2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm cici anne adaylarıııı..
nasılsınız bakalım....???
ben pek giremiyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza hepsi hoş gelmişşş...
bende hafiften mide bulantılar başladııı....bugün fazla ayakta kaldım bel ağrısı oldu.şimdi dinleniyorum....

hoşgeldin canım...
ne tesadüf ki bende 2009 temmuz annesiyim.inşallah 14 ağustosta 2. kez anne olacağım.
kızım 10 gün erken 12 temmuzda normal doğmuştu..bakalım busefer nasıl olacak durum....???
erken gelirse iyi ama geç gelirse ramazan bayramına denk geliyo ..

hoşgeldin tebrikler myhope sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah...
aminn canımm Allah cümlemizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhh
hoşbulduk canımm benim sezeryan olacağı şimdiden kesin gibi iki sezeryanım var çünkü ama dedim ya oğlum sezeyan gününü bile beklememişti ramazan bebekleri o kesin de bayramı nerde karşılarız belli değilll

canım teşekkur ederim:)içimi ferah tutmaya çalışıyorum..allahtan işler yoğun ağlayacak pek zamanım olmadı oğleden sonra:))yarın da dr a gitcem psıkıyatr'a umarım ilaçsız devam edebilicek durumdayımdır

seddacım harika bir haber ay ben şimdi düşününce heyecanlandım.darısı bizlere inşallah sağlıklı bir şekilde...Amin
ayy canımm saatler geçmiyor korkuda var acabalardayım ne zamandır bebeğime bişey olmamıştır inş. die merakla yarın akşam olsun istiyorum hissetmek istiyorum artık onu..Amiinn canım inş.. sağlıkla alalım kucağımıza..

hoşbulduk sende hoşgeldiin..Bendede son 1 haftadır var bulantılar bel ağrısı hele hele uyku nasıl anlatamam,keşke bende eve gitsemde dinlensem nerde 6:30 olsunda eve gidiyim die bakıyorum sen kalp atışlarını duydunmu bebeğinin canım seninle aynı zamandayız sanırım :))

yani sen şimdi 3. çocuğuna mı hamilesin:)

yani sen şimdi 3. çocuğuna mı hamilesin:)
şöyle açıklayayım ilk kez doktora gitmeden ama 4. hamileliğim Allah tamamına erdirirse 3. doğum Allah ömür verirse 2. evladım olacak oğlumun ablasını azramı 10.5 aylıkken kaybettim

ee sezeryan olunca durum farklı tabiiii...inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına...
benim eğer normal olursa bebişin keyfini beklicez hakkımızda hayırlısı inşallah..

canım benim çarşamba kontrolüm var bi aksilik olmazsa kalp atışlarını duyabiliriz inşallah...
sen duydunmu kalp atışlarını?

şöyle açıklayayım ilk kez doktora gitmeden ama 4. hamileliğim Allah tamamına erdirirse 3. doğum Allah ömür verirse 2. evladım olacak oğlumun ablasını azramı 10.5 aylıkken kaybettim
ay allahım sabrını versin canım.çok zor gerçekten....
inşallah sağlıcakla hayırlısıyla alırsın bebiğni kucağına...

bunu sormuştum ama pek kimse ilgilenmedi

akintinin cok olmasi normalmis tatlim , bunun progestanla ilgisi yokmus e2 yuksekligindenmis. yeterki rengi acik olsun ve kokusu olmasin.

progestan baslarda goguslerde hassaslik yapiyor , yatamiyorsun sonra , vucutta yuksek miktarda uretmeye baslayinca gogus agrilarin azaliyor.

senin kac haftalik oldugunu hatirlayamadim ama soyle diim , benim normal adet tarihim 1 hafta gecene kadar kasik agrilarim resmen adet gorecekmis gibiydi , sicak su torbasina sariliyordum o kadar :)) simdi bile 6+5 im yine kasik agrilarim var , dr normal oldugunu soyledi.

kisaca sen icini ferah tut normal hepsi

bunu sormuştum ama pek kimse ilgilenmedi

bilemiyorum ki canım inan adet oldum sanarak wcye kosuyorum sonra bi bakıyorum o tasvir ettigim akıntı. umarım azalarak geçer. gögüsler sorma benim ilk gebelik testlerimdi resmen. hayatımda hiç böyle oldugunu hatırlamıyorum. şimdi uçları fena ve 1 kutu bitirmeme ragmen azalmıyor agrı. 3 gün sonra kalp atışlarına gidicem içim bi türlü rahatlamıyor

akintinin olmasi ve devam etmesi iyi , mumkunse simdilik bitmesin hatta :)) cok iyi anliyorum seni cunku ben de adetliymis gibi 2 - 3 saate bir gunluk ped degistiriyorum. yeterki rengi ve kokusu olmasin. benim progestandaki 3. kutum bitti anca azaldi gogus agrilarim :)

merhaba cici anne adayları, nasılsınız
bizimde ilk dr.randevumuz cuma günü hayırlısıyla
o gün 5+2 olcaz inş.

inşallah hadi bakalım hayırlısı

mide bulantıları nezaman başlıyor..??
bendede çok şukur ole bulanma falan yok..

aman aman olmasın 6.yı doldurunca hormonlar tavan yapıyor, hiç gereği yok bulantı kusma feci bişi ya.

hoşgeldin canımm hayırlı olsun benimde ikinci bebiş olacak listemiz kabarıyor maşallah

canım az az ye sık sık ye dolu mideyle kusması fecii oluyor.

inşallah duyarsın canım gelip heyecanını paylaşırsın bizde heyecanlanırız.

hanımlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor herşey yolundamı ben uyuyup uyanıp geliyorum bugün acayip halsizim yemeği bile zor yaptım yaw

çok üzüldüm canım..allah bebeğinden kalan ömru diğer çocuklarına bağışlasın ömurleri uzun olsun inşallah..sen o zaman hamilelik konusunda bayağı tecrubelisin..ya ben hamilelikten çok korkuyorum ne yapcam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…