi canim?

Yunan adası canım...
$mykonos-royal-hotel-5.jpg $yunan-adalari-rezervasyon-turizm-tatil-seyahat.jpg

Resimler cook güzel :69:

Yinede karadenizim bir baska benim icin :)

Benimkinede söylemedim daha balayini karadenizde yapalim diye kesin havalar ucar.. bir sene karadenize gitmesem dayanamam diyor duruyor zaten hep :9:

sözlümün askerlik yaptığı günleri hatırlıyorummm daaa

Valla yollayıp 15 ay bekleyip tekrar kavuşasım varr o kadar güzeldiiii :16:

Resimler cook güzel :69:

Yinede karadenizim bir baska benim icin :)

Benimkinede söylemedim daha balayini karadenizde yapalim diye kesin havalar ucar.. bir sene karadenize gitmesem dayanamam diyor duruyor zaten hep :9:

Bnde KaradenizLiyim erkek arkadsımın anne tarafı da KaradenizLi =)
Tabii kiii memLeketimiz bambaşkaaa...Bnde cok sevıorum Karadenizi...

Bnde KaradenizLiyim erkek arkadsımın anne tarafı da KaradenizLi =)
Tabii kiii memLeketimiz bambaşkaaa...Bnde cok sevıorum Karadenizi...

hemseri ciktiz kiz :9:

Evlenip barklandiktan sonra bir gün en iyisi koci$leri birakalim evlerinde gidelim kardeniz turu yapalim :37:

Esmam ben o konuda muhabbete katilamiycam.. Pa$am askerden döndükten sonra masalimiz baslamisti :69: ama bu uzaklik sayesinde bende $afak sayar oldum.. askerlikten de daha uzuuun benim $afagim :(

Canlarim cigerlerim böbrekelrim :1: ben cikiyorum simdi..

terkar görüsmek üzere kendinize cok cici bakin :71:

evet lilam aynen bunu istiyrouz bizde :)

ikimizde karadenizliyiz.. yesillige karadeniz havasina ihtiyacimz var :)

oo bak süper belesten balayi :9::9::9:

saka kiz balayini yalniz gecirelim ama bi gün böyle topluca koci$leri alip gelelim sana o zaman ne dersin esmam :68:

senin bildigin baska yerler varmi acaba karadenizde böyle sessiz sakin ama güzel olan?

inş. Allah bize nasip ederde olur derim ne diyimmm Melisimmm çok sevinirimm...ben çok severim arkadaşlarla dostlarla eğlenip gezmeyi canınız ne zaman isterse misafir ederim sizleri..istanbula gelmek istersenizde kapımız her zaman açık... Karadeniz de değil de..İzmit de var İzmit-Kanlıca Kanlıcanın küçük bir beldesi Kerpe pansiyonları var güzel güzel çiçekli farklı dekore edilmiş bahçeleri..gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzel..deniz ve yeşillikk mutlaka bir gün herkezin gitmesini isterim. Böyle kasaba havasında..Ben 1.5 gün kalabildim sadece ama rüya gibiydi...

hemseri ciktiz kiz :9:

Evlenip barklandiktan sonra bir gün en iyisi koci$leri birakalim evlerinde gidelim kardeniz turu yapalim :37:

Esmam ben o konuda muhabbete katilamiycam.. Pa$am askerden döndükten sonra masalimiz baslamisti :69: ama bu uzaklik sayesinde bende $afak sayar oldum.. askerlikten de daha uzuuun benim $afagim :(

Canlarim cigerlerim böbrekelrim :1: ben cikiyorum simdi..

terkar görüsmek üzere kendinize cok cici bakin :71:

Evet canımm kaçamak yapaLım Karadeniz'e beraber :1::1:
öptüm meLisimm...
bende çıkayım işLerimi toparLiim erken cıkıcam kuaför ıcın..
öpüLdünüzzz güzeLLerimmm:16:

Birr birr birilerinee bakarr bakarr bakarr dururummmm :24:

Off uykum geldiiii tam kestirmelik havaa

Back