2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/2/7312.png daha yumurtlama cizgimi cekmedi FF ama cok inisli cikisli bi tablo:26:

senin baya inisli cikisli azracimmm, insallah ovulasyonu belirleyebilir bu kadar inis-cikisin araasinda...

ama 14gun civarinda filan olsa gerek, eger dongun 28 gun ise...

benim dedigim yer, bu charta bilgi girdigimiz sayfanin altlarinda bende, Ovulation Detector, Pregnancy Monitor diye kisimlar var... orda baya birsey yazilmis, girdigim degerlere gore yorumluyor.. mesela ovulasyondan sonra akinti var bende, iste akinti olmasinin anlami sudur filan gibi seyler yaziyor...

sende daha ovulasyon olmadigindan daha az bilgi olabilir ama, yine de vardir bisiler...:97:

mavibebek , canim nasil gidiyor hamilelik... yorulma bosver temizlighi falan keyfinicikar.. bu arada bizleri unutmayip ugradigin icinde sevindik dogrusuu..

.

Canım Allaha şükür hamileliğim çok iyi gidiyor.Bugün itibariyle 11+4 olduk.Haftaya ikili testim var.İnşallah o da iyi çıkarsa çok rahatlıcam.
Tatlım hiç unutur muyum sizleri.Yola birlikte çıktık ve ben sizlerin de mutlu haberini almak için sabırsızlanıyorum.İnşallah yakın zamanda olur.Öptüm canım.[/QUOTE]
iyi masallah.. rahat rahat gecirirsin insallah canim.. zaman cabuk geciyor ya bak kac hafttalik olmussun bile... sagol guzelim insallah cogaliraz hamile olarakkk kisa zamanda...

Maşallah ne kadar kalabalığız bugün.Güzel bir hafta başı havalar da artık düzeldi.Güzel günler güzel haberlerle gelir umarım.

slm..
eve yeni girdim.. sabah bel agrisila uyandim kirmizi karti görmem yakin diye düsündüm ve is yerinde sürekli tuvalette gidip kontrol ettim. suan a kadar bir sey yok bel agrisi devam ediyor. Test aldim isteden sornra yapsam mi yapmasam mi diye düsünüyorum.

Suan biraz ümitliyim ama test ten sonra hayal kiriklligi yasayacagim diye korkuyorum

canim senin bat'in 1 gun gecmis bile...
insallah bugunun mujdesini sen getirirsin topigeeee.....

idrar testi ise 1 gun gecikmeyi gostermesi biraz zor tatlim aslinda ama erken gebelik testi ise hassas oluyor onlar cikabilirde:26: insallah bebegin seninlderi bize mujdeli haberlerle donersin

normal test aldim erken gebelik degil

kizlar testi yaptim...

ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü

hafif ama gözüküyor

kizlar testi yaptim...

ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü

hafif ama gözüküyor

Hafif gozukse bile pozitiftir canim o tebrik ederim allah tamamina erdirir insallah tatlim

screamawaycim sen sperm testi almistin işe yaradimi o

yok tatlimmm daha yapamadik onu...

kizlar testi yaptim...
hafif ama gözüküyor

canimmmmmmmmmmmm, cokk sevindimmmm.....
hafif gorunmesi normal bence, hem erken gebelik tetsi degilmis...

Bi aklin verin bana lütfen.

nasil davranmaliyim.. esime hemen söylesem mi araba kulaniyor heyecan yapmasin..
bi gebelik testi daha mi alsam aksama tekrarlasam emin olmak icin..

ailelere nezaman söylemeli? daha beklemeli mi henüz cok erken galiba?

offfffffffffffffffffffff icim den yine bayan panik atak hortladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…