• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canm bnmde 35.günüm bgn bn bat gec yazdrdm bgn bat...inanılmaz akıntım var su gbi bide kasık ağrım ama bnm kırmızılar karın ağrısıyla gelrdi..snd bişiler warmı???

yok tugçe cim bende ona sasırıyorum ne akıntım var ne de kasık ağrım ama hamilelik belirtileri de yok kendimi cok sartlandırmısım herhalde hiçbir belirti yok bu ay dedim cünkü ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hissetmek istemiyorum diye çünkü geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yasadım sonra da hemen adet oldum hayal kırıklıgına ugradım

canm bnmde 35.günüm bgn bn bat gec yazdrdm bgn bat...inanılmaz akıntım var su gbi bide kasık ağrım ama bnm kırmızılar karın ağrısıyla gelrdi..snd bişiler warmı???

şahsen benim adet günümden önce kuruluk başlar sende nasıl oluyorduki? bide ne kadar bekleyeceksin canım test için?

Haydi bismillah dıyerek açtım yeni topiğimizi :)
bende geldımm :) Nasılsınız kızlarrrr ? Keyifler hoşemi ?? :21::21:

yok tugçe cim bende ona sasırıyorum ne akıntım var ne de kasık ağrım ama hamilelik belirtileri de yok kendimi cok sartlandırmısım herhalde hiçbir belirti yok bu ay dedim cünkü ne adet belirtisi ne de hamilelik belirtisi hissetmek istemiyorum diye çünkü geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yasadım sonra da hemen adet oldum hayal kırıklıgına ugradım

bnd bu ay cok takmadm olmıcak ddm hep ama ynede bgn gelmeince kırmızılar BELKİ ddm ve hayal kırıklığı istemiorum artıkkk poffff...:5:

benim bildiğim o kadar çk akıntın ve kasık agrin varsa yumurtan çatlıyor diye biliyorum ama 35. günde de yumurta catlamaz heralde:26::26::26:

kızlar ben bişey soracam. bu göğüs ağrısı nasıl oluyorki acaba. benim 2 gündür sürekli değil ama arada göğsüme bıcak saplanıyor gibi oluyor?? dokununca acıma yok ama böyle birden acayip bir sancı giriyor sonra geçiyor..acaba belirtimiki??:44:

Cnm göğüs agrısıda kişiden kişiye değişiyor ama göğüste en belirgin belirti şişlik ,damarların belirginleşmesi, göğüs uclarının belirginleşmesi ve hassaslaşması

Çok iyi düşünmüşsüznüz canım,ama içimde sanki bir burukluk oldu yaaa,mart topicine nasıl da çok bağlanmıştım,hamileliğimi,bebişimin düştüğünü falan hep orda paylaşmıştım :60:

Cnmm yaa kıyamam sana :( Olsun sende kendıne yeni ve temiz bi sayfa açmış oldun tatlım üzülmek yokkk :)

Cnm göğüs agrısıda kişiden kişiye değişiyor ama göğüste en belirgin belirti şişlik ,damarların belirginleşmesi, göğüs uclarının belirginleşmesi ve hassaslaşması

valla canım bende öyle biliyorum. ama dünde bugünde böyle olunca acaba dedim. durup durup açıp bakıyorum zaten:78: acaba çok açmaktan üşüttümmü orayı:1:

bnm DNA deişti iyice catlarsa şaşırmam yani...ayhh kafaı yicem gelsn artk bebişler:emir_bebek:

canım çatlarken sümüksü,yapışkan bir akıntı olur. yani öyle diyorlar. bende şahsen pek bilmiyorum inşallah bebişin habercisidir. sen yinede arada bir kocişi yokla ne olur ne olmaz:34:

hosgeldin canım :71:iyiyiz sen naslsın keyifler normal sen nasılsın

Bende iyiyim canım ama biraz geçmişi okudum senin umutsuz msjlarını görünce üzüldümmmm... Yeni topık yenı umutlarr... Gerçi sana dıyorum ama bende oyleyım bakma sadece dile getirmiyorum :))
bu ay 33. denememiz. İlk ayda kimyasal gebelık geçirdim, 2. ay yarı korundum yarı korunmadım gıbı bısey :)) Bu ayda cok yogun calıstık ama nedense umudum yok yaa :(((

valla canım bende öyle biliyorum. ama dünde bugünde böyle olunca acaba dedim. durup durup açıp bakıyorum zaten:78: acaba çok açmaktan üşüttümmü orayı:1:
Ay alemsin yaa :)) Ama hepimiz öyleyızzz bnm kımyasal gebelık gecırdıgım ayy bılmıyodum pek gogus acımasının belırtı oldugunu göğüs uclarım sızlıyodu ama 2.ayda bende sureklı gogus uclarımı ellıyodum acı varmı dıyee :)))

Kızlar yaaa gerçekten şı gögüs acısı nasıl oluyor... bende uca doğru gelen çok keskin buçak batması gibi bi acıma var. Özellikle uç kısımlarda... Akşamları duramıyorum 2 gündür böle ama...:50::50::50:

Ben bu gögüslerdeki acımayı bebişim alındığında yaşamıştım hatta o zaman süt bile gelmişti. Şuan yine aynı acı var...:53:

Kızlar yaaa gerçekten şı gögüs acısı nasıl oluyor... bende uca doğru gelen çok keskin buçak batması gibi bi acıma var. Özellikle uç kısımlarda... Akşamları duramıyorum 2 gündür böle ama...:50::50::50:

Ben bu gögüslerdeki acımayı bebişim alındığında yaşamıştım hatta o zaman süt bile gelmişti. Şuan yine aynı acı var...:53:

ayy hadı hayırlısı cnm ıns bebıs belırtısıdır:)
Sen geçen ay düşük geçirmiştin dımı ? Bu ay ona baglı olarak adetın gecıkebılır ben dusun yasadıgımda 14 gun gecıkme oldu :(

canım çatlarken sümüksü,yapışkan bir akıntı olur. yani öyle diyorlar. bende şahsen pek bilmiyorum inşallah bebişin habercisidir. sen yinede arada bir kocişi yokla ne olur ne olmaz:34:[/QUOTE]

inşallah canım hepimiz icin dualarm isteyen herkes icin..ama ben inanıyorum bu yeni topic bize uğurlu gelicek:16:

Back