- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.401
Azracım çiçekcim sizler nasılsınız bugün?Sulisim hamilelik nasıl gidiyor?Doktora gittin mi en son ne ler söyledi bakalım??
hoşbulduk kızlar listenize benide ekleyiverin
sanırım mayıs 27de adet olurum tekrar bu aralar 25 günde bir adet oluyorum çünkü yaşım 25
merhaba kızlar
öncelikle hamile kalanlar çok tebrik ederim darısı tüm istiyenlerin başına
aranıza bende katılmak istiyorum
6 aydır deniyoruz bizde olmadı maalesef
doktora da gitmedik gitmeyede korkuyorum
çok moralim bozuk çok üzülüyorum
dün akşam hasta oldum yine
normalde 3-4 gün öne atardı 2 aydır 5-6 gün öne atıyor adetlerim
çok takıyorum çok stres yapıyorum nolcam böle bilmiyorum hiç iyi değilim
Kanka cadı bugün nasılsın bakalım?Ben hala adet olmayı bekliyorum ve galiba beni strese sokan da bu :18: Biliyor musunuz dün gece doğru düzgün uyuyamadım sıkıntıdan,sürekli sıkıntılar bastı,sorunlar aklıma takıldı,bir de ben de boyun düzleşmesi var kızlar,bir de sürekli boynum ağrıdı offf hala da ağrıyor,sıcak su yaptım biraz hafifletiyo ama,ilaç da içemiyorum :18: :18:
Kanka cadı bugün nasılsın bakalım?Ben hala adet olmayı bekliyorum ve galiba beni strese sokan da bu :18: Biliyor musunuz dün gece doğru düzgün uyuyamadım sıkıntıdan,sürekli sıkıntılar bastı,sorunlar aklıma takıldı,bir de ben de boyun düzleşmesi var kızlar,bir de sürekli boynum ağrıdı offf hala da ağrıyor,sıcak su yaptım biraz hafifletiyo ama,ilaç da içemiyorum :18: :18:
Azracım çiçekcim sizler nasılsınız bugün?Sulisim hamilelik nasıl gidiyor?Doktora gittin mi en son ne ler söyledi bakalım??
hoşgeldin aramıza. :81:
bizde senin gibiyiz,yalnız hissetme kendini sakın. burada birbirimizi kutluyoruz,muhabbet ediyoruz,gülüyoruz,konuşuyoruz kendi stresimizi atıyoruz...:82:
herşeyin vakti zamanı var,hepbirlik bekleyeceğiz,sonrada sevineceğiz inşallah. Allahım hakkımızda hayırlısını versin,tez zamanda bebişlerimize kavuştursun bizleri
canım neden böyle yapıyorsun sen? heralde hasta olacaksın onun etkisiyle oluyor.:26: biraz daha sabır gülüm biraz daha.
azracım canım ateşin bugünde çok oynadımı. msndede yoksun soramadım,merak ettim seni.
Cok gecmis olsun neşelikiz tatlim. Boyun duzlesmesi nedir hic duymamistim:26:
Sabah biraz ters uyandim galiba canım saat ilerledikce duzeliyor gibiyim
Sende durumlar nasil canımbenim sende eklesene
Uyuşuğum bugün tatlim havadanmidir nedir bisey yapasim yokatesim biraz yukseldi gibi ama yumurtlama yok daha
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım neden böyle yapıyorsun sen? heralde hasta olacaksın onun etkisiyle oluyor.:26: biraz daha sabır gülüm biraz daha.
sen çalışmalarını boşlama yinede canım. biliyorsun bu site yumurtlama geçtikten sonra yumurtladın diyor. gerçi testte yapıyorsun ama olsun,ne olur ne olmaz. geçen ay çok anlaşılırmış senin ateşin bu ay acayip zik zak çiziyor, bakalım sonucu merak ediyorum gerçekten:97:
Canım boyun düzleşmesi şu;
Boyunda en sık rastlanılan problem boyundaki kasların aşırı gerilmesi ile oluşan aks düzleşmesidir. Normalde “C” harfi şeklinde olan boyun düz bir çizgi şeklini alır.
Boyun düzleşince beyine giden dört damardan ikisi (vertebral arterler) gerilir ve beyine yeterince kan gidemez, kişide başağrısı, başdönmesi, bulantı, unutkanlık, tedavi edilmezse daha ileri safhalarda dengesizlik, konsantrasyon bozukluğu, ileri derecede alınganlık, isteksizlik oluşur.
Canım boyun düzleşmesi şu;
Boyunda en sık rastlanılan problem boyundaki kasların aşırı gerilmesi ile oluşan aks düzleşmesidir. Normalde C harfi şeklinde olan boyun düz bir çizgi şeklini alır.
Boyun düzleşince beyine giden dört damardan ikisi (vertebral arterler) gerilir ve beyine yeterince kan gidemez, kişide başağrısı, başdönmesi, bulantı, unutkanlık, tedavi edilmezse daha ileri safhalarda dengesizlik, konsantrasyon bozukluğu, ileri derecede alınganlık, isteksizlik oluşur.
canım geçmiş olsun,deminki mesajda yazmayı unutmuşum
sanırım sıcak iyi gelir sana,damarları açması adına. fön makinasını tutabilirsin. yada havluyu ısıt onu boynuna sar derim ben. gerçi sen bilirsin bunları ama yinede söylim dedim
Beyne kan gitmemesi falan cok ciddi aslinda tatlim cok gecmis olsun allah şifa versin tedavi oluyormusun peki:26:
Hic sorma bende anlamadim niye mekik dokuyorum bu ay
sende durumlar nasil tatlim sende eklesene gelen giden bisey yok dimi hala
Canım gerçekten kötü bir şey evet,geçen sene öğrenmiştim ve tedavi olmuştum,şimdi bebek düşündüğüm için gidemem doktora çünkü mr falan çekiyorlar,ilaç veriyor,fizik tedavi falan olmazzz yanii:-(((
36 ya çıktım:97: ve kremsi akıntım var bugün. %22 hamilesin diyor site:97:
buda tablom
34e66f Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?