- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.041
Bu arada adet olmadan önce ateşim düşmüştü... Bugün adet olacam galiba dedim... Doğru çıktı...
evet canım sabır... ben yine karmakarışığım zaten. ateş beni umutlandırıyor biraz. ama tabi bellide olmaz. 8-9mayısta bir daha test yapacağım bakalım,beklemedeyim. bide doktor bulmaya çalışıyorum bu arada...
Sendemi ölcuyorsuno yontem hıc yanıltmıyor hakıkaten:87:
Canım ben çizelge yapmıyorummm Ama genelde hergün ölçüyorum... adetten sonra 35,5-35,6 gibi seyrederken tam yumurtlama günü 35,3 gibi oluyor sonra da 36,2-36,3 de seyrediyor ve adet günü tekrar 35,6 ya düşüyor... Ben hep bu seyirde gördüm...
Hamile iken de hep ama ne zaman ölçsem 36,2 çıkıyordu.. Hatta eşim dalga geçiyodu..
36,2 arzum fm diye...
cnm bende yeni çözmeye çalışıyorum bu ateş ölçme yöntemini yani özetlersek regl dönemi ve yumurtlama döneminde ateş düşüyor diğer zamanlarda daha yüksek birde hamile kalınca yüksek seyrediyor öylemi?
valla cnm gecen ayda yapmışsın eline bişey gelmiş bu ay gelmemişyine ümitlendim senin için ben hadi bakalım hayırlısı
insallah hamisimdir cnm yoksa bi ay daha yapamiycam :)))
bugun nedense umutsuzlastm birden yaa cunku mide yanmam gecti((
arzum canım umudunu kaybetme sakın. en azından hemencecik adet oldunn ve önümüzdeki aya bakacaksın.keşke bende senin kadar şanslı olsam:97:
bitanem kedi ve köpeklerin aşıları tamsa hiçbieşey olmaz. kocişine söyle,vet.götürsün aşılarını yaptırsın sonra eve alabilirsiniz. ama kumuyla çok fazla muahttap olma. ben kedi bakıyorum 3 yaşında bir kızım var. deneyimli biri olarak söylüyorum yani. hem bebeğin için ileride psikolojik olarak çok sağlıklı bir durum
tuğçe ben bu alttan kendi kendine muayneyi duymuştum ve aslı var sanırım. ama tabi yorumlaması biraz zor. muhtemelen sen hamilesin,çünkü ben bi kere yapmıştım elime birşey gelmişti ve o ay adet olmuştum.tabi bunu günün geçtikten sonra yapmak gerek biliyorsunki herşey 1-2 günde olabiliyor.
canım ben de hamile iken mide bulantım geçti diye üzülüyodum.. Sanki mide bulantım geçince bişey olacak gibi geliyodu...
Sonra her zaman belirti olması şart değil bu olmadığı anlamına gelmez zaten her zaman olsa bu sefer midende sorun var demek oluyo...
Bence geçmesi hamile olmadığın anlamına gelmez belki 1-2 saat sonra tekrar yanmaya başlayacak...
evet canım öyle ama bazılarında belirgin bir düşüş oluyor bazılarında 0,2-0,1 gibi bir düşüş yada çıkış oluyor.. Yani ilk önce kendi vucudunu tanımak lazım... Benim hep yazdığım gibi seyrediyor mesala..
:44::44::44::44:Evet kızlarrrrr size güzelbi soru soracağımmm....
Yumurtlama gününde hamama gidilir mi?????????
Yani yararlımıdır?
Zararlımıdır?
:44:
Yani yararlımıdır?
Zararlımıdır?
Yani yararlımıdır?
Zararlımıdır?
arzumcum bence faydalı eğer sperm yoksa yani..çünkü ben böyle bir yöntem duymuştum bedensel kür diye..yumrtlama döneminde sıcak ve soğuk şoku yapıyorsun kasık bölgene..ben bu ay hatta ilişkiye girmeden önce hep sıcak duş almıştım..yumurtanın çatlamasını sağlıyor dedi yengen..sıcak suyun üstüne oturan da var..ama tabi bunlar ilişki öncesi..
sen yine de araştır tatlım..
Sağol canımmmm... İlişkiden önce sıcak suya oturmayı bende duymuştum... Bakalım kısmet işe yarayacak mı yaramayacak mı?
Eğer hamile kalırsam hamamın işe yaradığını kanıtlayabiliriz :)
Yumurtlama gününe denk gelmesi de enteresan oldu ama neyseeeee.
inşallah çatır çatır çatlar yumurtan şekerimm..ben de yaptım zaten görücez artık..muhakkak çalış o gün..hadi bakalım ben kaçıyorum öpüldün şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?