• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar bana bilgi verirmisiniz.dün 30 nisanda ve 1 mayısda ovulasyon testi yaptım çift çizgiydi.bugün yaptım tek çizgiydi.şimdi yumurta çatladımı yoksa ne bilginiz var mı???

ayyyy fmk ve sentez.....:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

kızlar muhteşem haber vermişsiniz valla ya..ne kadar sevindim anlatamam..bir an kendimi hamile zannettim ve heyecanlandım valla..:49::49::49::49::49:

TEBRİK EDİYORUMMMMMMMMMMMM...DARISI BAŞIMIZA İNAŞLLAHH..:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

SILAcım..göğüs ucunun acıması adet gibi ağrıların gelip gitmesi hamilelik belirtisidir..ama her göğsü acıyan hamile olmuyor bazen adet belirtisi oluyor..benim 10 gündür var..

BENSE HALA BEKLİORUMM YAA...:37::37::37::37:bir hafta geçti..

Son düzenleme:
adetimin 4. günü gittiğimde daha yumurtalığımdalardı kendileri.birsürü yumurtan var demişti doktor.bakalım gelişen yumurtam varmı çok merak ediyorum bende.bundan sonra 2 günde bir gidicem.bende çalışıyorum ama izin aldım öğlen saatlerşnde 1 2 saat için

demek takip böyle oluyor.. benide sonra 2 güne bir gel diye çağrırsa işim zor olcak ama napıyım izin almaya çalışırım artık.. bende bu ay ov.testleri alıyım diyordum hatta kızlar yardımcı oldu kafamda iki marka var.. senin kaçıncı ayın bu

slmmmlar herkeslere çoktandır girmiyodum pcyi açaraçmaz hemen koştum buraya yeni hamişleri tebrik ederim iyi akşamlarrrr

kızlar ama benim çok canım sıkılıyor..kocişim de yok ya..hiç alışık değilim onun yokluğuna..her daim yanımda..

ben hala adet olmadım ne olcak benim halim..kociş hala test falan yaptırmıyor..ben adet olcakmışım ona göre..bir hafta geçti günüm..heralde doğurunca inanır bu adam...oofff...:14::14:

ayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)

Son düzenleme:
demek takip böyle oluyor.. benide sonra 2 güne bir gel diye çağrırsa işim zor olcak ama napıyım izin almaya çalışırım artık.. bende bu ay ov.testleri alıyım diyordum hatta kızlar yardımcı oldu kafamda iki marka var.. senin kaçıncı ayın bu

bende kullandım canım ovulasyon testi ama bişey anlamayınca bide belirti hissetmeyince takip yapmaya karar verdi doktorum.4. ayım canım bu ay inşallah bu ay güzel bi haber alırım

iyi akşamlar lepoşşş...:34:

ayyyy ben çok kötü bişi yaptım yaa konuya cevap ver diyecene kötü içerik bildire basmışım sonrada anlamadım neden öyle bişi çıktığını bende ?????? yazıp gönderdim bişey olmaz heralde hakkını helal et yaaww:)

ayyy bana mı yaptın bunu..aşk olsun ya..:19:

kötü içerik yazmadım ben:1:

kızlar ya acil cevap verin bana nolur..bu saatte devletin acilinde kan testi yaparlar mı..ben çok merak ediyorum..

İnşallah canım benım... Benım ilk denememizde şubatta olmuştu düşük ... Martta dogru duzgun ılıskı olmadı ama olanlardada korunmamıştık sonra kırmızıları gordum ama gecıkmelı gordum sımdıde 3 ay olucak bakalım ınsallah olurr buarada az once hastaneye gıttım kan testı verecektım kadın kımlık ıstedı vazgectım :))))) manyakmıyım neyım bılmemkı :)))

Canım kaç gün gecikmeli oldun??Ben de olmasını bekliyprum,kasıklarım ağrıyo arada hafifçe ve geçiyo:20:

kızlar ya acil cevap verin bana nolur..bu saatte devletin acilinde kan testi yaparlar mı..ben çok merak ediyorum..

Canım valla hiç bi bilgim yok,ben özelde yaptırmıştım testimi gündüz yaptırdım ben hep.

Back