- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.181
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/2/7312.png daha yumurtlama cizgimi cekmedi FF ama cok inisli cikisli bi tablo:26:
mavibebek , canim nasil gidiyor hamilelik... yorulma bosver temizlighi falan keyfinicikar.. bu arada bizleri unutmayip ugradigin icinde sevindik dogrusuu..
.
valla canım dertsiz başımıza dert aldık ama hadi hayırlısı
ya canım benimkini yorumlarını çevirebilirmisin peki..ben sana şifremi veririm girersin olurmuu
Maşallah ne kadar kalabalığız bugün.Güzel bir hafta başı havalar da artık düzeldi.Güzel günler güzel haberlerle gelir umarım.
slm..
eve yeni girdim.. sabah bel agrisila uyandim kirmizi karti görmem yakin diye düsündüm ve is yerinde sürekli tuvalette gidip kontrol ettim. suan a kadar bir sey yok bel agrisi devam ediyor. Test aldim isteden sornra yapsam mi yapmasam mi diye düsünüyorum.
Suan biraz ümitliyim ama test ten sonra hayal kiriklligi yasayacagim diye korkuyorum
evet canimmm.. bugun baya kalabaligizzzz...
bende misafirimi atlattimmm, bugun de tatil heryer... tam keyif yapiyorum evde uzanmis, kadinlar kulubunde takilarak..
canim senin bat'in 1 gun gecmis bile...
insallah bugunun mujdesini sen getirirsin topigeeee.....
slm..
eve yeni girdim.. sabah bel agrisila uyandim kirmizi karti görmem yakin diye düsündüm ve is yerinde sürekli tuvalette gidip kontrol ettim. suan a kadar bir sey yok bel agrisi devam ediyor. Test aldim isteden sornra yapsam mi yapmasam mi diye düsünüyorum.
Suan biraz ümitliyim ama test ten sonra hayal kiriklligi yasayacagim diye korkuyorum
insallah canim, test yapmaya cesarettim yok
normal test aldim erken gebelik degil
kizlar testi yaptim...
ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
kizlar testi yaptim...
ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü
hafif ama gözüküyor
screamawaycim sen sperm testi almistin işe yaradimi o
kizlar testi yaptim...
hafif ama gözüküyor
işte buuu... bebiş geliyor bebiş... tebrik ederimhayırlı olsun yeni annemiz
Hafif gozukse bile pozitiftir canim otebrik ederim allah tamamina erdirir insallah tatlim
kizlar testi yaptim...
hafif ama gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?