herkese günaydın kızlarrrrr biz şimdi uyandık gece uykum kaçmıştı çok iyi geldi bu saate kadar
iğnlerimi olmaya gitmem lazım ama çok üşeniyorum
bugünün son gayretini buna sarfedip kızının izin verdiği müddetçe dinlenmeni tavsiye ediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın kızlarrrrr biz şimdi uyandık gece uykum kaçmıştı çok iyi geldi bu saate kadar
iğnlerimi olmaya gitmem lazım ama çok üşeniyorum
bugünün son gayretini buna sarfedip kızının izin verdiği müddetçe dinlenmeni tavsiye ediyorum.
sağol canım oradan arkadaşa geçeceğim bütün gün yatacağım onunda kızı var o ikisyle oynayacak :)))
günaydın 2012 nin en güzel anne ve cücükleri bulantılar ne durumda ??
Oslem34-ıstanbuldayım bende kızlar calısmıyorum
melos34 istanbul çalışıyorum
0fLu- İstanbul- ÇAlışmıyorum ev hanımıyım. :)
ruzgarrrr- istanbul başakşehir - çalışmıyorum
autumnleaf-İstanbul-çalışmıyorum(KPSS ye hazırlanıyorum)
anestek- istanbul - çalışıyorum
burcu_gen-ankara-çalışıyorum
kateng-Ankara Cankaya- şimdilik çalışıyorum ama onumuzdeki ay ayrılacağım
sucukluyumurta-eskişehir-çalışıyorum
tamarix-bursa-çalışıyorum
maya887-bursa-çalışmıyorum iyiki yoksa işte de uyurum ben
ceylin-KOCAELİ maalesef çalışıyorum
obsesif22---elazığ--çalışmıyorum (daha doğrusu çalışamıyorum)
Meriva-fethiye-artık çalışmıyorum :)
Fikirolog - izmir - çalışmıyorum
hurser-manisa-çalışıyorum
PembePanter-bodrum- çalışmıyorum(aslında en ağır işçi evhanımlığı kim ne derse desin :))
Mestitosh-Diyarbakır-çalışıyorum
yakamoz1910- urfa- çalışıyorum
kızlar eksik varmı gözümden kaçmış olabilir
yakamoz urfa merkezdemisin benim eşim birecikli daha 15 gün önce oradaydık
günaydın teyzesi valla benim fasulyem yan gelmiş yatıyordur diye düşünüyorum.bende bulantı olmuyor ama dün anne olanlar grubu şunu tavsiye etti daha gözünü açıp yataktan kalkmadan birkaç tane tuzlu çubuk kraker yiyip biraz bekleyecekmişsin.O zaman bulantıya iyi geliyormuş.
canım tecrübeli annemiz sana birşey sorabilirmiyim
dün geceden beri bende ateş var öyle çok yüksek değil ama yüzüm sıcacık
normal yollarla nasıl düşer bu ateş doktorumu aradım ilerlerse sabah akşam alfosilin 1 gr ve günde 1 tane minoset iç dedi ne yapmalıyım sence:44:
ahhhh ahhhhh yapmadığım ne kaldı bilmiyorum ama hiç bir faydası yok :) benim tosunum beni yoruyo. maşallah demek lazım senın gibilere
arkadaşım elbette tecrübeli anneler ve dotorlar daha iyi biliyorlardır ama ben ilaç kullanmamaya çalışıyorum.sonuçta kimyasal onlar.
bende çocukluğumdan beri yüksek ateş problemi var çok ateşim çıktığında soğuk bez ile kompres yaparlardı belki sende de işe yarar.
Oslem34-ıstanbuldayım bende kızlar calısmıyorum
melos34 istanbul çalışıyorum
0fLu- İstanbul- ÇAlışmıyorum ev hanımıyım. :)
ruzgarrrr- istanbul başakşehir - çalışmıyorum
zeyon - istanbul çalışmıyor
biftek- edirne-çalışıyorum
burcu_gen-ankara-çalışıyorum
kateng-Ankara Cankaya- şimdilik çalışıyorum ama onumuzdeki ay ayrılacağım
sucukluyumurta-eskişehir-çalışıyorum
tamarix-bursa-çalışıyorum
eslem4847- bursa-çalışmıyor
ceylin-KOCAELİ maalesef çalışıyorum
seastire- kocaeligebze-
obsesif22---elazığ--çalışmıyorum (daha doğrusu çalışamıyorum)
Meriva-fethiye-artık çalışmıyorum :)
Fikirolog - izmir - çalışmıyorum
hurser-manisa-çalışıyorum
PembePanter-bodrum- çalışmıyorum(aslında en ağır işçi evhanımlığı kim ne derse desin :))
Mestitosh-Diyarbakır-çalışıyorum
günaydın teyzesi valla benim fasulyem yan gelmiş yatıyordur diye düşünüyorum.bende bulantı olmuyor ama dün anne olanlar grubu şunu tavsiye etti daha gözünü açıp yataktan kalkmadan birkaç tane tuzlu çubuk kraker yiyip biraz bekleyecekmişsin.O zaman bulantıya iyi geliyormuş.
Eki Görüntüle 399385
kızlar bu da benim fasulyemin ilk ultrason resmi
sorma valla elimde bezle dolaşıyorum duş aldım akşam şimdi vucudum soğudu sadece başımda kaldı ve hafiften terlemeye başladım iyiye gidiyorum herhalde sence bende ilacı içmemem taraftarıyım gece yükselirse diye soruverdim doktora olmazsa allah korusun acile giderim en iyiysi
sirkeli su en iyisi aslında hemen düşürür fakat küçük çocuklarda ani sıcaklık düşüşü nedeniyle önerilmiyor. hem kokusu hemde ani düşüş senide zorlarmı bilemiyorum
maşallah fasulyen cok seker gorunuyor Allah kollarına almayı nasıp etsın ınsallah
bulantım yok dıordum uc gundur felaketım
bugun kızımın kahvaltısını hazırladım ıcındekı yumurta mıdemı bulandırdı ne yedımse cıktı(
halada mıdem calkalanıyor leblebı yıyorum suyunu alsın dıe.yınede ayaga kalksam cıkaraacak gıbıyım.bır bebekle zormus hamılelık galıba(
Selam kızlarrrr dün sonunda iyi bir dr a gittim rahatladım artık kafam daha rahat oleyyy kalp atışları için haftaya gidecegiz agrım normalmiş yani ben boşuna pimpirikleniyor musum