- 10 Nisan 2012
- 225
- 12
Saat 13:30 da randevum var kalp atışı için gideceğim, bana şans dileyin.
yaşasın ilk pıtpıtımız geliyoo bol şanssssssssssss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar 2008 2011 ve 2012 aralık annesiyim
slm aralık anneleri nasılsınz bakem
günaydın kızlar bende bugün 4+5 im 4+3 te doktora gittik gözükmedi haftaya tekrar gidicez ama benim 2 güne kadar kasık ağrım oluyor du şimdi bişey yok ağrı falan bitti sanki normalmi acaba benimle aynı haftalarda olup ne gibi ağrılarınız yada sızılarınız var yazarmısınız
slm aralık anneleri nasılsınz bakem
aynen bende de belirtiler küt diye kesildi gibi.. hiç bi şikayetim yok hafif bi çalkantı dışında..ama kötü şeyler düşünmek yok usulü böyle demek ki
saol cnm inş dediğin gibidir inş bebeklerimiz sağlıklı olur
aynen bende de belirtiler küt diye kesildi gibi.. hiç bi şikayetim yok hafif bi çalkantı dışında..ama kötü şeyler düşünmek yok usulü böyle demek ki
olur olurrrr.tadını çıkaralım biraz ya gerim gerim gerildik yeter
herşey tam anlamıylayolunda demek için en az 2 ye katlaması gerekir fazlada katlayabilir
maşallah 31 yaşında 4.bebek isteyerek mi oldu diğerlerinin cinsiyeti ne
kıslar günaydınnn,,,
midem bulanıyorrrr,,,
cok güzel dostluklar kuruluyor herşey aynı anda paylaşılıyor bizim ocak annelerinde var çok güzel arkadaşlarımız hatta biriyle çok yakın oturuyoruz ve hergün beraberiz kızlarımız kanka gibi oldu
görürsün tabi niye görmeyesin duymamış olalım böyle umutsuz cümleler
oooo şimdiden başlarsan zaman geçmek bilmez doğsun artık dersin
üçüde aralık doğımlumu olmuş olaacak yani
kışın doğum iyi oluyor ya ben yazın doğmasın dye kaldım bu zamanlara yoksa bayadır istiyordum bebiş
herkese günaydın bulantısız günler
uykuyla fena cebelleşiyorum ya kafayı koyduğum yerde sızabilecek haldeyim
günaydın kızlar bende bugün 4+5 im 4+3 te doktora gittik gözükmedi haftaya tekrar gidicez ama benim 2 güne kadar kasık ağrım oluyor du şimdi bişey yok ağrı falan bitti sanki normalmi acaba benimle aynı haftalarda olup ne gibi ağrılarınız yada sızılarınız var yazarmısınız
bende 31 yaşındayım 1.bebişim:) sen baya tecrübeli olmuşsun faydalanırız bilgilerinden cnm :)
evet tecrübeliyim cnm ama allah şükürler olsun hamileliklerim çok ii geçer. darısı başınıza olsun ne diyim eğer sorularınız olursa cvplayabilirim:))
günaydın cnm gülü seven dikenine katlanır naparsın anne olmak kolay deil:))
canım aynen aynı haftalardayız seninle ya bel ağrım vardı bulantım hafifti kasıklarım ağrıyodu şimi hiç bişey yok korkmaya başladım artık