- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.841
Ayyy wifeofdemon pollyanna ya sormuş ben de üstüme alındım cevapladım pardon canım yaa
cnm hayırlısı olsun ama dur bakalım daha gelmeden kırmızılar bellı olmaz hem cıkmayabılıyorda testte erken olunca bılıyosun
canım bence o teste güvenme sen...
geçenlerde banada denk geldi. saçma sapandı,ikinci çizgi çıktı ama dengesiz bir yerde. zaten çizgi gibide değildi. bi tuhaftı. ekranın kenarındaydı. bende açtım testi ortadan ikiye,baktım meğersem idrar orda birikmiş bende onu görmüşüm.. yani çokta inanma o teste.. ben senden bu ay umutluyum şahsen..
Merhaba canım.. benim bir önceki bat 17 marttı ve regl olmuştum.. yani öyle sanmışım ama üstüne görmüşüm bir nevi. bu kanama bitiminden 5 gün sonra ağrı ve kanama olunca dr.a gittiğimde anlamıştım düşüğüCanım aynı zamanlarda düşük yapmıştık galiba ve şu an senle aynı durumdayız canım benim 5 nisandı düşük senin???
Ben hala adet olmadım ağrı da yok çok fazla,ne oluyor bilmiyorum sen korunmadın galiba değil mi???
hımmm.. anladım canım,hatırlıyorum 8ine çekmiştin tarihini.
bakalım hayırlısı olsun canım. ne olacaksa hemencecik olsun sende ona göre kendini yolunu bilirsin.
düşükten sonra hemen hamile kalınır derler ama umarım seninde öyle olurr
valla cnm bızde suphelenmeye basladık sen böyle yazınca umarım hamişsindir ve umarım bu sefer hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız kucagına alırsın cnm test yapmayı dusunmuyo musun peki?
tatlım, bir çok kadın düşükten hemen sonraki adetini 40 gün sonra görebiliyor, öyle olmayadabilir, ama olsa da bu normaldir, 40 günün tamamlansın, ben de düşükten sonraki ay çok panikteydim, diğer topiğe de yazıyordum acaba hamilemiyim falan diye, acayyip midam bulanıyordu, kasık ağrılarım vardı, hamilelikteki belirtilerime çok benzer durumlar vardı, ama 30. gğn adet gördüm, ama benimki, az rastlanan durum, normalde 40 güne kadar yolu var. sen yine de ilaç falan içmeden bekle bu 10 günü. ne olur ne olmaz. Bir de bişey sorucam, doğal yollarla korunmak ne demek?
canım,sen ne zaman düşük yaptın? düşükten önce benim adet döngüm 31-32 gündü, düşükten sonra sabit 30 gün oldu, sende de mi böyle değişiklik var acaba? belki de düşükten sonra böyle değişiklikler olabiliyor. Ve düşükten sonra doktorun 1-2 regl gör sonra bebek düşün demedimi?
canım ben beklenen adet tarihime 1 hafta kala eczane testi ile öğrendim kısmet
bu arada yastık olayını bende yapıyorum ama tatlıcadının dedıgı gıbı bele mantıksız gelıyo bıraz kalçamın altına koyuyurom bende..işe yarıyomu HAYIR 3 aydır yaramıyo ama belli de olmaz işte yine de yapıyoruz
olsun tatlım, seninle sohpet etmeyi özlüyorum, sevindim yazdığına
Valla canım ben çok arada kaldım,test yapmak için kendime süre koydum 10 mayısa kadar olmazsam öyle yapcam test.Bir de doktorum şöyle dedi 10 mayısa kadar olmazsan gel demişti.Galiba adet söktürücü verecek,o yüzden test yapmak istemiyorum galiab doktor geç olabilir diye uyarmak istedi beni ondan olmazssan gel dedi...bilmiyorumki
Ama ben bir an önce adet olmak istiyorum en azından 1 regl geçsin ya...Ve çalışmalara başlayalım bir an önce offf,sıkıldım ben ya bu hamişlik meselesinden...
offf aynen cnm yaa aynen bende cook sıkıldım bu kadar kasmaya stres yapmaya gerek var mı onu da bılmıyorum ama tek bıldıgım bır sey var bız dusundukce olmuyor gercı sen çok sukur hamile kalabılıyosun en azından onu bılıyosun..biz bakalım nolcaz..çok sevdiğim bir söz var kızlar ''Olmasını istediğin şey ancak onu unuttuğunda gerçekleşir, bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum
deme şeklidir''sanırım bu bizim durumumuza çok uyuyor arkadaslar..sonucta aramızda tam vazgecmiştim artık beklemıyordum dedıgı ay hamile kalanlar var..ahh birde ben unutabilsem
düşünmesem 4 ay önce nasılsam oyle olabilsem((((ama olmuyor sanırım olabilmesi içinde cook uzun
aylar gecmesı gerek o zaman dıyebılırım belkı herhalde olmucak bosver gıtsın(poffffffff
belki erken testtir seninki canim benimkinin üstüne yaziyodu 4gün bekleyin diye.. gözünaydin bu arada
Canım 5 nisanda oldu düşük,ben daha hiç adet görmedim,doktorum 3 ay korun demişti...
Valla canım neşelikız'a da yazdığım gibi durum. Doktora sorduğumda adetin başladığı günü düşük olarak kabul ediyoruz demişti. buna göre düşük 17 mart oluyo. sonra 4 nisanda tekrar adet gördüm ben. normal döngüm 27-28 gündü, şuan 31.günüm bişey yok.. İnşallah gelmez kırmızılar..
Doktor korun veya korunma demedi, 4 haftalık filanmış zaten düşüğüm. Adetimin başladığı gün vaj.usg ye girdiğimde doktor içeri temiz, sorunsuz bi düşük yaşamışsın demişti.
Ayyy canım benim ben de özlüyorum senle sohbet etmeyi,aramıza yeniden geldin diye çok sevindim biliyorsunnnSen tecrübelerinle aydınlatıyorsun bizi
offf aynen cnm yaa aynen bende cook sıkıldım bu kadar kasmaya stres yapmaya gerek var mı onu da
bılmıyorum ama tek bıldıgım bır sey var bız dusundukce olmuyor gercı sen çok sukur hamile
kalabılıyosun en azından onu bılıyosun..biz bakalım nolcaz..çok sevdiğim bir söz var kızlar
''Olmasını istediğin şey ancak onu unuttuğunda gerçekleşir, bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum
deme şeklidir''sanırım bu bizim durumumuza çok uyuyor arkadaslar..sonucta aramızda tam
vazgecmiştim artık beklemıyordum dedıgı ay hamile kalanlar var..ahh birde ben unutabilsem
düşünmesem 4 ay önce nasılsam oyle olabilsem((((ama olmuyor sanırım olabilmesi içinde cook uzun
aylar gecmesı gerek o zaman dıyebılırım belkı herhalde olmucak bosver gıtsın(poffffffff
Ayyy canım benim ben de özlüyorum senle sohbet etmeyi,aramıza yeniden geldin diye çok sevindim biliyorsunnnSen tecrübelerinle aydınlatıyorsun bizi
offf aynen cnm yaa aynen bende cook sıkıldım bu kadar kasmaya stres yapmaya gerek var mı onu da
bılmıyorum ama tek bıldıgım bır sey var bız dusundukce olmuyor gercı sen çok sukur hamile
kalabılıyosun en azından onu bılıyosun..biz bakalım nolcaz..çok sevdiğim bir söz var kızlar
''Olmasını istediğin şey ancak onu unuttuğunda gerçekleşir, bu evrenin sen bakarken soyunamıyorum
deme şeklidir''sanırım bu bizim durumumuza çok uyuyor arkadaslar..sonucta aramızda tam
vazgecmiştim artık beklemıyordum dedıgı ay hamile kalanlar var..ahh birde ben unutabilsem
teşekkür ederim canım bugün 6+2 im kesem ve bebek görüntülendi kalp atışlarını bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısıyla görürüm bugün kontrolüm var
hadi bakalim canim hayirli haberleri bekliyoruz bak ama kimseye söyleme bizden baska, aman Allah korusun nazar degmesin
Happylife canım çok haklısın biz galiba çok takıyoruz bu konuyu kafamıza ama biliyorum olmuyor kafamızdan çıkartamıyoruz bir türlü,ve kafamdan çıkartamadığım içinde üzülüyorum çünkü başka şeylere odaklanamıyorum offf yeter artık ya diyorum sonra gene burdayım yine hamilelik yine belirtiler...
Bir de kızlar keşke çok yakınlarımda bi arkadaşım olsa konuşsak dertleşsek otursak çay içsek falan ne güzel olurdu ama bütün arkadaşlarım uzakta ya da çalışıyorlar,kafa dağıtcak kimse de yok,ben artık kalabalık istiyorum,hayatım ailem kalabalık olsun,yoğun olsun istiyorum,bebeğim olacak haberini aldığımda bir süre sonra süper sevinmiştim çünkü artık çoğalıyordu ailem,bir kişi bile nasıl önemli anlatamam size,mesela babam öldükten sonra evimiz bomboş oldu meğer onun yeri hasta olsa bile fazla konuşamasa bile ne kadar önemliymiş,ne kadarda dolduruyormuş evimizi off offf kızlar dolmuşum galibaaa ben baya:-((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?