2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlım, merhaba, nasılsın, nasıl gidiyor? ateşle ilgili 1-2 bişey söyliyicem, belki seninde, diğer kızlarında işine yarar.
Ateşinizi sabah yataktan kalkmadan ölçmeniz gerekir, kalktıktan sonra yüzünü bile yıkadıktan sonra ölçtüğün rakam sabah yataktan kalkmadan ölçtüğünüz ateşle muhakkak fark gösterecektir. fertility sitelerinde ateşi belirtirken mutlaka yataktan kalkmadan ölçtüğünüz ateşi girin. hatta eşinizle bile öpüşmeden ölçmenizi tavsiye ederim, çünkü bu gibi faaliyetler de ateşinizi yükseltebilir

Hayırlısı olsun, screamaway, sen de üzme kendini, her gün sabah ölç, hafif yükseliş gördüğün zaman aktiviteyi kaçırma, o siteler tıbben sabit rakamlara dayanır, çünkü tıbben ateşin 37-den yüksek olması gerekir yumurtlama döneminde, ama bu kişiye göre değişmeli, benim devamlı ateşim 37,1 veya 37,2 gösterir, yani ben hep yumurtluyormuyum?)))))))))))))))) saçma yani. bende de yumurtlama günü 37,7ye kadar çıkabiliyor. dolayısıyla, senin normalin 35,5 ise, yumurtlama günü 36,2 çıkması yumurtlamanı gösterebilir. En güzeli, ateşi felan bırakın, imkan varsa, günaşırı aktiviteye devam edin, böylece kaçırma şansınız kalmaz. İnşallah hepinizi hamile haberlerini duyarım bir gün.

aynen oyle canim.. sadece bir gun misafirleri atlatabildik, ve o gun calistik...
keske cuma gunu de prensin dugunune bizsiz gitselerdi, biz evde kalip calissaydik.. pufff...

Pozitif gordugun gun hangi gundu onuda tablona ekleyebiliyorsun :26:

cuma gormustum canim.. dogru tespit etti yani....:97:

canimmm, ben o olcumleri sabah yataktan kalmadan yaptim, yani o, 20 dk boyunca yataktaydim....
atesin ciktigi zaman mi yumurtlama zamani? benim en dusuk oldugu zamani yumurtlama diye isaretledi bu grafik...:44:

Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....

aynen oyle canim.. sadece bir gun misafirleri atlatabildik, ve o gun calistik...
keske cuma gunu de prensin dugunune bizsiz gitselerdi, biz evde kalip calissaydik.. pufff...
cuma gormustum canim.. dogru tespit etti yani....:97:

sağlık olsun canım. sen hiç yapamamaktan bahsediyordun zaten bu ay olmaz diyordun. şimdi en azından,ufakta olsa ihtimal var

bu arada söylemeden edemeyeceğim, prensin düğünüde düğün olsa yani. ne soğuklardı aman yarabbimmm

canimmm, bence yanlis yapiyorsun, siz sonucta huzurlu bir aile olmalisiniz ki, bebek de ardindan gelsin.. bu sekilde esini strese sokacaksin, bebek meselesine o da takilmaya baslayacak, o da uzulecek... erkekler de bizim kadar uzuluyor ama bize cok da caktirmiyorlar.. uzuntulerini iclerinde yasiyorlar...

sen moralin bozuk oldugunda, gir topice, burda her daim birileri oluyor zaten, acilirsin hem.. ben oyle yapiyorum...

aynen oyle canim, bu ay zaten olmayacak, cok takmamaliyim...
zaten bir haftaya doktora gidecegim..

prensin dugununu tvlerden siz benden iyi gormussunuzdur, ben kalabaliktan cok da bisi goremedim..

stres yokkkk.... kızarım bak kanka sana

buraya gir açılırsın. ben öyle yapıyorum. gerçi ben artık çıkmıyorum burdan hiç elbet olacak bebeğiniz,siz eşinle iyi olun önce,bebek bu ay olmaz bir sonrakine olur. sabır tamammı canımcım,sabırr

Doğru söylüyosun canım da ne bileyim işte elimde değil,haftasonunu çok asabi bir kadın olarak geçirdim :26:
Galiba yaşadıklarıma üzülüyorum sonra da acısını bi şekilde çıkartıyorum yani patlıyorum:84:
Eşim çok anlayışlı davrandı da Allahtan...

Tatlim benmi yanlis anladim 37 de yumurtladigini soyluyor demissin ama bana 36.6 da yumurtladin dedi gecen ay:26:

Valla kankacım burasıda olmasa zaten ben direk bunalımda olurdum herhalde,burası kafamı dağıtıyor,benimle aynı amaçta olan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımla olmak sevindiriyor beniii)
Yani kısacası sağ olun var olun kızlar ,hıhhh dur kendime gelmeye başladım galiba:78:

hehh işte böyle...
haftaya türkiyeyemi geliyorsun??

evet canim haftasonu icin geliyorum... doktora da ugrayacagim insallah..

heh iste boyle neselikizzzz, nasil oldugunu anlayabiliyorum, sonucta hepimiz bayaniz, donem donem bunalima girebiliyoruz, kendine vakit ver, burda takil, mutlaka toparlayacaksin...

:26::26: kafam karisti iyice

azracimmm, aynen yaaa.. bunlari detayli anlatan bir site yokmudur, bulamadim da internetten bisi...:97::97:

merhabalar hanımlar herkese iyi haftalar olsun

bu arada yarın dr randevum var ayyyyy inşalah güzel haberi verir bana bende sevinçten havalara uçarımdüşüncesi bile güzel yavvv

merhabalar hanımlar herkese iyi haftalar olsun

bu arada yarın dr randevum var ayyyyy inşalah güzel haberi verir bana bende sevinçten havalara uçarımdüşüncesi bile güzel yavvv

inşallah güzel haberi alırsın canım. ben heralde hamile olduğumu öğrensem sevinçten ağlamaya başlarım

Selam kızlar. 3-4 gündür giremedim. 60 sayfa kadar yazmışsınız bu arada bittim okurken.Ama güzel haberler vardı seve seve okudum bir süre sonra.Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim de bugün okulum yok.Tembellik yapıyorum evde.Aslında temizlik yapmalıyım ama galiba ben pasaklı oldum bu aralar.Bir şey yapmak gelmiyor elimden.

kızlarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeee teyze oluyrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ayyyyyy anne oluyorummmmmmmmmmmmmmmm inşaallah allah nasip ederseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Canım KALBİMİN nasıl sevindiğimi anlatamam canım sana.Martta kendi hamilelik haberimi aldığımda nasıl havalara uçtuysam o gün nasıl gözlerim dolduysa aynı şeyleri yaşadım bugün.Tatlım sen bu bebeği çok hak ettin.İnşallah geri kalan 8 ayını da güzel geçirir ve bebişini kucağına alırsın.Tebrik ederim canım .Çok öpüyorum seni ve yiğenimi.

kızlarr bende bugün test yaptıımmm vee sonuçç pozitiff hamileyimmmm
rabbim bana bağşlasınnnn daha 4 gün var günümeeee
Canım seni de tebrik ederim .Sağlıkla kucağına da alırsın umarım.

aslinda sitenin kendisi anlatiyor birseyler ama ben anlamiyorum ingilizce:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…