• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tabiki ekleriz canim, sen bilgilerini ver...:81::81:

:1::1::1::1: cokkk dogru soylemissin canimmm yaa... silacimmm bence de testi bugunden all...:1::1:
sabah idrariyla yapmazsam dogru sonucu gormeme ihtimalim cok yuksek diye dusun... ben kendimi oyle motive ediyorumm.... sabah idrari disinda hicc yapmadim... :21:

çok biliyor onlar:63: sanki okuma yazmamız yok :63:

valla benimde çevremde 4 eczane var.. her seferinde başka bir yerden alıyorum. bir daha gitmeme kadar unutsunlar beni diye...:1: gerçi artık yine lazım olursa alacak yer kalmadı şöyle bir açılsam iyi olacak,bakim başka yürüme mesafeside eczane varmı.. bide benimkilerin neredeyse hepsinde adam var,çok rahatsız edici..

sende testi kaldır gözün görmesin,canın çekmesin.. sabah yaparsın,ümitle bekliyoruz:61:
ayy aynen anlattigin gibi bende eczaneleri tum gezdim:1::1: megersem dibimdeki markette de satiliyormus!!!!!:33::33:
eczaneden almak zor is yaa... bende cekinirdim herhalde... iyiki burda marketlerde de satiliyor...:81::81::81:

kizlarrr testi aldim oohhh yedirmedim parami bilmis eczacilara marketten aldim hemb de clearblue hemde kac haftalik hamis oldugunu bile gosteriyorrrrrrr yaaaaa sizinde varmi ondannnnnn????:66::66::66::62::62:
ayy kizlar ii para verdim zaten yapmicam simdi zaten de testte sabah yap falan yazmiyo ama bu clearblue cok guveniyor kendine.... aslinda sorun sabah idrari meseleside degil.. beklemek istiyorum ayin 10 -12 sine kadar.. gecen ayy 39.gunde geldiyaaa...hayirlisi yarin sabahta disarda olcam zaten bakalim kismet nezzamana.....:17::97:

yok yaaa ben hamile kalamayacagim...

tatlim suanda zor bi asamadan getin sanirim ya adettin basladi ya da test yaptin??? ama sonuc ne olursa olsun umudumuzu kaybetmiyoruzzzz... gercekten bebegin en dogru zamani bekliyor ve en kisa zamanda baglanacakb sana.. ALLAhin izniyle cunku bu topicte birbirimizin duacisiyiz ve destekcisi de ....

kizlarrr testi aldim oohhh yedirmedim parami bilmis eczacilara marketten aldim hemb de clearblue hemde kac haftalik hamis oldugunu bile gosteriyorrrrrrr yaaaaa sizinde varmi ondannnnnn????:66::66::66::62::62:
ayy kizlar ii para verdim zaten yapmicam simdi zaten de testte sabah yap falan yazmiyo ama bu clearblue cok guveniyor kendine.... aslinda sorun sabah idrari meseleside degil.. beklemek istiyorum ayin 10 -12 sine kadar.. gecen ayy 39.gunde geldiyaaa...hayirlisi yarin sabahta disarda olcam zaten bakalim kismet nezzamana.....:17::97:

bende var canim o testten... 2 tane bir arada satiliyor... 2 ay once yapmistim birini... kocamannnn "not pregnant"i gormustum...:30::30::30: digeri hala duruyor.....:3:

selam kızlar:21::21::21:
bugün kırmızı kartı yedim dün akşam ki kahverengi lekelenmem ondanmış yani tam günü gününe geldi:52::52::52::52:
screamway tatlım sen beni 3 haziran olarak eklersin canım:66::66::66::66:
inşallah haziranda bebişime kavuşurum:emir_bebek::emir_bebek:

tatlim suanda zor bi asamadan getin sanirim ya adettin basladi ya da test yaptin??? ama sonuc ne olursa olsun umudumuzu kaybetmiyoruzzzz... gercekten bebegin en dogru zamani bekliyor ve en kisa zamanda baglanacakb sana.. ALLAhin izniyle cunku bu topicte birbirimizin duacisiyiz ve destekcisi de ....

sılacım slm canm be de o testen almak istiyorum nerden bulabilirim ve ne kadar biliyomusun

öyle deme cnm yaa noldu niye canını sıktın?:50:

ayyy canim cok tesekkür ederim beni arada gördügün icin.. öyle özel bi sorunum yok ama tutmuyooo iste kac aydir deniyorum.. hani bi de düsük yaptim yani hamile kalabiliyorum da... bana türkiyedeki doktorum rahmin ters demisti acaba bu yüzden mi kaynaklaniyor?? yani yumurtaya ulasmak mi zor oluyo ne bileyim... :14::14::14:

ayyy canim cok tesekkür ederim beni arada gördügün icin.. öyle özel bi sorunum yok ama tutmuyooo iste kac aydir deniyorum.. hani bi de düsük yaptim yani hamile kalabiliyorum da... bana türkiyedeki doktorum rahmin ters demisti acaba bu yüzden mi kaynaklaniyor?? yani yumurtaya ulasmak mi zor oluyo ne bileyim... :14::14::14:

canim kac aydir deniyorsun ki? bu kadar umutsuzluga kapildin...?:26:

iyi akşamlar kızlar.Bu topik gerçekten çok uğurlu geldi.Baksanıza paylıyor hamiş haberleri her gün.Darısı hepinizin başına.
Bu arada FMK. SENTEZ VE PARRHİSİA canlarım tebrik ediyorum.Umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canim sana da cok tesekkür ederim... yok ama adet belirtilerim basladi... gecen aylarda da adetim 2 hafta gecikmisti... havalara girmistim.. bi de düsük yaptim.. bi de kimyasal gebelik mi neyse ondan oldu.. öfff insallah Allah isteyen herkese verir.. gözüm etrafimdaki bebeklerde kaliyo.. bi de kres ögretmeniyim burda.. 7 aylik bebek var aralarinda.. ya bazen o kadar cocuga baktikca aglayasim geliyo.. millet nasil beceriyo diye.. cocuklardan birisi ben bunun babasiyla bir kere yattim hemen kizima hamile kaldim diyo.. ayy deli olucam... bi kereymis...... :53::53::53:

iyi akşamlar kızlar.Bu topik gerçekten çok uğurlu geldi.Baksanıza paylıyor hamiş haberleri her gün.Darısı hepinizin başına.
Bu arada FMK. SENTEZ VE PARRHİSİA canlarım tebrik ediyorum.Umarım sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bugunde bir hamilemiz var...:46:
:1: topigimizinnn uguru bana da sicrasinnn....:67::67::67:

canım söylediğin durumla ilgili pek bi bilgim yok ama bak hamile kalabiliyormuşsun demek ki sorun bile değil aslında bu senin için..biz daha kalabiliyor muyuz kendimizde veya eşimizde bi sorun var mı yok mu onu bile bilmiyoruz:((benim de bu ay 4.denemem olucak ve bence bu ayda olmadı:((yani yalnız değisin üzülme bi kere kalabildiğine göre kalırsın yine inşallah sıkma canını:34:

canim kac aydir deniyorsun ki? bu kadar umutsuzluga kapildin...?:26:

ocaktan beri :1::1::1: biliyorum cok fazla olmadi... ama ben korunurken ne hap kullandim ne de spiral.. baska yöntemlerle korundum.. hani hep sey derler.. iliski sirasinda olan akinti bile hamile kalmaya yetiyo diye.. ben bi kere hamile kaldim gecen sene bu zamanlar onu da düsürdüm :5::5::5: ocak ayina kadar tekrar korundum yine dogal yöntemlerle.. simdi de geriliyorum...

ocaktan beri :1::1::1: biliyorum cok fazla olmadi... ama ben korunurken ne hap kullandim ne de spiral.. baska yöntemlerle korundum.. hani hep sey derler.. iliski sirasinda olan akinti bile hamile kalmaya yetiyo diye.. ben bi kere hamile kaldim gecen sene bu zamanlar onu da düsürdüm :5::5::5: ocak ayina kadar tekrar korundum yine dogal yöntemlerle.. simdi de geriliyorum...

canim benim de senden farkim yok... 4. denemeyi atlattim... korunurken dogal yontemlerle korunmustum, senin gibi... ama olmadi hala... happylife cok dogru demis... biz daha hamile kalip kalamayacagimizi bile bilmiyoruz....:97::97:

bende var canim o testten... 2 tane bir arada satiliyor... 2 ay once yapmistim birini... kocamannnn "not pregnant"i gormustum...:30::30::30: digeri hala duruyor.....:3:
ben reklamda gormustum bayaoluyo ozaman dusunmuyoduk daha baslamamistik calismalara..iyimis ikici gebeligi bunla ogrenmek isterim die gecmisti icimden kismetse insalah...
sılacım slm canm be de o testen almak istiyorum nerden bulabilirim ve ne kadar biliyomusun
tatlim ben marketten aldim carrefourlarda var tr de markette satiliyormu bilmiyorum.. eczanede denk gelmedi bende ozellikle bunu istememistim...simdi oyle denk geldii.. ben 15 kusur Euroya aldim yani tr de 30 kusur tl ye denk gelmesi lazim....

bende gormustum ama arada sen gormedin sanirim canim???:50::94:
en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ins.

Back