• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Yok cnm o değiL yaa düğünde geLinLe damat çıkıo damat iLanı aşk ediorum benımle evlenır mısın kısmını söLuo geLinde bende seni sevıorum sana söz verıorum ii gunde kotu gunde kadınınım dıorum kısmını söLuoduu =/

hmm onu ben tanimiyorum o zaman.. ama merak ettim :)

bulan biri olursa ekleyin kizlar :61:

Selam kizlar ben geldim :) Nasilsiniz?

hoşgeldiin, bende gidiyorum ya size takılıyorm işlerim birikiyo hep, toparlıyımda gelirim :)

Aleyküm selam canim. Dogru yaa ceyizde var dimiii :9:
Benim ceyizimde suan hiiic bir seycik yok :78: Baya bir isim var anlasilan.

Çeyizine başla bi an önce melis, bohça ne halt etmiş çeyizin yanında :1:

Esra memnun oldum canim :71:
Ni$anlanacak bir cok kisi varmisiz burda yahu dimi gelincikler :12:
Ni$an yapmiyormusunuz siz canim?
Ben bilmiyorum sahsen adetler neler gerektiriyor diye.
Ama aile arasi bohca yapilmayacagina dair anlastiysaniz sorun olmamasi gerekir sanirim?

Bizim nişan olmucak meliscim, bu kadarına zor ikna ettim zaten vermiyolardı beni zor oldu baya aah ah :59: kimseye iş çıkarmak istemiyom fazla, aman sorun çıkmasın bida diye..

Selincim seçtiğin şarkıyı paylaşır mısın??
Bana da yardımcı olur belki merak ettim

Canım ben kadın-erkek söylenen şarkı istiyorum sezen aksu hoşgeldin çok güzell ama artık her düğünde var nerdeyse
lilanın dediği gini kutsi- petekmiydi benimle evlenirmisinde oluyy

hmm olsun hayatim (ismini unuttummm kusura bakmaaa :77:) önemli olan senin sevdiginle evlenebilmen canim.. hem masraftanda kacinmis oldunuz bu sekilde.. dügünün bir o kadar güzel olacaktir eminim hic üzme sen canini.. :71: ayrica msj yazabiliyorsun ki anlamadim yani nesini beceremiyon kiiis :9:

gzm benim herif arada bi telefonda biseyler mirildaniyo bana :9::9::9: amma ulu orta hele ki dügün yada ni$anda imkani yok söylemez :63:

kiz simdiden neyi ütülüyosun? bohcaliklari heralde dimi? :9:

pinkim simdi mutlu oluyoruz heyecanlaniyoruz bunlari düsününce ama bi 5 sene sonra aah su herif ütüsünü kendisi yapsa diye dert yanariz kesin :9::9:

bazı haftasonları gidiyorum yaa
birlikte dışarı çıkıcaksak esma şunu ütüler misin annemin işi var diyorr..
tabi bende büyük bir zevkle ütülerim demiyorummm
tmm bırak oraya ütülerim diyorumm :1:

hmm olsun hayatim (ismini unuttummm kusura bakmaaa :77:) önemli olan senin sevdiginle evlenebilmen canim.. hem masraftanda kacinmis oldunuz bu sekilde.. dügünün bir o kadar güzel olacaktir eminim hic üzme sen canini.. :71: ayrica msj yazabiliyorsun ki anlamadim yani nesini beceremiyon kiiis :9:

gzm benim herif arada bi telefonda biseyler mirildaniyo bana :9::9::9: amma ulu orta hele ki dügün yada ni$anda imkani yok söylemez :63:

hhahahiii:60: walla söylemıorlar işte napalm benm kuzenım soylemişti düğünde ama volkan konaktan bir parçaydı gelinle ikisi sölediler.ama sesleri kötuydu ya ilginç oldu :61: :60:

bazı haftasonları gidiyorum yaa
birlikte dışarı çıkıcaksak esma şunu ütüler misin annemin işi var diyorr..
tabi bende büyük bir zevkle ütülerim demiyorummm
tmm bırak oraya ütülerim diyorumm :1:

Simdi anldiiim :) Oh hayat sana güzel canim.. Istedigin zaman gidip görebiliyorsun müstakbel koci$ini.. Keyfini cikar :69:

hediye gibi geldin
hos geldin
seyirlik degil ömürlük olsun
bir yastikta nasip olsun

:69:

Dailymotion - Sezen Aksu - Seyirlik Değil Ömürlük Olsun - Müzik Kanalı

sezen aksu minik sercenin dilindan coook güzel mutlaka dinleyin gelincikler

melisim ben bu şarkıyı seviyorum sözlümde seviyor
nişan dans müziği olarak bunu mu seçsem yoksa "ben bir tek adam sevdim" şarkısını mı seçsem bilemedim
yardımcı olun bir el atın da karar veriyim kızlar

hhahahiii:60: walla söylemıorlar işte napalm benm kuzenım soylemişti düğünde ama volkan konaktan bir parçaydı gelinle ikisi sölediler.ama sesleri kötuydu ya ilginç oldu :61: :60:

olsun kiz niyet önemli cesaret etmisler en azindan helal olsun :46::9:

bu arada benim ki cok fena volkan konak hayrani.. maddi imkanim olsaydi kesinlikle dügünümüze cagirir süpriz yapardim.. ama paranin gözü kör olsun :51::9:

esmam ben bir tek adam sevdimi kim söylüyor de bana bi dinleyim simdi?

selin gerci dügünlerde artik hep sezen aksunun sarkisi calindigini söylemis.. ama benim icin hic önemli degil bu kim ne isterse calsin..

sarki ve sözleri benim hosuma gidiyorsa ben yine calardim mesela..

sen bilirsin canim ama dur önce su ben bir tek adam sevdim sarkisin bi dinleyim :)

diğer msjda araya girmiş yazdıklarım onu dedimdi, gidiyom işim gücüm kalıyo sizin yüzünüzden dedim di mesela :9:
grşz kıslaar :79:

Canım ben kadın-erkek söylenen şarkı istiyorum sezen aksu hoşgeldin çok güzell ama artık her düğünde var nerdeyse
lilanın dediği gini kutsi- petekmiydi benimle evlenirmisinde oluyy

Evet kutsi-petek düet şarkının adı iLanı aşk yanLış bıLmıosam..

Ya yok video siLinmiş hiçbi sitede yokk =(((
Çok güzeLdi yaa geLinLe damat tam karşı zıt yerlerden çıkıo ıkısının eLindede mikrofon snra yanyana geLıoLar damat kutsinin söledıgı yerlerı gelinde petegın söledıgı yerlerı söLuo

İlan-ı aşk ediyorum benimle evlenir misin
Beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verir misin

Bende seni seviyorum sana söz veriyorum
İyi günde kötü günde kadınınım diyorum

Evet kutsi-petek düet şarkının adı iLanı aşk yanLış bıLmıosam..

Ya yok video siLinmiş hiçbi sitede yokk =(((
Çok güzeLdi yaa geLinLe damat tam karşı zıt yerlerden çıkıo ıkısının eLindede mikrofon snra yanyana geLıoLar damat kutsinin söledıgı yerlerı gelinde petegın söledıgı yerlerı söLuo

İlan-ı aşk ediyorum benimle evlenir misin
Beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verir misin

Bende seni seviyorum sana söz veriyorum
İyi günde kötü günde kadınınım diyorum

peki bu mu canim ?

Dailymotion - Kutsi - Ilani Ask - une vidéo Müzik

olsun kiz niyet önemli cesaret etmisler en azindan helal olsun :46::9:

bu arada benim ki cok fena volkan konak hayrani.. maddi imkanim olsaydi kesinlikle dügünümüze cagirir süpriz yapardim.. ama paranin gözü kör olsun :51::9:

aynen öyle cnm içlerinden gelmiş ne güzel..benım nişanlımda volkan konak hayranıdır ... walla çok güzel bir süpriz olabilirdi..:69:

Back