- 3 Aralık 2011
- 270
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor hamilelikte enfeksiyon çıkması normal dedi..aile hekimliğinde kan tahlilllerini yaptırdım..ebede az bişi var dedi..daha önce grip yada nezle geçirmiş olabilirsin dedi..sanırım bu aralar çyle bişi geçirmedim
hic bilmiyorum canim yaa allah sifa versin dr ne dedii
ooo basladimii nasil nelerden bulaniyo canim
2012 Aralik Anneleri Paylaşım Alanı
Ben 2012 Aralik Annesi oldum diyen bu kesinleşen sevgili anne adayımız lütfen bana ulaşsın bu başlığı kendisne devredeyim. Kendisi tablo yapabilen ve burası ile ciddi ilgilenecek biri olmaldıır.
kizlarrrr lutfen bilgilerinizii ozelden yollayin aralik anneleri tekrar tekrar soyletmeyin rica ediyorumm bos yerleri dolduralim tesekkurler
anne yasi kilosu bebisin dogumu kacinci bebis cinsiyeti ismi son durum ORKDM 22 65 1 ARALIK 2.bebis :44: :44: dalin26 ?? ?? 3 ARALIK 3.bebis :44: :44: sinekoc ?? ?? 3 ARALIK 2. bebis :44: :44: sarajo ?? ?? 3 ARALIK ?? :44: :44: s_tekinozcanan 25 60 1 ARALIK ilk bebis :44: :44: yesim84 28 54 6 ARALIK 2.bebis :44: :44: erva2256 25 54 1 ARALIK ILK bebis :44: :44: livaza 28 80 2 ARALIK ILK bebis :44: :44: melihayigit 28 68 9 ARALIK 2. bebis :44: :44:
mrb benide eklermisin listeye
yaşım 24 kilom 52 tahmini doğum tarihi 11.12.2012 bu benim 2. gebeliğim ilk bebeğimi doğumdan 3 ay sonra kaybettim melek de olsa 1 bebişm var bu 2. bebişim
özel mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazdım
canim oncelikle bebegin hayirli olsun
ilk bebegine cok uzuldum sorun neydii
sağol canım
34 haftalık doğum yaptım 3 ay sonra sıvı kaybından hastaneye yatırdık yoğun bakıma erken doğduğu için organları hastalığı kaldıramadı dedi doktor böbreklerinde kalbinde karaciğerinde problem oluşmuş 5 gün sonra cenazesini aldık hastaneden 28 mayıs da 1 yıl olacak kızımı toprağa vereli
bu bebeğim inşallah zamanında gelir sağ salim büyütürüm bebeğimi inşallah
buyuk bi imtihan canim rabbim mukafatini versin
bu bebegini saglicakla buyut insallahh
sağol canım
34 haftalık doğum yaptım 3 ay sonra sıvı kaybından hastaneye yatırdık yoğun bakıma erken doğduğu için organları hastalığı kaldıramadı dedi doktor böbreklerinde kalbinde karaciğerinde problem oluşmuş 5 gün sonra cenazesini aldık hastaneden 28 mayıs da 1 yıl olacak kızımı toprağa vereli
yok canım olur mu öyle şey neden kusura bakayım her sn aklımda zaten meleğimi unutabilmek mümkün değil heryer de onun kokusu var ama derdini veren allah sabrını da veriyo yoksa dayanılacak bişey değil allahım hiç kimseye yaşatmasın evlat acısını imtihandan geçiyorum allahıma şükürler olsun ki isyan etmedim hep sabır diledim allahımdan inşallah mükafatını alırımmerhabalar.. tesadüfen yazdıklarını okudum. cevap vererek o günlere tekrar dönmeni hiç istemem aslında ama yazmadan duramadım. inan çok üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum. allahım nur içinde yatırsın meleğini ve bu bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı çook mutlu sağlıklı bir şekilde büyütmeni nasip etsin. nolur cevap yazdığım ve o günleri hatırlattığım için kusura bakma..
sağol canım