• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kizlarr sey kem kum bisey sorcam size :))
batina yakin vajinaya parmak sokma yontemiyle hamis oldugunu anlamayi hic duydunuzmu ??
eskiden kadinlar bu yontemle hamile oldugunu anliyormuss

yaa hic sorma cok fena bisey ben 3 ay once duymustum ama yapmaya cesaret edemedi :)) regl olana yakin rahim asagi dogru dusuyomus parmagini soktugunda ucuna bisey gelirse adet olacaksin demekmis eger bisey gelmezse rahim yukarda ve hamilesin demekmis:)) vee gecen ay bi gazla denedim parmagima bisey geldi ve elim ayagima dolasti :))) bugun yine denedim ama bisey gelmedi

Canım kupe yazmıştı bi ara bunları çok gülmüştük. Ama bu yöntem çok mantıklı geldi. o da eskiden başa türlü anlayamazlardı herhalde...

Ben bu ay denedim ve aşağıdaydı.. Ve sonra da adet oldum :))))

Canım kupe yazmıştı bi ara bunları çok gülmüştük. Ama bu yöntem çok mantıklı geldi. o da eskiden başa türlü anlayamazlardı herhalde...

Ben bu ay denedim ve aşağıdaydı.. Ve sonra da adet oldum :))))

yaa bne gecen ay oyle oldu ve bgn denedigimde hic bisey yoktu yaaa ... Cok mantikli bi yontem off teste gitmemek icin zor tutuyorm kendimi

:1: sen yenisin galiba öyle bir reklam vardı sanırım..:9: evet benimde bebiş yok ama çok şükür daha denemedik bu sene bende istiyorum inş..olur..bütün isteyenlerin..:3:

canım tekrar hoşgeldin diyorum..bebiş düşünemene sevindim ama hepimizin tavsiyesi şu olacaktır sana yeni evl,i değilsen şayet hemen çalışmalara başla deriz..

canım tekrar hoşgeldin diyorum..bebiş düşünemene sevindim ama hepimizin tavsiyesi şu olacaktır sana yeni evl,i değilsen şayet hemen çalışmalara başla deriz..

şöyle söylim eşimle çok yoğun bir çalışma hayatımız var işte tüm gün beraberizz...ben 4 senelik evliyim geçen senelerde 3 sene hiç denemedim fakat geçen sene ara ara ayda bir kere olmak üzere topu topu 5 kez denedik her seferinde kasık ağrım oldu ama hamiş kalamadım hatta bir ay 10 gün günüm geçti 2 tane test yaptım :9: yok yok negatif..o zaman biraz kafama taktım bende ama sürekli ısrarlı bir deneme yapmadığımız için sonra aldırış etmedim :17: allah nasip ederse mayıs ayından sonra ısrarlı deneyeceğiz artık ciddi ciddi istiyorum umarım sorun olmaz..ilk gecede bi kerede hamile kalan bir komşum var valla hayret yani..1 kerede nasıl hamiş kalıyorlar...:9:10 aylık evli 9 aylık hamile..:9:umarım bir sorun olmaz...bu gibi durumlarda içimizi ferah tutmak çok önemli bide olacağına inanmak..kötü düşünmemek lazm...onun için makatmış alttan bişey yapmak bakmakmış..bunlar insanı ancak merak stresine sokar..rabbim dilediğine veriyor..dilediğine vermiyor işte..ne yapalım..:13:..umarım bende hamişim derim sizlere bu sene..:49: inş...hep beraber..çatır çatır doğururuz...:9:.

arzum canım umudunu kaybetme sakın. en azından hemencecik adet oldunn ve önümüzdeki aya bakacaksın.keşke bende senin kadar şanslı olsam:97:

bitanem kedi ve köpeklerin aşıları tamsa hiçbieşey olmaz. kocişine söyle,vet.götürsün aşılarını yaptırsın sonra eve alabilirsiniz. ama kumuyla çok fazla muahttap olma. ben kedi bakıyorum 3 yaşında bir kızım var. deneyimli biri olarak söylüyorum yani. hem bebeğin için ileride psikolojik olarak çok sağlıklı bir durum:34:

tuğçe ben bu alttan kendi kendine muayneyi duymuştum ve aslı var sanırım. ama tabi yorumlaması biraz zor. muhtemelen sen hamilesin,çünkü ben bi kere yapmıştım elime birşey gelmişti ve o ay adet olmuştum. :66::66: tabi bunu günün geçtikten sonra yapmak gerek biliyorsunki herşey 1-2 günde olabiliyor.

arzum canım umudunu kaybetme sakın. en azından hemencecik adet oldunn ve önümüzdeki aya bakacaksın.keşke bende senin kadar şanslı olsam:97:

Evet canım fazla stress yaşamadan kırmızıları gördüm ve 28 güne düştü
adet düzenim.. bu çok iyi demekki kurtajdan sonra herşey iyi gibi. ama biraz daha zamana ihtiyaç var...

Canım inş hamilesindir ve bu sabrının sonu selamet olur...

adet düzenim.. bu çok iyi demekki kurtajdan sonra herşey iyi gibi. ama biraz daha zamana ihtiyaç var...

tatlım kurtaj neden olmustun. Anlatmak istemezsen cvp vermeyebilirsin tatlıım:34:

evet canım sabır... ben yine karmakarışığım zaten. ateş beni umutlandırıyor biraz. ama tabi bellide olmaz. 8-9mayısta bir daha test yapacağım bakalım,beklemedeyim. bide doktor bulmaya çalışıyorum bu arada...

Back