Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BENDE COK SEVERIM TATLIM BANA DA GELISI AL BIR KAC KILO:))SAKA bır yana bende alsam cok ıyı olcak cok faydalıyımıs yemek lazım:)
muhabbet süper aklım burda kalıyor ama ben kpss ye hazırlanıyorum ve ders çalışmam kazım(((
neden nerdesın sen cok uzakmısın? :)
aaa nedemek lafı bile olmaz tabiki alırım canım benim et olsun teyzesinin kuzusuna
benim yaş 21 kilo 45 malesef çok zayıfım inş kilo alırım
yasın daha kucuk sayılır bu kılo cokk zayıf olmuyor onemlı olan boyunla orantılı olması.. ama alırsın merak etme canım. ben 47 kılodan yukarı cıkamazdım ama bır sure sonra alıyorsun ıstemesen de...
manyak yaa bunlar ! hayır sebep ne kürtaj için of canını sıkma .sana diyorum ama içimde fırtınalar kopuyo.ama biraz olsun rahatladım.siz olmasanız napardım.zaten kimseye söylemedik.çaresisiz Allah ım inşallah bebeğimizi gösterir
yaş:35 boy:165 cm kilo:61 ve benim çok kilo almamam lazım nasıl yapacaksam bilemiyorum
yas 25 boy 1,68 kılo 58. kalp rahatsızlığımdan dolayı çokda kılo almamam lazım zayıflama topiğini kesinlikle açalım bebişlerden sonra
benimde sat 4 mart:)
Benim bir arkadaşım hamileliği boyunca diyetisyene gitti.
Belki seninde işine yarayabilir.Doktor bana ilk 3 ay serbest sonra liste vereceğim dedi.