• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadım :( Ama kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye :(

Dr hamile kalsan ile bu olay etkilemez dedi. Ama evet gecikme yaşayabilirim bakalım kısmet. o yüzden en 9 Mayıs mış gibi düşünüyorum batı....

Bugün kızımı kontrole götürmüştüm aile hekimine, kendime de bi antibiyotik yazdırayım dedim, eşim için aslında boğazı ağrıyor diye.. Aile hekimimizin sorduğu ilk şey gebelik düşünüyomusunuz veya gebe olabilirmisiniz oldu... O an nasıl heyecanlandım anlatamam.. tabi yalanda söyleyemedim evet düşünüyoruz dedim.. o zaman yazamam parolla geçiştirmeniz gerekecek dedi.. heyecandan sat tarihimi filanda yanlış söyledim.. Allah'ım geçen ayki acımın üstüne bu ay yüzümü ve isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Amin canımmmmm inş......:nazar:

Yeni topigimiz hamiş adaylarimiza hayırlı ugurlu olsun. Uğur getirsin hepimiz patir patir hamişiz diye dökülelim ortaligaaa inşallah. Amin:66::66:

kızlar az önce patronla bir açık oturum gerçekleştirdik:1:
bizim iş durumları uzun zamandır durgun gidiyordu zaten.. iki ortaklar bunlar
2 senedir zam yapamıyorlardı. bende çıkmayı düşünüyordum bir kaç ay içerisinde
evlilikte 1 yılımı doldurmadan tazminatımı alıp çıkarım diye düşünüyordum
neyse işte az önce kendisi dedi bana
''hatuniçe durum böyle böyle sen iş ara bulduğunda da haber ver çıkışını yapalım.. iş buluncaya kadar çıkış yapmayız '' diye
tazminatımı da ödeyecek :66:
15 gün de senelik izin hakkım vardı ben onu kullanır çıkarım diyordum ama bu durumda gerek kalmaz
onun da parasını alırım

amaa şimdi kafam karıştı iş bulup mu çıksam yoksa bir kaç ay evde dinlensem mi :97:
inşallah bebiş yoktur demeye başladım birden :97:
hamileyken iş bulmak zorlaşır yoksa
ayyy bilemedim şimdi :44:

hayırlısı olsun cnm boşver belkide hamilesindir bölece rahat rahat evde geçirirsin hamileliiğini bidaa iş aramassın işte :)

selam kizlarrrr hairlu ugurlu bol hamileli olsun yeni topicimiz insallah.... RAbbim hepimiin guzel haberini birda palasmayi nasip etsi;(amin) acilisi kim yapacak yeni topicin inanin merak icerisiindeim..

kızlar ben bişey soracam. bu göğüs ağrısı nasıl oluyorki acaba. benim 2 gündür sürekli değil ama arada göğsüme bıcak saplanıyor gibi oluyor?? dokununca acıma yok ama böyle birden acayip bir sancı giriyor sonra geçiyor..acaba belirtimiki??:44:

guzelim bende aynen sen gibiydim onceleri goguslerimi cok yogun hissederdim adet oncesi.. lakin gecen ay oyle deildi yazmistimda zaten.. aynen senin simdi bahsettigin gibidi. kesin hamileim dedim:(((
ama sonuc oktu tabiki. bu ay yine oyle bakalim bekliyoruz.. insallah senden guzel haberler gelir..

demek yeni ev burasi :)

:71: merhaba isten yeni geldim uykum var :(

tatlıcadı ben de de aşırı akıntı var ya..adet sanıp açıyorum sürekli valla..her seferinde de ne olur kırmızı olmasın diye bakıyorum..ama çok geliyor..valla yumurtluyorum desem değil yani..bat bugün en fazla 5 gün uzar..nedir bu anlamıyorum valla..

canım birde şey var... yani biraz tuhaf oluyor söylemesi ama kendimden esinlenerek söylüyorum,ilişkiye giriyoruz ya hani akmasın diyede binbir akrobatik hareket yapıyoruz,nitekim akmıyor ama hepside orda kalmıyor. işte onlar hemen ilişkinin ertesi yada sonraki gün yani 12 ile 36 saat içerisinde ara ara akıntı gibi geliyor. o olmasın sakın?? bilemedimki? bi bak bakalım kendine öylemi ? adet öncesi kuruluk olur genelde ama kimi zamanda son güne kadar o akıntı devam edebiliyor.bilemedimki ne diim:26:

''hatuniçe durum böyle böyle sen iş ara bulduğunda da haber ver çıkışını yapalım.. iş buluncaya kadar çıkış yapmayız '' diye
15 gün de senelik izin hakkım vardı ben onu kullanır çıkarım diyordum ama bu durumda gerek kalmaz
onun da parasını alırım

amaa şimdi kafam karıştı iş bulup mu çıksam yoksa bir kaç ay evde dinlensem mi :97:

canım sen kendini bir yokla.çalışmak istiyormusun yoksa istemiyormusun. en iyisini sen bilirsin:34: mesela ben ara ara mola vermeyi severim, nitekim yaz sonuna işe dönmeyi düşünüyorum,yani hamile kalmazsam tabi:1:

onun da parasını alırım

cnmmm valla ben özellıkle bebiş düşündüğüm için işten ayrıldım bılıomsn :) Çünkü bnm annem hep çalışıyodu ve ben hep kreşte akrabaların elinde falan buyudum ve annesız buyumenın ne demek oldugunu bıldıgım ıcın bekarken bıle kendı kendıme söz vermiştim çalışmıycam eğer durumumuz müsait olursa dıyee...Aynen senın dedıgın gıbı tazmınatımıda alıp cıktım ama bebiş hazretlerı hala gelmedi :)

guzelim bende aynen sen gibiydim onceleri goguslerimi cok yogun hissederdim adet oncesi.. lakin gecen ay oyle deildi yazmistimda zaten.. aynen senin simdi bahsettigin gibidi. kesin hamileim dedim:(((
ama sonuc oktu tabiki. bu ay yine oyle bakalim bekliyoruz.. insallah senden guzel haberler gelir..

canım valla elim göğsümde öyle mıncıklıyıp duruyorum.:77: sanki büyümüş gibide ki hastalanmadan önce büyür...:31:

valla iki türlüsüde kabulum benim yeterki gününde olayım, tek temennim bekleyip muallakta kalmamak.

İnşallah hemencık hamiş kalırsın tatlım. Benımde degerım 12,01 olmuştu ve buna ragmen 14 gun gecıkme yaşadım :( Ama kımyasal gebelık gecırdıkten sonra hıc regl gormeden hamıle kalanlarda var yanı hamiş kalmaya engel degıl ama hamiş degılsekte bat da gecıkme yaşanıyomuş dr bana soyledıgınde yok cnm bnm hıc şaşmaz olurum gününde dedım ama 14 gün gecikme yaşadım ve korkmaya baslamıstım bı problemmı var dıye :(

Canım acaba benim bu ay ne zaman olacak adet ya çok merak ediyorum,inşallah çok gecikmeli olmam,doktor gecikirse gel dedi,nedenki acaba???

Tatlıcadı canım bugün göğüs sormuştunya aklıma geldi;sadece göğüs uçlarımda hassaslık vardı canım :-)) Yani dokunamıyordum,acıyordu...

Üzülme der Mevlana... İstediğin birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur..
Nasi söz hanımlar:61:

tatlıcadı ben de de aşırı akıntı var ya..adet sanıp açıyorum sürekli valla..her seferinde de ne olur kırmızı olmasın diye bakıyorum..ama çok geliyor..valla yumurtluyorum desem değil yani..bat bugün en fazla 5 gün uzar..nedir bu anlamıyorum valla..

bat arkadşm bnmde cok akıntım var sndede olmuş acaba havadan,sudanmı mevsim deişikliği flnda var:(( keske doktor olsaydım ahh kafam ahhh muhasebecilk bi işe yaramıomş tüüüü bna:((

Kızlar benim bugün düşükten sonraki 22.günüm ama çok feci belim ağrıyor,sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor,bugün başladı bunlar,sizce neden oluyordur ?Yumurtlama günüm değil büyük ihtimalle ama düşük yüzünden yumurtlama şaşırmış olabilir mi acaba?
Sol kasığım yanıyo arada,yoksa yoksa yoksa hamile miyim acaba diye aklıma da geliyor yaniiii,çok dikkatli korunmadık çünkü ama tabi küçük bir ihtimall:-)))) :71: :71: :21:

Kızlar benim bugün düşükten sonraki 22.günüm ama çok feci belim ağrıyor,sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor,bugün başladı bunlar,sizce neden oluyordur ?Yumurtlama günüm değil büyük ihtimalle ama düşük yüzünden yumurtlama şaşırmış olabilir mi acaba?
Sol kasığım yanıyo arada,yoksa yoksa yoksa hamile miyim acaba diye aklıma da geliyor yaniiii,çok dikkatli korunmadık çünkü ama tabi küçük bir ihtimall:-)))) :71: :71: :21:

Yumurtlaman olabilir tatlim varmi ovulasyon testin?

Back