- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.481
evet tatlim 3 gündür ayni cikmis. Koltuk alti dimi yine
ayni seyi bana da demislerdi............................. ve dogru cikti.....:97::97:
Benim kayinvalidem sirf cocuk olursa bakabilsin diye yakinimiza tasindi. Harika bir insandircok naif bi kadin. Baskasina bu kayinvalide bile olsa sorumlulugumu yuklemek dusuncesi bile rahatsiz ediyo beni
evet, kimseye güvenip de çocuk yapmamalıyız, kendimiz bakabileceksek, ona zaman ayırabileceksek, düşünelim bebeği, benim de kayınvalidem, ben bakarım, sen çalışırsın diyor, ama sonra sorun yaşayacağımı biliyorum, o yüzden çocuğu ona bırakıp da çalışmam ben. Tabi sende sonradan sorun çıkmayacaksa, bundan eminsen, rahatlıkla çocuğuyapabilisin demektir.:) İnşallah Rabbim istediğini verir, canım.
offf deme öyle kaçıncı ayın ki bu?
Allahım lütfen onları haklı çıkarma...
evet, maalesef, böyle kadınlar anne oluyor, bizim gibiler de uğraşıb duruyoruz, ama merak etme, canım benim, ALLAH herkese er ya geç hak ettiğini verecektir, hiç canını sıkma. ALLAHım gerekirse öylelerinin de çocuğu elinden alıverir, sonra başlarlar isyana, niye benim başıma geldi diye. yine de bencilce kendilerini düşünerek ah vah ederler. neyse, kısacası, bebek sahibi olmak o kadar da kolay bir şey değil, gözümüzü korkutalım, bebek düşüncesini kafadan atalım, biz istemiyoruz diyelim artık, ama salam altından da suyu yürütmeyi de ihmal etmeyelim, aktivitelere devam!
screamawayim benim bat 16 mayıs.
batından 14 gün geri say, tatlım, diyelim 14 gün gerisi bu ayın 7ine denk geliyorsa 4 mayıs ve 6 mayıs en uygun günler. batın söyle bana hesaplayayım.
Ben 4. denedim... Bundan da umutsuzum, vaktinde calisamadik cunku... Artik haziranda 5.ye denerim...
Amin tatlim hepimizinkini verir insallah. Ev Kredimiz var 3 sene daha surcek 3 sene daha beklersek 34 yasinda olcamne dusuncegimi sasirdim vallahi
ya işte onu bilmiorum zaten sorun o martta 35 gün sonra oldum 3 nisanda bittim sonra nisanda 21 gün sonra ayın 24ünde hastalandım işte 1 mayısta bittim o yüzden şu iki aydır düzenim bozuldu ovulasyon fln takip edemiyorum. bugün işte en son adetimden sonra 10. günüm napsamki :)
Amin tatlim hepimizinkini verir insallah. Ev Kredimiz var 3 sene daha surcek 3 sene daha beklersek 34 yasinda olcamne dusuncegimi sasirdim vallahi
sende yeniymişsn daha.. Allahım en kısa zamanda kavuştursun bebeğine arkadşm cnm
şunlar haklı çıkmasın..
ben stres oldum geçen ay yumurtladığımı bariz belirtilerle hissetmiştim 22.günde
bu ay istiyorum ya olmaz.. stress yapmaya başladı bünyem elimde değil ne oldu bana böyle yaabende ateş ölçmeye başlıycam sizin gibi.. digital alıyorum onuda sipariş ettim )
yaaa malesef, oyle basladim oyle devam etmem gerekiyor... gelecek aya agzimdan olccem...
yok 3 sene beklemeyin, şimdi denemeye devam edin bence, bu kredinin ödenmesi sizi çokmu zorluyor, yani maaşınızın büyük kısmını orayamı ödemek zorunda kalıyorsunuz? eğere öyle değilse bebeğin ihtiyaclarını karşılamakta zorlanmazsınız, ve bişey unutma, gelen bereketiyle gelir, bebek oldumu, Rabbim bi şekilde her şeyi yoluna koyar, benim şahsi düşüncem şu, eşim de aynı şekilde düşünüyor: bebek oldumu, eğer tabi maddi sıkıntımız olursa (inşallah olmaz) kendimize harcadıklarımızı bayağa kısacağız, yeter ki bebeğimiz hiçbir eksiği olmadan büyüsün, her hangi oyuncakta gözü kalarak büyümesin. ALLAH hepimizin ailesine ruzi bereket versin, sonra da çocuklarımızı armağan etsin bize ki onlara iyi bakalım
yok 3 sene beklemeyin, şimdi denemeye devam edin bence, bu kredinin ödenmesi sizi çokmu zorluyor, yani maaşınızın büyük kısmını orayamı ödemek zorunda kalıyorsunuz? eğere öyle değilse bebeğin ihtiyaclarını karşılamakta zorlanmazsınız, ve bişey unutma, gelen bereketiyle gelir, bebek oldumu, Rabbim bi şekilde her şeyi yoluna koyar, benim şahsi düşüncem şu, eşim de aynı şekilde düşünüyor: bebek oldumu, eğer tabi maddi sıkıntımız olursa (inşallah olmaz) kendimize harcadıklarımızı bayağa kısacağız, yeter ki bebeğimiz hiçbir eksiği olmadan büyüsün, her hangi oyuncakta gözü kalarak büyümesin. ALLAH hepimizin ailesine ruzi bereket versin, sonra da çocuklarımızı armağan etsin bize ki onlara iyi bakalım
gelecek ay ölçmene gerek kalmaz inşallah canım benim
sen de basliyorsun demek ates olcmeye...:81::81::81: benim bu ay cok acemice oldu ates olcmem.. gelecek aya daha duzgun olcerim insallah...
ben su son zamanlarda bebek bereketiyle gelir duruma o kadar fazla sahit oldum ki!
bir arkadasimin esi issizdi, sonra bebekle beraber baya iyi maasa is buldu...
diger bir arkadasimin bebegi oldu, esi bebekten sonra istifa etti, sonra hemen baya iyi maasa is buldu...
ornekleri cokkkk....:81::81:
ahhh bizde ayni durumdayiz simdi.. esim issiz..bebek yok... her ikisi biranda olsa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?