• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

cok inisli cikisli tatlim ya gecen ay normal seyrindeydi niye boyle oldu bilemiyorum:26:.
3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

Kotu değil olsun ilk gunu ise bugun ki şayet (inşallah ilk gunu değildir gelmez kirmizilarin) ikinci gunu bakarsin o kadar muhim değil ilk gunu kac derece oldugun ikinci günun dereceside hemen hemen ayni seyirde gider zaten:34:

:26::26: acaba gece üşüyormusun?? 0,4 derece oynamalar var.. 0,2 ye kadar normal sayılıyor ama bu oynama biraz fazla. test yaptınmı hiç bu ara?? belkide erken yumurtlayacaksın olamazmı:44:

:26::26: acaba gece üşüyormusun?? 0,4 derece oynamalar var.. 0,2 ye kadar normal sayılıyor ama bu oynama biraz fazla. test yaptınmı hiç bu ara?? belkide erken yumurtlayacaksın olamazmı:44:

evet tatlim bende oyle dusundum yanima bugun bi tane test cubuğu aldim evden cikarken.. Oglen 2 de yapcam bakalim ne cikicak:26:

Son düzenleme:
nasilsiniz bakimm ???

Herkesler iyidir umarim.

< Ins. bu hafta bol bol hamile olan arkadslarimizin haberlerini aliriz mayis ayi hepimize Sans getirir ins.

selam kızlaarrr :81:

yeni hamişlerimiz varmış tebrik ediyorum hepsini Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah :81::81: :74::92::74::92: darısı tez zamanda başımıza inşallah :16:

slm kızlarrr nasılsınız bakalım ? Benim bademcıklerım şişmiş ve midemi üşütmüşüm sanırım butun mıde yanmalarım bebiş degılde soguk algınlıgı belırtısıymıs :((((
Bademcıklerımde fena agırıyor belkı hamişimdir dıye ılacta içemıyorum...Offf umutsuzlaştım ıyıce bat yaklaştıkca belırtılerde kayboldu gıttı :((

slm kızlarrr nasılsınız bakalım ? Benim bademcıklerım şişmiş ve midemi üşütmüşüm sanırım butun mıde yanmalarım bebiş degılde soguk algınlıgı belırtısıymıs :((((
Bademcıklerımde fena agırıyor belkı hamişimdir dıye ılacta içemıyorum...Offf umutsuzlaştım ıyıce bat yaklaştıkca belırtılerde kayboldu gıttı :((

çok geçmiş olsun tugcecim:71: Hemen kesin emin olma ama belki her ikisininde belirtisidir daha kirmizilari gormedin tatlim insallahda gormessin bebişini göbüşünde taşiyorsundur :nazar::nazar:

çok geçmiş olsun tugcecim:71: Hemen kesin emin olma ama belki her ikisininde belirtisidir daha kirmizilari gormedin tatlim insallahda gormessin bebişini göbüşünde taşiyorsundur :nazar::nazar:

Cok saol azracımm :) Kırmızıları görmeme 2 gün var ama işte karaları bagladım ben hemen :)
Sen nasılsın tatlım ?

screamaway ve tatlıcadı kızlar tablolarınızda bir gelişme varmı benimki bi iniyo bi cikiyo:15:

Azracimmm, ben birazdan tablomu guncelleyip, buraya gonderirim...:21::21:

Slm kızlar ben adet oldum.... Hatta 2 günde erken oldum...
Bi sonraki bat 28 Mayıs....

Arzummcumm, sakin uzulme, adetin bitince hemen yine calismalara baslarsin.. hem bak mayis sansin hala devam ediyor...:64:

Cok saol azracımm :) Kırmızıları görmeme 2 gün var ama işte karaları bagladım ben hemen :)
Sen nasılsın tatlım ?

ben iyiyim tatlim kuluckaya yattim bekliyorum yumurtami:9:

Azracimmm, ben birazdan tablomu guncelleyip, buraya gonderirim...:21::21:

Arzummcumm, sakin uzulme, adetin bitince hemen yine calismalara baslarsin.. hem bak mayis sansin hala devam ediyor...:64:

Tamam canımcım bekliyorum:34:

Son düzenleme:
Canım beniiiiimmm, sen daha çalışmalardasın ya o yüzden :26: Yoksa isteyen herkesin hamile kalmasını çok ama çok istiyorum.. İnşallah bu ay senden de müthiş süper harika :1: haberler alırız tatlım..

canim benimmm, tahmin ettim zaten ben oyle dusundugunu...:66: insallah mayista cokkkk fazla hamile cikaritiriz..
ben calismalari yeni bitirdim, bekliyorum simdi bakalim...:68::68:

Kaca aldin umaycim eczaneden ben sadece nette satiliyor biliyordum o markayi:26:

Eczanede satiliyordur sanirim, ben internetten biraz daha ucuz olsun diye almistim...:8:

Back