• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

selam bayanlarr....
ben adet olmadım hala ya adet söktrücü ictim bitti nerdyse kırmızılar yok belrtide yok:((
bana yardım edin cok karmaşık haldeym napcam sasırdım..kalbimin ultrasnda gözükmedi diince yine bi ışık yandı bende ama ama ama:((((

canlarım nolur biriniz bir fikir öne sürsün..bende bir haftadır göğüs ucu acıması vardı..bugün akşam bir baktım ki artık yok..adet mi olucm acaba ya..34 e giriyorum..gecikmelerdeyim..:43:adet olmak istemiyor..erken gelseymiş hakkını kaçırdı oooo..

selam bayanlarr....
ben adet olmadım hala ya adet söktrücü ictim bitti nerdyse kırmızılar yok belrtide yok:((
bana yardım edin cok karmaşık haldeym napcam sasırdım..kalbimin ultrasnda gözükmedi diince yine bi ışık yandı bende ama ama ama:((((

tatlım niye içtin sen...ultrason ben hamileyken bile gözükmemişti..bir buçuk ayı geçmesi lazım gzükmesi için..kimisi geç döllenir.

tatlım niye içtin sen...ultrason ben hamileyken bile gözükmemişti..bir buçuk ayı geçmesi lazım gzükmesi için..kimisi geç döllenir.

canım ne bilim ya doktor yok dedi içtim kac gün oldu 39.gün bnmde ve kusuyorum ayıptr sölemesi:14:
noluyo anlamıorum her ay bişeyler değişiyo kafayı yedim artık:(

canım ne bilim ya doktor yok dedi içtim kac gün oldu 39.gün bnmde ve kusuyorum ayıptr sölemesi:14:
noluyo anlamıorum her ay bişeyler değişiyo kafayı yedim artık:(

canım ne zman baktı doktor..hem kan testi yapıldı mı..belki erken olmuştur herşey..ondan belli olmamıştır.sen bi daha kan testi yaptırabilirsin..belki hamilesindir..hep mi geç geliyordu..

canım ne zman baktı doktor..hem kan testi yapıldı mı..belki erken olmuştur herşey..ondan belli olmamıştır.sen bi daha kan testi yaptırabilirsin..belki hamilesindir..hep mi geç geliyordu..

28inde gttm canım yok dedi kan 2 cıktı 4ten snrası gebe oluosn:(bukdr gec gelmiodu 20si normalde 26sı yazdrdm yine yok yine yok:26:

28inde gttm canım yok dedi kan 2 cıktı 4ten snrası gebe oluosn:(bukdr gec gelmiodu 20si normalde 26sı yazdrdm yine yok yine yok:26:

bence bu kadar üzülmemelisin..bana kalırsa bir daha yaptır testini hiç belli olmaz bu işler..neleri duyduk..adet görüp hamile kalanlar var..ama senin gecikmeyen adetin çoookk gecikmiş..39 gün fazla geldi bana..endişeye kapılma..hap içmeden tekrar yap bence..ne olur ne olmaz..

bence bu kadar üzülmemelisin..bana kalırsa bir daha yaptır testini hiç belli olmaz bu işler..neleri duyduk..adet görüp hamile kalanlar var..ama senin gecikmeyen adetin çoookk gecikmiş..39 gün fazla geldi bana..endişeye kapılma..hap içmeden tekrar yap bence..ne olur ne olmaz..

haklısın tatlım bida yaptırsam test iyi olcak..en azından şüphem kalmaz..ah bu günlerin acısını nası cıkartıcaz kim bilir çekecekleri war bebişlermzn:emir_bebek::66:

haklısın tatlım bida yaptırsam test iyi olcak..en azından şüphem kalmaz..ah bu günlerin acısını nası cıkartıcaz kim bilir çekecekleri war bebişlermzn:emir_bebek::66:

inşallah hamilesindir tatlım ya...bana öyle geliyor..

bebiş bi çıksın bende çok çektiricem..anne sevigisine boğucam onu..ahh ahh..:D:34:

canlarım iyi geceler ben gidiyim azcık kocişle tartışıyım stres atıyım kum torbası gibi oldu zavallıcık ee baba olmak kolay deil şimdiden alışsın...:80::80:

anladım cnm teşekkür ederim..bu ayda olmazsa artık birde bu yöntemi denerim..daha da kim bilir neler neler denerim ben bu gidişle:26:off hakkımzda hayırlısı olsun kızlar ama ben bir kaç kişiden çok güzel haberler alıcakmısız gibi hissediyorum bu bi kaç gün içinde...:16::16:

o bi kac kisiden biri olurum bende insallahhhh...

kizlar malum bugun pazar gezme tozma.. anca simdi ugrayabildim... belirti ve suphe icinde olan arkadaslarimda var ayni benim gibi insallah :49::49: diyorummm

cnm bende yeni çözmeye çalışıyorum bu ateş ölçme yöntemini yani özetlersek regl dönemi ve yumurtlama döneminde ateş düşüyor diğer zamanlarda daha yüksek birde hamile kalınca yüksek seyrediyor öylemi?

aynen canım. Yani regl donemi atesın yumurtlama oncesi durumun olarakta gorebilirsın diyelim 36 derece ise yumurtlamadan hemen once (yine atıyorum) 35.7 gibi bir deger oluyor hemen ertesi yukselişe gecip eger bebişin seninleyse hic dusmuyor. adet olucaksanda şayet yumurtlama oncesi doneme duser 36 derecelere yani:34:

selam bayanlarr....

keşke içmeseydin be canım... bende bak 35.gün bitti hala tık yok. ama korkma.burda bi topic te okudum. birisi test yapmış negatif.kanda yine negatif. doktor söktürücü vermiş. yine hasta olmamış ve tabi bu arada 1 ay falan geçiyor nerdeyse. sonra söktürücüden sonra yine gitmiş doktora,doktor demiş gebesin. yani olacağı varsa oluyor. stres yapma. 1-2 gün bekle yine olmazsan kalk git doktora bi daha test yapsın. eğer yoksa yine o sana birşeyler önerir. ama biliyorsun streste adet olmamızı engelliyor. o yüzden napıyoruzzzz.... rahatlıyoruzzzz:29:

Benim içime doğuyo ama bilmiyorum tabi Allah büyük... Parhisia, sıla38 ve tatlıcadı1 sizden bu ay çooook güzel haberler alacaz gibi hissediyorum... Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy nasil mutlu oldum yaaa........ senin agzin bal yesin arkadasim.. resmen hamileyim moduna girdimmm:))):66::66::49::49: severim seni....

kızlar bugün ben bıcı bıcı yaptım o zaman farkettimki göğüs uçlarım şeffaf gibiydi. yani o hani koyu kısım varya orası bi tuhaf olmuş.rengi açılmış şeffaflaşmış. :26:

iyice manyaklaştım ben, yine bi taraflarımdan belirti çıkartıyorum demi?? :37:
duydunuzmu hiç böyle bişey:44:

şöyle söylim eşimle çok yoğun bir çalışma hayatımız var işte tüm gün beraberizz...ben 4 senelik evliyim geçen senelerde 3 sene hiç denemedim fakat geçen sene ara ara ayda bir kere olmak üzere topu topu 5 kez denedik her seferinde kasık ağrım oldu ama hamiş kalamadım hatta bir ay 10 gün günüm geçti 2 tane test yaptım :9: yok yok negatif..o zaman biraz kafama taktım bende ama sürekli ısrarlı bir deneme yapmadığımız için sonra aldırış etmedim :17: allah nasip ederse mayıs ayından sonra ısrarlı deneyeceğiz artık ciddi ciddi istiyorum umarım sorun olmaz..ilk gecede bi kerede hamile kalan bir komşum var valla hayret yani..1 kerede nasıl hamiş kalıyorlar...:9:10 aylık evli 9 aylık hamile..:9:umarım bir sorun olmaz...bu gibi durumlarda içimizi ferah tutmak çok önemli bide olacağına inanmak..kötü düşünmemek lazm...onun için makatmış alttan bişey yapmak bakmakmış..bunlar insanı ancak merak stresine sokar..rabbim dilediğine veriyor..dilediğine vermiyor işte..ne yapalım..:13:..umarım bende hamişim derim sizlere bu sene..:49: inş...hep beraber..çatır çatır doğururuz...:9:.

oldumu oluyor canim, bizim gelin de ilk günden yani gerdek günü hamile kaldi, tam yumurtlama zamaniydi, bide seker hastasi oldugu icin 3 hafta erken dogdu cocuk, anne seker hastasi oldugu icin cocuk erken dogdugu halde kilosu iyiydi, millet bu gelin kesin yüklü geldi demislerdi, bizim gelinde bunlari duyunca yazik cok üzülmüstü:9:

arzum canım umudunu kaybetme sakın. en azından hemencecik adet oldunn ve önümüzdeki aya bakacaksın.keşke bende senin kadar şanslı olsam:97:

bitanem kedi ve köpeklerin aşıları tamsa hiçbieşey olmaz. kocişine söyle,vet.götürsün aşılarını yaptırsın sonra eve alabilirsiniz. ama kumuyla çok fazla muahttap olma. ben kedi bakıyorum 3 yaşında bir kızım var. deneyimli biri olarak söylüyorum yani. hem bebeğin için ileride psikolojik olarak çok sağlıklı bir durum:34:

tuğçe ben bu alttan kendi kendine muayneyi duymuştum ve aslı var sanırım. ama tabi yorumlaması biraz zor. muhtemelen sen hamilesin,çünkü ben bi kere yapmıştım elime birşey gelmişti ve o ay adet olmuştum. :66::66: tabi bunu günün geçtikten sonra yapmak gerek biliyorsunki herşey 1-2 günde olabiliyor.
cevabin icin sagol canim:34:

oldumu oluyor canim, bizim gelin de ilk günden yani gerdek günü hamile kaldi, tam yumurtlama zamaniydi, bide seker hastasi oldugu icin 3 hafta erken dogdu cocuk, anne seker hastasi oldugu icin cocuk erken dogdugu halde kilosu iyiydi, millet bu gelin kesin yüklü geldi demislerdi, bizim gelinde bunlari duyunca yazik cok üzülmüstü:9:

cevabin icin sagol canim:34:

Benim kızkardesimde ilk gecesi kaldı:53: istemiyordu birde 2 aylıkken anladı. cok aglamıstı omzumda 21 yasındaydı daha:9: birde erken dogum oldu kuvezde kaldı 1 ay doktorlar buyume hormonları calısmıyo ileri derece sarılık allahım daha bilmediğimiz neler saydı bize cok uzulmustuk. simdi 4 yasında masallahı var 7 yas kıyafetleri alıyoruz :9:

Back