amma konuşmuşsunuz annişler oku oku bitmedi yeni gelen arkadaşlar olmuş hepsi hoşgelmiş sağ salim hepimiz alıcaz inşallah bebişlerimizi kucağımıza
benim sıpa bugün bizi mahvetti doktor doktor gezdik bugün sabah gittiğimiz gıcık doktor yine muayene etmedi bizde özele gittik iyikide gitmişiz oradaki doktor iyiydi şükürler olsun kesemizide gördük ama düşük tehlikesi var demesinmi aşağıya yerleşmiş bebiş birde önceki doktorun (10 gün önce ) yaptırdığı tahlilleri gösterdim meğer idrar yolu enfeksiyonu varmış bu doktor bunu nasıl görmedi dedi bi kızdı neyse tekrarladık tahlilleri enfeksiyon geçmiş progesteron 32.52 çıktı bebek çok iyi tutunmuş dedi ama yinede progestana başladık 1 hafta sonra yine gidicez o zaman bebeği görebilicez sanırım ağlamaktan gözlerim şişti ne gündü ama neyseki şu anda yolunda gidiyor sanırım alah hepimize kolaylık versin
elendil ve
obsesif üzülmeyin artık düzelecek herşey böyle yaparak onları daha çok tehlikeye atıyoruz olacağı varsa olur biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri hayırlısı neyse o olsun öptüm sizi