• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Evet kutsi-petek düet şarkının adı iLanı aşk yanLış bıLmıosam..

Ya yok video siLinmiş hiçbi sitede yokk =(((
Çok güzeLdi yaa geLinLe damat tam karşı zıt yerlerden çıkıo ıkısının eLindede mikrofon snra yanyana geLıoLar damat kutsinin söledıgı yerlerı gelinde petegın söledıgı yerlerı söLuo

İlan-ı aşk ediyorum benimle evlenir misin
Beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verir misin

Bende seni seviyorum sana söz veriyorum
İyi günde kötü günde kadınınım diyorum

benim sözlümün sesi güzel değil :1:
o yüzden hayatta yapmaz böyle bir şeyy ama çok güzelmiş :69:

esma canim sarkinin sözleri cok güzel ama ben burcu günesi pek sevmedigim icin ben secmezdim bu sarkiyi ama senin hosuna gittiyse neden olmasin canim benim :) sözleri güzel cünkü :69:

gzm güzel süpriz olurdu kesinlikle ama bi sefer internette arastirmistim sanatcilar cok para istiyorlarmis o yüzden vazgecmistim :emir_bebek:

melisim ben bu şarkıyı seviyorum sözlümde seviyor
nişan dans müziği olarak bunu mu seçsem yoksa "ben bir tek adam sevdim" şarkısını mı seçsem bilemedim
yardımcı olun bir el atın da karar veriyim kızlar

ben bir tek adam sewdim biraz ağır kalır cnm bence dans için ama şarkı çok güzel..burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldk çalınıor çıkış için güzel oluor aklında olsn..sezen aksu daha uygun bence yada farklı alternatifler oluştrlm :61:

esma canim sarkinin sözleri cok güzel ama ben burcu günesi pek sevmedigim icin ben secmezdim bu sarkiyi ama senin hosuna gittiyse neden olmasin canim benim :) sözleri güzel cünkü :69:

gzm güzel süpriz olurdu kesinlikle ama bi sefer internette arastirmistim sanatcilar cok para istiyorlarmis o yüzden vazgecmistim :emir_bebek:

tabiki çok para isteler.o zaman bizde konser bileti ayarlarz napalm:1:

Rafet El Romanin mesela evlenirmisin benimle sarkisi var..

RER hayrani olarak tavsiye ederim :69:

hehehe yaniii konser biletide olabilir bak iyi düsünmüssün canim :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
benim sözlümün sesi güzel değil :1:
o yüzden hayatta yapmaz böyle bir şeyy ama çok güzelmiş :69:

Merhaba ,
Ben Ajda Pekkanın eski bir şarkısı var onu öneririm.
Hem neşeli , hem aşk şarkısı :)) ben bunu yaparım diye düşünüyorum :66:

Ajda Pekkan - Al Beni Şarkı Sözü
Al beni al yanına
Kollarının arasına al sakla
Elele yanyana
Beni de al götür senin dünyana

Kim ne derse desin sakın inanma
Aşkın yeter de artar bana

Güç gelir hayat diye sen hiç korkma
Ben de koşarım yardımına

Sen erkeksin ben de senin kadının
Varlığı yokluğu da paylaşırım
Sevginle zenginim
Aşk ortağınım

AsLında bnm istedıgım renk bırıncı resimdeki gibi ama kuaför onun bı kac boyamayLa oLacagını ve bnm saç ucLarımın boyadan cok yıprandıgı ıcın acıLınca iice zarar görecegını söLedi..

$164795_102509163157854_100001963122002_21418_7584466_n.jpg

Bende bakır karameL denen daha öncede boyattıgım saç rengine boyatmayı dusunuorum..BunLar gibi...
Eki Görüntüle 202716

$IMG_0552(300x400).jpg

Merakla bekliyoruzz lilam :61:

Kizlar balayimizi karadenizde tatil köyünde gecirek nasil olur diye düsünüyorum :9:

Zaten klasik bodrum antalya izmir balayi yapmayacgiz istemiyoruz..

Sakin ve yesillik olan bi yere gitmek istiyoruz..

Tavsiyeleriniz varmiii ? :61:

Merakla bekliyoruzz lilam :61:

Kizlar balayimizi karadenizde tatil köyünde gecirek nasil olur diye düsünüyorum :9:

Zaten klasik bodrum antalya izmir balayi yapmayacgiz istemiyoruz..

Sakin ve yesillik olan bi yere gitmek istiyoruz..

Tavsiyeleriniz varmiii ? :61:

canınız sıkılmaz mı acaba ? eğlenck bi yerler olsa belki daha iyi..olympos kafa dınlemek için harıka bir yer..herşeyden uzak..bunglow ewlerde kalabılırsnz çok güzel olur bnce :)hem istersenz tekne turları flnda oluor orman gezileri vs..:21:

Back