• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)

kötü içeriği aldım sorun yok kızlar
kazara olmuş zaten:1:

kızlar acill yardımınıza ihtiyacım var:52::52::52::52:

benden az önce kahverengi lekelenme geldi.ama batım yarın ama normal de hep 5 gün atar bu ay niye böyle oldu hiç böyle olmazdı bi bilgisi olan cevap yazabilir mi:18::18::18::18:

yoksa korktuğum mu geldi yineeee:47::47:

guzelimbunu zaman belirleyebilir.. surekliligi onemli.. insallah devam etmez tutunma kanamasidir... ben gecen ay kahverengi ile baslamistim3 gun sonra geldi kirmizilar....

$02052011165.webp

ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hamileyim..çok net iki çizgi çıktı...:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....

Eki Görüntüle 188657

ayyy acilde bana bakmadılar muayene olmadan kaçtım..test aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
hamileyim..çok net iki çizgi çıktı...:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

sizleri çok seviyorum...allahım size de nasip etsin..ben hala şoktayım..inanamıyoruz ya....

Ne güzel bir gün oldu bir sürü hamiş var. Rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı başımıza...:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 188657

saka mi bu yaaa cok sevinliyim kalbim cok hizli atiyorr... masaallah.. kizlar esaas halay simdi basliyorr:74::74::74::64::64::64::64::64::64:

polyanna hissetmistiya sen ben ve tatlicadi icin... neguzel ya cok sevindm gulum tebrikler.. insallah bizede... dua et.. kendini ozet gec bebegimmmm

Eki Görüntüle 188657

Ayyyy canım çok sevindim ya,ay bugün çok bereketli bir gün,maşallah diyelim :nazar: :nazar:
Sen zaten 1 hafta geçti diyordun hatırlıyorum,yaniiiii bak sonuca :49: :49:
Canım demekki gerçekten de yükleniyormuş:-))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 188657

tebrikler canım ya çok sevindim allah tamanını erderisin:49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::71:
allahım en yakın zaman da bizlere de nasip eder inşallah

guzelimbunu zaman belirleyebilir.. surekliligi onemli.. insallah devam etmez tutunma kanamasidir... ben gecen ay kahverengi ile baslamistim3 gun sonra geldi kirmizilar....

bilmiyorum sılacım ya ama hiç böyle olmazdı.ne biliyim ben kafam çok karıştı zaten yarın dr gidiyorum orda herşey belli olur canım ya

Bu defa hemen çıkmadı bikaç dakika sonra çıktı.Ama şöyle düşünüyorum,ilk testte dışdardan gelmiştim ve çok susamıştım ,idrarın rengi farklıydı testi o zaman yaptım,eve gelince 2 litreye yakın su içtim bu testi de ondan sonra yaptım bilmiorum ama bununla alakalı olabilir diye düşünüyorum..Sabah yapsaydım keşke ama dayanamadık:)Daha silik ve bikaç dakika sonra çıktı.

sentezcim, hamilesin tatlım, az silik çıkması normaldir, hiç endişelere kapılma, sadece yarın sabah git kan tahliline, beta HCG değerinin takibine başla. yarın ölçtür, sonra perşembe günü tekrar ölçtür, salı günündeki rakamın 2 katına yükseliyorsa, her şey yolunda gidiyor demektir. ALLAH tamamına erdirsin! inşallah kucağına almak büyütmek nasip olur! :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::71::71::71::71::71::71::71::71:

kızlar çok teşekkür ederim valla..ben hiç beklemiyordum ama bu kadar gecikmesi normal değildi..

herkesin bebeği olur benim bile olduysa..çünkü düşükten sonra oldu..çok mutlu ve şaşkınım..darısı başınıza..:49::49::49:
böğürtlen kökü içtik eşimle beraber..sonra incir kürü ve keçi boynuzu kürü yaptık..bide yakı yapıştırmıştım..üstüne de hergün çalıştık..bu son çaremizdi sanırım..allahıma şükürler olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 188657

aman Allahımmm... :62::62:çok sevindim canımcım. :62::62::62: :64::64::64::64::64:

acayip güzel birgün bugün. şaka gibi ya 3 tane bebişimiz geliyor. teyzeleri onları sevsinnn:49:
darısı başımıza inşallah,bol bol dua et bize:71:

pollyanna nın dediği çıkıyormu ne:52: ayy heyecanlandım:62:

Eki Görüntüle 188657

ayy noluyo yaa benımde hemen koşup test alasım geldı bu kadar guzel haber ustune :))) Canım benım tbrk ederım Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın :))) :64::64:
Buaradaa ben geçenlerde bı ıstatıstık yapmıştım hatırlarsanızz mayısta patlama olucak demiştimmm medyum tugce oldum :)))

kızlar çok teşekkür ederim valla..ben hiç beklemiyordum ama bu kadar gecikmesi normal değildi..

herkesin bebeği olur benim bile olduysa..çünkü düşükten sonra oldu..çok mutlu ve şaşkınım..darısı başınıza..:49::49::49:
böğürtlen kökü içtik eşimle beraber..sonra incir kürü ve keçi boynuzu kürü yaptık..bide yakı yapıştırmıştım..üstüne de hergün çalıştık..bu son çaremizdi sanırım..allahıma şükürler olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım böğürtlen kökü nedir aktardan falan mı alıcaz .bide canım yakıyı ne zaman yapıştırdın adet bitiminden sonra mı

canım normal de bat yarın ama hep 5 gün ileriye atardı.yani geçikirdi sence olabilir mi canım yoksa adet belirtisi mi

olabilir tabi. 5 gün ileri atıyorsa ona göre hesapla kendini. 28 değilde 33 günde oluyorsun yani,öyle düşün. devamı geldimi. yerleşmeyse kısa süreli oluyor lekelenme.. bekleyip görmek gerek canım. bakalım inşallah çoğalmaz. deneyimsizim bu konuda ama neşelikızda olmuştu sanki:44: onla karşılaştır kendininkini,daha net olur kafandaki

Back
X