2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

haklısın canım umutsuz olmyalım sende moralini yüksek tut ins hepimiz en kısa zamanda veririz hamis haberlerimizi

Canım benim pek düşük sayılmaz 3,04 çıkmıştı hormon yani zaten sadece döllenme olmuş tutunma olmamış dedi dr. onun üstüne adet gördüm... Yani adet olmam gereken zamandan 5 gün sonra oldum. Ama ondan da 1 ay önce 4 aylık bebişim alınmıştı. Yani şuan zaten vücudun toparlanma süreci devam ediyor aslında. Bakalım kısmet.

Ama çok istiyorum artık yaaaa... offf...

iyi bari sizde yapıyorsanız,delirmiş gibi hissediyorum,kendimin sapığı oldum,yoklayıp duruyorum

canım daha var senin bata ama olabilir yani,belkide bebişin geliyordur sonuçta önceden yaşamışsın.

aynı senin gibi benimde bıçak saplanıyor gibi ama bütününe..:26:

hadi bakalim yeni topigimiz herkese hayirli ugurlu olsun tesadüfen gördüm bide baktimki screamaway konu sahibi

sen nerelerdesin canım ya,hiç uğramıyorsun. bebişin nasıl,nasıl gidiyor hemilelik?

hahahha ne çok yani demişim :))))

Sabah erkenden açmazsam Pcyi böyle olur işte(( Tam diycektim mart topiği 2.sayfalara düşmüş diye:))) Screamawaycım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu, bol bol hamileli olsun inşallah...

Son düzenleme:
kızlar herkes nie sustu? hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuşun baaarın çaaarın atın içinizdekileri

haklısın canım umutsuz olmyalım sende moralini yüksek tut ins hepimiz en kısa zamanda veririz hamis haberlerimizi

amin cnm inşallah ...

herkezde bir stresmi var ne? kızlar orda durmayın muhabbet edin:95:

kızlar herkes nie sustu? hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa konuşun baaarın çaaarın atın içinizdekileri

Ay sormayın yaaa ...herkez gündüz araştırmada gece uygulamada heralde :))
Şölee ne ıstıyorum bılıyomusunuz suan bırısı cıkıp bnm yuzume baksa ve sen hamılesın veya degılsın desee strese girmesemm böle rahat rahat oturup ıyı veya kötü beklesem :)

valla canım kimsecikler ses çıkarmıyor. bende gidimde yemek falan yapim bari,bensiz muhabbet edinde gelince okuyayım bari

İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadım Ama kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye

ben diyim canım kabul olursa seni stresinden kurtarim

Yaww yenı topıgımıze yenı hamıs adaylarıda gelmedıkı şurda misafirperverliğimizi gösterelim :)
Çikolataymış , şekermiş , kolonyaymış ikram edelim :))

Bugün kızımı kontrole götürmüştüm aile hekimine, kendime de bi antibiyotik yazdırayım dedim, eşim için aslında boğazı ağrıyor diye.. Aile hekimimizin sorduğu ilk şey gebelik düşünüyomusunuz veya gebe olabilirmisiniz oldu... O an nasıl heyecanlandım anlatamam.. tabi yalanda söyleyemedim evet düşünüyoruz dedim.. o zaman yazamam parolla geçiştirmeniz gerekecek dedi.. heyecandan sat tarihimi filanda yanlış söyledim.. Allah'ım geçen ayki acımın üstüne bu ay yüzümü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Ayy kıyamam yaaa :) Düşünmesi bile insanı nasıl heycanlandırıyo dımı en ıyı ornek bu işte ....

tatlıcadı ben de de aşırı akıntı var ya..adet sanıp açıyorum sürekli valla..her seferinde de ne olur kırmızı olmasın diye bakıyorum..ama çok geliyor..valla yumurtluyorum desem değil yani..bat bugün en fazla 5 gün uzar..nedir bu anlamıyorum valla..

kızlar az önce patronla bir açık oturum gerçekleştirdik
bizim iş durumları uzun zamandır durgun gidiyordu zaten.. iki ortaklar bunlar
2 senedir zam yapamıyorlardı. bende çıkmayı düşünüyordum bir kaç ay içerisinde
evlilikte 1 yılımı doldurmadan tazminatımı alıp çıkarım diye düşünüyordum
neyse işte az önce kendisi dedi bana
''hatuniçe durum böyle böyle sen iş ara bulduğunda da haber ver çıkışını yapalım.. iş buluncaya kadar çıkış yapmayız '' diye
tazminatımı da ödeyecek
15 gün de senelik izin hakkım vardı ben onu kullanır çıkarım diyordum ama bu durumda gerek kalmaz
onun da parasını alırım

amaa şimdi kafam karıştı iş bulup mu çıksam yoksa bir kaç ay evde dinlensem mi :97:
inşallah bebiş yoktur demeye başladım birden :97:
hamileyken iş bulmak zorlaşır yoksa
ayyy bilemedim şimdi :44:

canım geçen ay benimd e hem belirtilerim hemde yoğun akıntım olmuştu
gecikmenin 5. günü de kırmızılar gelmişti
çok heveslenme ama inşallah senin durumun farklıdır bebişinin habercisidir

kendim için ise artık dua edemiyorum :97: kafam karıştı şimdi :44:

yok bu ay hiç ümitli değilim zaten..geçen ayda vardı bende ama adete yakın kesilmişti..belki yine kesilir belli mi olur..benim merak ettiğim neden oluyor böyle son günleri fazla fazla geliyor..iltihap falan değildir inşallah..bir de onla uğraşmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…