• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:20: ayy sinir oluyorum böylelerine arkadaşım..

birde ben 2yıllk evliyim. düşünmedim önce.. 18ay hap içtim bana bazı kimseler demediklerini bırakmadılar bak sen böyle korunuyosun ama ilerde isteyince olmaz bilmem ne .. işte bende buay ilk defa deniycem ya bu söyledikleri kehanet çıkarsa aklıma takılıyo şimdi stress yapıyorum. :14:

bence stres yapma,ben inanmıyorum.çünkü hapla korunan 2 arkadaşımın da çocuğu var şu anda.Hatta biri bekarken bile adet düzensizliği çok sık yaşadığından lise çağlarında falan da doğum kontrol hapı vermişti doktor,kullanmıştı.evlenince de kullandı ve hapı bırakır bırakmaz hamile kaldı.Başka bir arkadaşımın yengesinin 3 çocuğu var,ladın hapı bıraktığı ay hemen hamile kalıyor.Bünyeyle ilgili bence,ya da altta başka bir neden oluyor,hormonal,zayıf yumurta vs gibi.

nihanca geldin mi guzelim dr ne oldu????

geldim canım valla dr gitmeden sabah daha kırmızıları gördüm:52::52::52:
dr herşey yolunda dedi ilaç bile vermedi kendi halibe bırakın dedi kafandan da hamile kalıcam düşüncesini at dedi 11 ile 17 günleri arasında ilişlkiye girin yeter dedi:37::37::37:
ahhhh ahhh keşke dr demesiyle olsa ama ne yapalım kısmet böyleymiş sorduğun için sağol canım benim:16::16:

bende gormustum ama arada sen gormedin sanirim canim???:50::94:
en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ins.

yerim ben seni... ben sana cevap yazdim canim bak asagida üzüldüm birden sen öyle deyince dedim acaba yazdim yazdim da göndermeden sayfayi mi kapattim diye ama yollamisim tatlim... :71::71::71:

canim sana da cok tesekkür ederim... yok ama adet belirtilerim basladi... gecen aylarda da adetim 2 hafta gecikmisti... havalara girmistim.. bi de düsük yaptim.. bi de kimyasal gebelik mi neyse ondan oldu.. öfff insallah Allah isteyen herkese verir.. gözüm etrafimdaki bebeklerde kaliyo.. bi de kres ögretmeniyim burda.. 7 aylik bebek var aralarinda.. ya bazen o kadar cocuga baktikca aglayasim geliyo.. millet nasil beceriyo diye.. cocuklardan birisi ben bunun babasiyla bir kere yattim hemen kizima hamile kaldim diyo.. ayy deli olucam... bi kereymis...... :53::53::53:

afedersin tatlim gormussun benide... isin zor ama sabrin sonu selamettir... krese kendi bebeginle gideceksin insallah kisa zamanda...

inşallah bebiş belirtisidir, bende hamileyken göğsüm değil, sadece uçları hassastı, uçları o kadar hassastı ki, sütyen giyinemiyordum, giymesem de bluz acıtırdı, napıcağımı şaşırmıştım, üstüne bir de 4. aya kadar böyle devam edebilir diye bir yazı okudum internetten, iyice dert etmiştim kendime bunu, ALLAH da bundan cezalandırdı her halde, dedi, git kızım, hassasiyet falan yok sana, bebiş de yok:(((((((((((((((((((((((

cnmm bende hamıleyım dıyebılecegım bı belırtı yok bata 3 gun kala mıdem yanıyodu ve 1 gunluk kabız oldum (düşüktede kabız olmuştum ) ama gectı onlardaaa umudum kalmadı yanı yrn batım :( Aynen dedıgın gıbı benımde gogus uclarım hassaslaşmıştı ama şişmemişti o zmn yanı sanırım buda belırtı degıl... Hatırlıyomusun dusuk yaptıgımda ılk sana yazmıstım ılk dıger topıkte korunsammı korunmasammı dıye konuşuyoduk :)))

tatlim ben marketten aldim carrefourlarda var tr de markette satiliyormu bilmiyorum.. eczanede denk gelmedi bende ozellikle bunu istememistim...simdi oyle denk geldii.. ben 15 kusur Euroya aldim yani tr de 30 kusur tl ye denk gelmesi lazim....

analdım canım ben sitesinden baktım 430 tl diyo çook pahalı canım ya .bide aczanelere sorayım bakayım ne diyecekler:21::21::21:

yerim ben seni... ben sana cevap yazdim canim bak asagida üzüldüm birden sen öyle deyince dedim acaba yazdim yazdim da göndermeden sayfayi mi kapattim diye ama yollamisim tatlim... :71::71::71:
ay canim benim bi gorememezlik durumu olmus... nese hallattik onemli olan en kisa zamanda hayirla hamile kalmamiz demi canimmm

geldim canım valla dr gitmeden sabah daha kırmızıları gördüm:52::52::52:
dr herşey yolunda dedi ilaç bile vermedi kendi halibe bırakın dedi kafandan da hamile kalıcam düşüncesini at dedi 11 ile 17 günleri arasında ilişlkiye girin yeter dedi:37::37::37:
ahhhh ahhh keşke dr demesiyle olsa ama ne yapalım kısmet böyleymiş sorduğun için sağol canım benim:16::16:
iyi ya super sukur... olur gulum olurb rahat olalim benim dr gibi oda ayninilarini soyledi... kainci denemeydi canimmm

Son düzenleme:
canim benim de senden farkim yok... 4. denemeyi atlattim... korunurken dogal yontemlerle korunmustum, senin gibi... ama olmadi hala... happylife cok dogru demis... biz daha hamile kalip kalamayacagimizi bile bilmiyoruz....:97::97:

o zaman ya hurafe öyle akintiyla hamile kalmak ya da cok düsük bi ihtimal.. biz de bi sorun yok... yani dogal yöntemle korunan tek ben degilmisim :1::1::1: canim hamile kalmak da zor kaldi mi onu tutabilmek de.. ya bizim elimizdeki birsey degil ama olsun.. her regl oldugumda kendime kiziyorum sanki benim elimdeki bisey.. iliskiden sonra popomun altinda yastiklarla uyuyorum resmen iceride kalsinlar diye :64::64::64: daha ben napayim :44::44::44:

tatlim ben marketten aldim carrefourlarda var tr de markette satiliyormu bilmiyorum.. eczanede denk gelmedi bende ozellikle bunu istememistim...simdi oyle denk geldii.. ben 15 kusur Euroya aldim yani tr de 30 kusur tl ye denk gelmesi lazim....

analdım canım ben sitesinden baktım 430 tl diyo çook pahalı canım ya .bide aczanelere sorayım bakayım ne diyecekler:21::21::21:

canim eminsin demi ayni tessten bahsettigimize.. deli para bu.. oparayla butun hmailelik boyunca dr kontrolu yapilirrrr:1::40::1:... linki bi koyarmisin bende bakayim???

merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim :43:

biz de yeni karar verdik,ben önce rutin kontrole gittim,acaba hormonal bi şey ya da kist vs var mı diye.Uğraşığ uğraşıp altta bir nden varsa başarısız olmak daha stresli bence.Mesela tiroid le ilgili bir problemin varsa,bunu sen farketmemiş olabilirsin ama hamile kalmanı engelleyebilir.Belki de çok basit ve kısa bir tedaviyle hallolucak bi şeyken aylardır stres çekiyosun kimbilir ya da belki her şey temiz zamanını bekliyo.Bence doktora gitmeye korkma,kafan rahatlasın.Ben tam kan tahlili,ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi ve smear testi yaptırdım,doktor bir de folik asit verdi.Artık olmazsa da benden kaynaklanan sorun olmadığını bilicem,Kafam rahat en azından,doktora gitmeni şiddetle tavsiye ederim.:1:

ay canim benim bi gorememezlik durumu olmus... nese hallattik onemli olan en kisa zamanda hayirla hamile kalmamiz demi canimmm

iyi ya super sukur... olur gulum olurb rahat olalim benim dr gibi oda ayninilarini soyledi... kainci denemeydi canimmm

ask olsun canim görmedin diye kizcammi sanki merak etme bi daha görmezsen ben söylerim sana :70::70::70: insallah hamile kaliriz en kisa zamanda simdi karnim ince ince agriyo.. tam adet sizisi.. öfff yaa ama bakin da görün hepimiz mayis da hamile kalcaz.. regen demisti dersiniz :65::65::65:

selam kızlar:21::21::21:
bugün kırmızı kartı yedim dün akşam ki kahverengi lekelenmem ondanmış yani tam günü gününe geldi:52::52::52::52:
screamway tatlım sen beni 3 haziran olarak eklersin canım:66::66::66::66:
inşallah haziranda bebişime kavuşurum:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah hazıranda yuzun gulucek tatlım ,reglın gecıkmedı ya onada sukur etmek lazım yoksa varmı acaba ıhtımalı ınsanı yıyıp bıtırıyooo

ayy aynen anlattigin gibi bende eczaneleri tum gezdim:1::1: megersem dibimdeki markette de satiliyormus!!!!!:33::33:

kizlarrr testi aldim oohhh yedirmedim parami bilmis eczacilara marketten aldim hemb de clearblue hemde kac haftalik hamis oldugunu bile gosteriyorrrrrrr yaaaaa sizinde varmi ondannnnnn????:66::66::66::62::62:
ayy kizlar ii para verdim zaten yapmicam simdi zaten de testte sabah yap falan yazmiyo ama bu clearblue cok guveniyor kendine.... aslinda sorun sabah idrari meseleside degil.. beklemek istiyorum ayin 10 -12 sine kadar.. gecen ayy 39.gunde geldiyaaa...hayirlisi yarin sabahta disarda olcam zaten bakalim kismet nezzamana.....:17::97:

nihancacimm, o baska birseyin fiyatidir ya... mumkun degil o fiyata satmalari...:26:

Kızlarr yurt dısında marketlerde satılıyo Tr de yok malesefff... Amao fiyata Tr de kan testı de yapıyolarr hemde daha garantılı :)Bence o kadar parayı ıdrar testıne verecegımıze kan testıne gıdelım derım.. Yurt dısında bızım gıbı hastaneler ıstege baglı kan testı yapmıyor dıye mıllet mecbur alıyor ıdrar testlerını

biz de yeni karar verdik,ben önce rutin kontrole gittim,acaba hormonal bi şey ya da kist vs var mı diye.Uğraşığ uğraşıp altta bir nden varsa başarısız olmak daha stresli bence.Mesela tiroid le ilgili bir problemin varsa,bunu sen farketmemiş olabilirsin ama hamile kalmanı engelleyebilir.Belki de çok basit ve kısa bir tedaviyle hallolucak bi şeyken aylardır stres çekiyosun kimbilir ya da belki her şey temiz zamanını bekliyo.Bence doktora gitmeye korkma,kafan rahatlasın.Ben tam kan tahlili,ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi ve smear testi yaptırdım,doktor bir de folik asit verdi.Artık olmazsa da benden kaynaklanan sorun olmadığını bilicem,Kafam rahat en azından,doktora gitmeni şiddetle tavsiye ederim.:1:

coook dogru diyorsun canim.. ben de bi kere düsük yaptim, tamam doktorum dedi üzülmeyin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz diye ama düsürdüm onu sonucta... belki de sebebi senin dedigin gibi bir seydir.. hemen doktora mail yazip termin aliyorum. aklima düsürdün iyiki.... saol canim :71::71::71:

coook dogru diyorsun canim.. ben de bi kere düsük yaptim, tamam doktorum dedi üzülmeyin en azindan cocugunuz oldugunu biliyorsunuz diye ama düsürdüm onu sonucta... belki de sebebi senin dedigin gibi bir seydir.. hemen doktora mail yazip termin aliyorum. aklima düsürdün iyiki.... saol canim :71::71::71:

bişi diil canım,aklında duracağına elinde tahlil ya da film olarak dursun di mi?İnAN Kİ çok rahatlıcaksın ve bence ciddi bişi de çıkmıcak.Psikolojik de oluyor çünkü.Ben forumları ilk okumaya başladığımda ay karnım ağrıyo ay şu bu diye sarmıştım :37: :1: normale döndüm şükür:54:

Back