• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kıss seninn düğünün 2012 de değilmii daha nişanlanmadınızz bilee ne evv bakasıı bu de bakimmm :44: yoksa tarihi erkenemi aldınızz

Yok yok böceğimm erkene almadık keşke alsak:9: şimdiden alalımki canm inşş düğüne ne kaldı zaten 11 ay:16: ancak işte kredisini fln ödemeye başlar kayınpederim:1:

Merakla bekliyoruzz lilam :61:

Kizlar balayimizi karadenizde tatil köyünde gecirek nasil olur diye düsünüyorum :9:

Zaten klasik bodrum antalya izmir balayi yapmayacgiz istemiyoruz..

Sakin ve yesillik olan bi yere gitmek istiyoruz..

Tavsiyeleriniz varmiii ? :61:

Melisiiimmm biz kıbrısı istiyoruz kıbrısta yapıcaz balayımızı:69:

hayatim pinkim lilam hepinizle hemseriyim demek ki dügünlerimizde horon tepecegizdir kesin dimi :9:

esma canim benimki de demisti izmitte cok güzel bi yer var diye.. orayi düsünüyoduk ama adini unuttum zaten.. karadenizde olursa bi tasla iki kus vurmus olurduk.. hem balayi hem karadeniz havasi solumus olurduk.. bakalim hayirlisi :)

nilay canim kibrisda güzel bi secim :)

ah ah o günleri görmek nasip olur insaAllah :)

Günaydın şekerler, sizlerinde kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah..

Günaydın esmamm, günaydınn kıslarrrr
Kandiliniz mübarek olsunnn canlarrr :71:

Günaydın Canım benim nasılsın bakalım ?

Günaydın şekerler, sizlerinde kandiliniz mübarek olsun, tüm dualarınız kabul olsun inşallah..

Amin inş. Esracım Dua ile

Günaydın güzellikleeeer hepimizin regaip kandili mübarek olsun gönlünüzden geçen bütün dualarınız kabul olsun:29:

Allah razı olsunnn...İnş bu regaip dolu dolu geçiçek benim için..Akşama sohbetteyim.. Öyle seviyorumm ki sohbete katılmayı :16:

Günaydın kızLar
ÖnceLikLe Kandiliniz mübarek oLsun..
Dün kuaföre gittim saçLarı boyattım ama nişandan bi gun once tekrar dipLeri boyanıp uzerıne ciLa atıLcak rengi sabitLesin die...
Tam eve geLirken yoLda regL oLdum öLuorum agrıdan =((( Nese istemede böLe oLdu ama nişana bişeyim kaLmiicak ona sevınıorum =)
Dün kuaförden cıkıp bnmkının yanına gıttım herkes cok guseL oLmus dedı bnmkınde bı surat..geLsene bi aşşa dedı eyvah dedım yandık..bu ne yaa gidiosun aksam evde boyuyosun o sacını sıyaha dedı..ama gözLerım doLdu cidden begenmedın mı dedım ya isteme öncesi neler yapıosun sen funda öLe dedı bı kızdı..nese cık yukarı dedı..tam gıdıodum aşkımmmm geL sarıL ne tatLı Olmussun öLe şaka yaptım dedı =)
Ben başLadım ağlamaya pis gıcık uyuz nası bozdun moraLimi dıe =)) snra aksam eve gıdınce tekrar aradı askım cidden gusel olmus açmış seni fln dedı..

Şimdiiiiii foto atıorum ama sabah sabah makyajsızdım gözLerim şiş bide regL oLdum ıcın bembeyaz yuzum =((
Kuaför bakım yaptı o yuzden fön cekmedi..
En doğaL haLimLe atıorummm:1::1:

$SDC13613.jpg

$SDC13611.jpg

Harika olmuş saç rengin kuzuumm:61: tatlışlar nişan kıyafetimin olduğu bölüme bakın bi saç modelimi attım kuaförümün yardımıylada elbiseme öle bi topuzun gidiceğini söledi fikirlerinizi bekliyorummm:69:

Back