Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hunileri sen alırsın artık
gebelikte çok daha uzun ve deliksiz uyuyorum.hatta bıraksan hep uyucamselam kızlar
geceleri uyku düzeniniz nasıl? gebelik öncesi gibi problemsiz bir gece geçirebiliyormusunuz ?
ben ıkızım olsun cok ıaterdım benımkı 977 yuksekmı dıye acaba ıkızmı dıye dusunuyordum ama senın degerı gorunce benımkı tırt kaldı:)
aaa hunı bana gerek yedı aylık bı cocukla hamıleyım:)
gebelikte çok daha uzun ve deliksiz uyuyorum.hatta bıraksan hep uyucam
:)))))))
aaaa cok sevıdnım ne gusel tedavımı normalmı yoksa cnm
sucukluyumurta bence sen ıkız ıcın hazırlıklı ol derım ben sana:)
selam kızlar
geceleri uyku düzeniniz nasıl? gebelik öncesi gibi problemsiz bir gece geçirebiliyormusunuz ?
evet bendeki tuhaf olmaması gereken bişey korkmaya başladım problemmi var acabacanım valla 1 saat oluyo kalkalı şimdi yine gözlerimi açamıyorum bana kalsa gece gündüz uyuycam
evet bendeki tuhaf olmaması gereken bişey korkmaya başladım problemmi var acaba
merhaba arkadaşlar,
Ben oldum olası uyumayı severdim ama şimdi bıraksanız günlerce hiç yataktan kalkmadan günlerce uyuyabilirim.
Doktorumla konuştum çok normal dedi.Benim sıkıntım iş yerinde, hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Bu tür sıkıntısı olan varmı? Bu problemi nasıl aşıyorsunuz?
kızlar beni neden listeden çıkardınız zaten canım çok sıkkın dün gittim doktora kese görünmedi, 5 hafta 5 günlüktü 6 gün öncede bhcg 197 di.kesin görünmesi gerekiyorduu değilmı
canım bak
kendini sıkıntıya sokma benm doktorum kanamanız olup parça dşürene kadar korkmayın dedi değişiklikler normaldir dedi
anammm benim cücükte bu kadarda dün gece doktor çoğul gebelik olabilir bu dedi bitanesi olsunda 2. şurda kalsın razıyım birine
kızlar şimdi doktordan geldim ve 2 kesem gözüktü ama bebekler yoktu içinde 10 gün sonra tekrar randevum var dua edin bana 2 side ii olsun
cnm ben bugün gittim dr a kese 8.8 mm karından bakıldı ama henüz küçük olduğu için bebeği göremedik bi sonraki randevu 9 mayıs. dualarınızı bekliyoruz
günaydın allah nasip ederse bende aralık annesi olacağım dün öğrendim hamile olduğumu kanda baktırdım 224 çıktı yarın yine tekrarlayacağım ondan sonrada doktora gitmeyi düşünüyorum rabbim hepimize sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin bu arada bende hiç belirti yok normalmi birde hamilelik takvimi nasıl yapılıyor yardımcı olursanız
slm kızlar ben bugün çok üzgün geri döndüm öğle arasındayım şu anda bugün bthcg yi tekrarladım 2 gün önce 25 ti bugün 50 olması gerekiyordu ama 32 çıktı sonuç çok üzgünüm doktorum cuma testi tekrarlayacaz ondan sonra karar verecez şimdilik birşey diyemem diyor ama sanırım ben aranızdan ayrılacam gibi gözüküyor (
canım bak benim kanamam başlamıştı pazar günü ve doktorum il dışına çıkınca araşatırma hastanesine gittim ve bana hemen kürtaj olmam gerektiğini söyleyip kürtaja alıyolardı ki girmedim umudumu kaybetmedim keseyi 3.5 mm ölçmüşlerdi ve kanamam su gibiydi kesin düştü zaen miyomun var falandediler çok korkuttular daha çok erken dur biraz canım bekledim ve dün pıhtı gibi bişi düşürünce kadın doğum kliniine başvurdum gece ve kesem yerinde ve düzgündü çok şükür ve 4.8 mm olmuştu lütfen moralini bozma bana burda bi arkadaş bebeğinle konuş demişti sende konuş bebeiğinle inşallah tutunur sana lütfen moralini yüksek tut en önemlisi bu hemen her söylenene inanma ve 2. bi doktora mutlaka başvur ben 3 doktorla devam ediyorum 2 tanesi güzel dedi bi tanesi sırf öğrenciler iyi öğrensin diye kürtaja alacaktı lütfen kendiliğinden düşük yapana kadar bebeğinden vazgeçme
ya yorucu bir işte çalışıyorum benimde deliksiz uyumam lazım öncedende uykuyu severdım ama gebelikten beri uykuyu unuttum uyuyamıyorum uyusam bıle gecede 50 kere uyanıyorum ve sabahları yataktan hiç dinlenememiş vaziyette kalkıyorum
NİCK....................İLK BHCG........İLK KESE HAFTASI VE BOYUTU........KALP ATIŞININ GÖRÜLDÜĞÜ HAFTA,KESE VE BEBEK BOY
elendil.......................219................. ..4+2, 4mm........................20 nisan
sucukluyumurta ........2154.................4+2, 4,47mm.................. 23 nisan
burcu_gen------977(4+1de)...............5+0 ,10 mm....................6+0, bebek 0,5cm
livaza ......................184......................... ............................16 nisan
alishia.......................319................. ....................................
maya887....................371,26................. ................................20 nisan
biftek.........................54.99.............. .....................................
gyshnky......................691...............5+1 ..................................
egemm44...................1564.92..........5+0 3.8mm ..........................20 nisan
ruzgarr.........................161............... .....................................
hurser.........................442................ ......................................
ayo............................................... 5+0...................................21 nisan
wool............................102............... .......................................
gyshnky........................................... .....................................19 nisan
123m.............................62............... ....................................
melihayiğit......................408.............. 4+6,5mm..........................28 nisan
esleem..........................567............... .....................................
sonesinti.........................37.............. .......................................... 26 nisan
zzyyno............................................ .............................................6+6 kese 3cm,bebek 1cm
s_tekinozcanan................19960........... 7+1 11.3 mm..........................13 nisan
naz8 ............................. 323,4 .................................................. ..19 nisanda
obsesif22.........................115 .................5+0 3,5mm.........................
PembePanter....................1000............... ........................................
oflu .................................................. ..5+3 0,99--0,42cm..................24 nisan
oslem34..........................977............................................................1 mayıs
meriva...........................263...................20 nisan kese.........................
superisi87......................27......................28 nisan................................
AfraHatun.....................197................................................................
yeşil_55........................298.....................4+5 10mm............................21 nisan
nigar_50.......................244...............................................................
bende bende kese9 mm(16nisan) bir dahaki kontrol 24 nisan
kan sonucun :) ??