- 3 Ocak 2007
- 2.287
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat 13:30 da randevum var kalp atışı için gideceğim, bana şans dileyin.
bende kalp atışlarını duyduğum günkü resmini koyayım
bende kime benzeyecek çok merak ediyorum valla
inşallah duyarım bu arada o pıt pıtları
26 nisandada beni çağırdı doktorum o gün duyarım herhalde dimi kızlar
bende kalp atışlarını duyduğum günkü resmini koyayım
bende kime benzeyecek çok merak ediyorum valla
inşallah duyarım bu arada o pıt pıtları
26 nisandada beni çağırdı doktorum o gün duyarım herhalde dimi kızlar
keseyi gördün mü kaç mm di 15 gün var duyarsın muhtemelen canım
canım ne yaptın?inş duymuşsundur.offf ben de pazt gidicem ama 6. hafta erken değil mi?korkuyorumm...
inşallahhhhh canımmm ya duyduğumda dünyalar benim olcak ve derin bir ohhhh çekeceğim o sesi duyduğumda
yok canım keseyi görmedik ogün hepsini bir görcez bakalım
2 ay önce bir bebeğimi kaybettim kalbi atmadığından doktor bukez herşey yolunda değerlerin falan dedi ultrasona gerek görmedi normalde kesemizi görürdük bu günlerde çarşamba gün değerim 500 idi çünkü hayırlısı bakalım
diğerinde çokk heyecan yaptım bukez daha sakinim sakınan göze çöp batar misali allaha emanet ettim ben sıkıldıkça onuda sıkıyorum sanırım
ama korkmuyorda değilim hani
burcuuuuuuuu ilk müjdemizi ver bize hadiiiiiiiiiii
Canım geldim. Gözlerimi doktora diktim, nefesimi tuttum bekledim. Önce çok güzel dedi, sonra da sesini açtı ultrasonun duydum miniğimi. Tam 6 haftalıkmış, yani sen de duyarsın inşallah. Ne olur hep böyle devam etsin, hep gülerek çıkalım o odadan.
Pıtpıt atan o minik kalbi duydum ve çok mutluyum. Darısı hepinize.
evet canım han pıhtılaşması kimyasal gebelik dolayısıyla düşüklerim inş bebişim tutunur bana dua edin
Canım geldim. Gözlerimi doktora diktim, nefesimi tuttum bekledim. Önce çok güzel dedi, sonra da sesini açtı ultrasonun duydum miniğimi. Tam 6 haftalıkmış, yani sen de duyarsın inşallah. Ne olur hep böyle devam etsin, hep gülerek çıkalım o odadan.
çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip etsin doğum aralığın kaçında senin
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasınnnnnnnnnn 6.haftada duyuluyosa demekki biz de duyucaz hepberaberrrrr...maşallah minnakıma benimmm
ayyyyy hadi hayırlı olsun gözünaydın
Sağolun kızlar. Ayy sırayla güzel haberler gelir inşallah.
Alttan baktı bu arada, karından duyulmaz büyük ihtimalle.
Pıtpıt atan o minik kalbi duydum ve çok mutluyum. Darısı hepinize.
benımde aynı bu durumda bende yarın pıt pıtı duyabılırım yanı ayyy heyacanlandımmmmmmBu durumda 7-8 Aralık olması lazım.
benımde aynı bu durumda bende yarın pıt pıtı duyabılırım yanı ayyy heyacanlandımmmmmm