- Konu Sahibi screamaway
-
malesef canım hala kullanıyorum ciddi anlamda rahatsızım gözlerimden dahi iltihap akıyo düşün artık gerisini tonsilit olmuşum yatıyorum 1 haftadırbu ay ara vercem galiba başka yolu yokk gibi napcam bilmiyorum
bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi
geçmiş olsun... öğlende dediğim gibi oluruna bırak. öyle özel birşey yapma. olursa olur olmazsada zaten önümüzdeki ay kafan rahat olur. önce sağlık. sen iyi olduktan sonra,bebeğin elbet olurtabi bu benim fikrim,ben olsam öyle yapardım.
ayyyy canım çok teşekkür ederimm inş. canım çünkü artık öksürüğe falan dayanamıyorum
Canım öncelikle geçmiş olsun,tonsilit nedir??
Kızlar ben çıkıyorum çok uykum geldi kasıklarım ağrıyor ve yüzüm fazlasıyla sivilce doldu:-(((
guzelim hsgeldin ozlettin kendini..selam kızlar 10 gün yoktum maşallahyeni topik hayırlı uğurlu olsun inşallah bol bol hamile haberleri alırız
hosgeldin hatun... iyice uzaklastin bizden ayolll...gel arada..demek elele hamile kalıyoruz
heyyy benim elime gelecek kimm, çabuk gelsinnn, bu hafta hamile kalmayı planlıyorum... hihihi
cogumuz ve ben clearblue kullaniyoruz canim.. digitalarkadaşıım hangi marka şu idrarda gösteren test bana yazar mısın ?
yanliz deilsin gulum bende sendenim.. kocamdan baska kimseciklerim yok sizleri buldum 3 aydirrr ne iyi olduuuay ne güzel çoğaldık ya..ben burda sizleri gördükçe konuşmasakta kendi yalnızlığımdan kurtuluyorum..çünkü gerçek hayatta çok yalnızım..sadece kocam bana arkadaş o da tabi nereye kadar..ama siz varsınız ben bu yüzden çok mutluyum..
Canım öncelikle geçmiş olsun,tonsilit nedir??
şimdi canım mesela benim ateşim şimdiye kadar hiç 36 olmadı. tamamen kişi ile alakalı bu dereceler. sen devam et böyle koltuk altından ölçmeye,oynar muhtemelen.
ben daha tam tablo okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla şu değerlerle şuan yumurtluyorsun.
şimdi tabloyu testi bir kenara koyarsak eğer,akıntın ne durumda birde ordan anlamaya çalışalım??:26:
canımcım cok eksik gunlerin var ama bence sen dün yumurtlamıssın. Tabloya gore tam olması gerektıgı gıbı cok guzel bır dusus yasamıssın ve bugunde yukselme gerceklesmıs ilerleyen gunlerde gırdıgın derecelere gore site yumurtlama gununu belirten cizgiyi cekecektir tatlım bence sorun yok senın iş tamamdır
evet tatlım akıntı durumunuda tablona eklersen siteyi dogru yonlendırmıs olursun boylelikle
arkadaşıım hangi marka şu idrarda gösteren test bana yazar mısın ?
ay ne güzel çoğaldık ya..ben burda sizleri gördükçe konuşmasakta kendi yalnızlığımdan kurtuluyorum..çünkü gerçek hayatta çok yalnızım..sadece kocam bana arkadaş o da tabi nereye kadar..ama siz varsınız ben bu yüzden çok mutluyum..
canım bende çok yalnızım. tek başıma ankaralarda kaldım.iyiki burası var,yoldaş oluyorsunuz bana
bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi
kankam gelmiş,hoşgelmiş
Hoş buldum kankam,bugün pazara gittim sonra da kocişle gezdim falan derken saat 11 e geliyor ya,nasıl geçti anlamadımki))
iyi canım bizde seninle kanka olalım o zaman durumumuz aynıymıs :13:
tamam cnmkankayız bisde
canım benim çok sevindim hep takip ettim seni mutlu gün bugünmüş Rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin daha dün çok umutsuzdun nasıl oldu tatlım anlatsana ayyy çok sevindim ya canım benim
aaaaa inanmıyorummm............ ayyy çok sevndim varya... şuan halimi görsen varya. bir yandan gülüyorum bir yandan ağlıyorum. bak bebişin varmış ondan gecikmiş. sorun yokmuş sende.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. o kadar sevindimki anlatamam yani:92: tebrik ediyorum taze anne
aminnnn birtanem saol evet ilk bebeğim 1 seneden sonra anne geldim demiş bizim haberimiz yokmuş.allahım hepinize bu duyguyu nasip etsin gülüm.sanada rabbim en kısa zamanda 2. bebeğini göndersin inşaallah sağ sağlim kucağınada alacağım kokusunu duyacağın günleri göstersin allahım.aminnnnnnn.Canım çok tebrik ederim canım ya,hayırlısıyla kucağına al inşallah,ilk bebeğin mi senin canım??
AYYYYY evet gülüm yaaaaa ne kadar kötüydüm anlatamam.mucizem geldi diyorum bennnn.allah razı olsun gülüm çok saol duyguların için.allahım sanada bütün bu topikteki arkadaşlarımada hayırlısıyl bekletmeden o güzel kokusunu gönderir inşaallah.hepiniz için dua ediyorum inan.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?