- Konu Sahibi screamaway
İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadım Ama kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye
Dr hamile kalsan ile bu olay etkilemez dedi. Ama evet gecikme yaşayabilirim bakalım kısmet. o yüzden en 9 Mayıs mış gibi düşünüyorum batı....
Bugün kızımı kontrole götürmüştüm aile hekimine, kendime de bi antibiyotik yazdırayım dedim, eşim için aslında boğazı ağrıyor diye.. Aile hekimimizin sorduğu ilk şey gebelik düşünüyomusunuz veya gebe olabilirmisiniz oldu... O an nasıl heyecanlandım anlatamam.. tabi yalanda söyleyemedim evet düşünüyoruz dedim.. o zaman yazamam parolla geçiştirmeniz gerekecek dedi.. heyecandan sat tarihimi filanda yanlış söyledim.. Allah'ım geçen ayki acımın üstüne bu ay yüzümü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
Amin canımmmmm inş......