• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kızlar benim bugün düşükten sonraki 22.günüm ama çok feci belim ağrıyor,sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor,bugün başladı bunlar,sizce neden oluyordur ?Yumurtlama günüm değil büyük ihtimalle ama düşük yüzünden yumurtlama şaşırmış olabilir mi acaba?
Sol kasığım yanıyo arada,yoksa yoksa yoksa hamile miyim acaba diye aklıma da geliyor yaniiii,çok dikkatli korunmadık çünkü ama tabi küçük bir ihtimall:-)))) :71: :71: :21:

valla cnm kucukte olsa olma ihtimali var yani hamis olabilirsin tabi :))) ayy oyle olsa ne guzel olurrr ugrasmana gerek kalmazz :)

Kizlar Mart topiginde basladik, bundan sonra burdan devam edelim insallah...:21::21::21:
Hamilelerimizle ve hamile kalmayi bekleyen anne adaylarimizla birlikte...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
hatunice | 24 | 28 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selammmmmmmmm

14 Mayisada beni ekleyin unutmussunuz beni kizlar.....

cnm ben şu an folbiol kullanıyorum. düşük yaşayanların düzenli kullanması gerekiyor. 2 ay dedi drum korunma süresi için. kanamam bitti 10 gün oldu. yine başladı. dünden beri damla şeklinde kanamam var. ağrılarım arttı. mayısta prof. a gidecem. haziranda da çalışmalara başlayacam.

bu arada böğürtlen yaprağı kaynatıp içiyorum. düşükten sonra rahmin toparlanmasına yardım ediyor. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım, 6 aylık evliyim ve bende sizler gibi anne olmak istiyorum.mart ayında adetim 10 gün gecikti ve ben çok ümitlendim fakat 11. gün reglim geldi :( bu ay 23 nisanda reglimin gelmesi gerekiyordu fakat henüz gelmedi,,reglime 1 gün kala idrar testim yaptım negatiff:( :( Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın inşallah..

canım nasıl oluyor bu yumurta takibi? eşin gittimi doktora sonramı yumurta takibine başladınız?? bir anlatsana zahmet olmazsa

anlatıyım canım.eşim doktora gitmedi.bugün doktorum aradığında ben iki aydır ovulasyon testlerinde pozitif göremiyorum dedim.doktorumda gel yumurta takibine başlayalım dedi.

merhaba arkadaşlar bende foruma yeni katıldım, 6 aylık evliyim ve bende sizler gibi anne olmak istiyorum.mart ayında adetim 10 gün gecikti ve ben çok ümitlendim fakat 11. gün reglim geldi :( bu ay 23 nisanda reglimin gelmesi gerekiyordu fakat henüz gelmedi,,reglime 1 gün kala idrar testim yaptım negatiff:( :( Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamanda tattırsın inşallah..

hoş geldin canım.

herzamanmı gecikir yoksa bu yenimi başladı??idrar testi herzaman çıkmayabiliyor. kan testinde baktırırsan daha kesin olur. umarım hamilesindir,test yanılmıştır:34:

Kızlar benim bugün düşükten sonraki 22.günüm ama çok feci belim ağrıyor,sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor,bugün başladı bunlar,sizce neden oluyordur ?Yumurtlama günüm değil büyük ihtimalle ama düşük yüzünden yumurtlama şaşırmış olabilir mi acaba?
Sol kasığım yanıyo arada,yoksa yoksa yoksa hamile miyim acaba diye aklıma da geliyor yaniiii,çok dikkatli korunmadık çünkü ama tabi küçük bir ihtimall:-)))) :71: :71: :21:

Canım bende tam şimdi screamaway a mesaj atacaktım bat tarihimi değiştirebilirmisin diye.. Düşükten sonra adette yumurtlamada değişiklik gösterebiliyormuş.. Bu ay benimki çok karışık oldu.. reglin 14.günü yumurtlama belirtim hep olurdu bu ay doğru dürüst yoktu.. taa ki 20 güne kadar.. sanırım bu ay 20.gün oldu yumurtlamam. Rabbim yazdıysa alnımıza olur canım.. Hakkımızda hayırlısı

Bu arada SCREAMAWAYcım benim bat tarihimi 8 mayıs olarak değiştirebilirmisin.

ben bu ay ovulasyon testi almadim valla almiyacam kendiliginden olsun eskiden köyde millet nasil hamiel kaliyormus.

anlatıyım canım.eşim doktora gitmedi.bugün doktorum aradığında ben iki aydır ovulasyon testlerinde pozitif göremiyorum dedim.doktorumda gel yumurta takibine başlayalım dedi.

sağol canım.inşallah işe yarar. bende hasta olursam doktora gideceğim,inşallah banada verir doktor böyle birşey.:31:

merhaba ,

hosgeldin aramiza canim.
:71::71::71::71::71:

Back