- 7 Haziran 2011
- 1.065
- 128
inşallah canım teşekkür ederim ..pozıtıf ol kesınlıkle aksını dusunme hersey beyınde bıter ınsallah bebegın ıyı olacak
bakalım canım cumayı bekliyorum hayırlısı artık..canım bak benim kanamam başlamıştı pazar günü ve doktorum il dışına çıkınca araşatırma hastanesine gittim ve bana hemen kürtaj olmam gerektiğini söyleyip kürtaja alıyolardı ki girmedim umudumu kaybetmedim keseyi 3.5 mm ölçmüşlerdi ve kanamam su gibiydi kesin düştü zaen miyomun var falandediler çok korkuttular daha çok erken dur biraz canım bekledim ve dün pıhtı gibi bişi düşürünce kadın doğum kliniine başvurdum gece ve kesem yerinde ve düzgündü çok şükür ve 4.8 mm olmuştu lütfen moralini bozma bana burda bi arkadaş bebeğinle konuş demişti sende konuş bebeiğinle inşallah tutunur sana lütfen moralini yüksek tut en önemlisi bu hemen her söylenene inanma ve 2. bi doktora mutlaka başvur ben 3 doktorla devam ediyorum 2 tanesi güzel dedi bi tanesi sırf öğrenciler iyi öğrensin diye kürtaja alacaktı lütfen kendiliğinden düşük yapana kadar bebeğinden vazgeçme
dur bakalım hemen öyle sıkma canını kötü tecrübeler olabilir ama buda öyle olacak diye birşey yok peki önceki düşüklerin sebebi neymiş bundada d,kkat ediyormuydun birşeye tutunması için yardımcı ilaç faln alıyormusun
inşallah artar değerin güzelce içini ferah tutu
şaka gibiler ya banada 11 mm kesemi görememişlerdi tatildi bakırköyde kadın doğum hast gitmiştim kese yokki dedi bana sonra pardon burdaymış demişlerdi al kafasına indir birşey
benimde sürekli uyuyasım var ama uyutmayan bir kızım var
arkadaşım doğum yaptı ona hediye kurabiye yapacağım daha
yemeğim yok çok işim var ve ben hala bilg başında dolanıyorum
sebep kanpıhtılaşması çıkmıştı canım diğerleri düşük değildi yaklaşık 2 aylıkken kalpleri durmuştu vajinal jel kullanıyorum tutunmaları için birde pıhtı için aspirin ve iğne birde folik asit herkes gibi ..