• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi :48:

bende evde yalnızım ama:( sen bizim yerimize de eğlen tatlım..deşarj olmak lazım arada tabi..:62:

ohh ne güzel tatlım,iyi yapmışsın.sefan olsun...

bende kös kös oturdum yine:31: kocacım çok çalışıyor bu ara,tek başımada canım çekmiyor gezmeyi

Canım benim kocada çok çalışıyor ya ama bugün yakaladım onu :62: :62:
Canım sen gurbettesin galiba eşinin işi dolayısıyla mı??
Hiç arkadaşın yok mu?

canım öyle diyorsun da zaten geç adet oldugumuz icin bu bize doğal geliyor ama hic iyi degil yaaaaaaa en azından adet oluyorsun bebek olmadıgını öğreniyorsun saglıklısın diger ayı bekliyorsun umutla ama biz söktürücü alacagiz da adet olacagiz da hamile kalmak icin calısmalara baslayacagiz[/QUOTE

anladım cnm gecikme filan diyince ümitlendim belkide bişiler vardır diye:26:.kolay gelsin o zaman arkadaşım ne diyim inşallah burdan hepimiz hamiş çıkıcaz bigün inanıyorum ben buna..

Canım benim kocada çok çalışıyor ya ama bugün yakaladım onu :62: :62:
Canım sen gurbettesin galiba eşinin işi dolayısıyla mı??
Hiç arkadaşın yok mu?

evet canım öyle,eşimde bende gurbetteyiz. iş sebebiyle. yani keşke eşimin tarafı burda olsa bile diyorum bazen. 1-2 arkadaş var ama onlarda çalışıyor yada uzak oturuyor,görüşemiyoruz.

bir bebişim olsada onla paylaşsak hayatı:31:

Arkadaşlar içimden geldi;inşallah bu ay adeti gecikenlerin hepsi hamile çıkarrrr canı gönülden söylüyorum bunu,
çok içimden geldi yani :60: ay çok abarttım...
Bu arada benim kociş diyoki,napıyosun gene internette kadınlar kulübündesin demi diyoooo

tmm cnm yazın bana lütfen arkadaşlar..

neselikiz bende gurbet kuşuyum yalnızım ama burda çok arkadaşım oldu iyki bu topik vaar
görüşmek üzere :80:

tatlım yazdım ama arada karıstı galiba clearblue cok iyi. ama daha uygun fiatlı istersen gittigidiyorda bulabilirsin ben o siteden temin etmiştim canım

:1::1::1:

olsun gülüm,böyle birşeyde kıskansınlar,ne güzel herkez kanka olsun:52:

Demi ama böyle bir şeyde kıskansınlar yaniii :66:

tmm cnm yazın bana lütfen arkadaşlar..

neselikiz bende gurbet kuşuyum yalnızım ama burda çok arkadaşım oldu iyki bu topik vaar
görüşmek üzere :80:

Canım ben gurbet kuşu değilim ama yakınlarda arkadaşım yok,ya çalışıyorlar ya da uzakta oturuyorlar aynı kankamın dediği gibi... :1: :1:
Burası bana iyi geliyor,konuşmak istediğimde dertleşmek istediğimde sevincimde her şeyde....

Arkadaşlar içimden geldi;inşallah bu ay adeti gecikenlerin hepsi hamile çıkarrrr canı gönülden söylüyorum bunu,
çok içimden geldi yani :60: ay çok abarttım...
Bu arada benim kociş diyoki,napıyosun gene internette kadınlar kulübündesin demi diyoooo

inşallah canım inşallah.. inşallah içine doğan olur:16::16:

screamawayin kullandıgı var tatlım cok kaliteli clearblue ismi.

ohh şükürr.. akşamdan beri ismini hatırlamaya çalışıyorum. umay bundan al canım. iyi bir marka. hatırlayamadığım için söyleyemedim.azracım söyledi

bence calisma yap sen.. zarari olmaz.. cunku antibiyotigi calisma yapmiyorken kullanmissin.. artik kullanmiyorsun sonucta... dimi?

yok eger hala kullaniyorsan, doktora danis mutlaka...

malesef canım hala kullanıyorum ciddi anlamda rahatsızım gözlerimden dahi iltihap akıyo düşün artık gerisini tonsilit olmuşum yatıyorum 1 haftadır :( bu ay ara vercem galiba başka yolu yokk gibi napcam bilmiyorum

malesef canım hala kullanıyorum ciddi anlamda rahatsızım gözlerimden dahi iltihap akıyo düşün artık gerisini tonsilit olmuşum yatıyorum 1 haftadır :( bu ay ara vercem galiba başka yolu yokk gibi napcam bilmiyorum

cok gecmiş olsun canım ya en kısa zamanda saglıgına kavusursun inşallah tatlım:70:

iiinşaalllah bebeğin seninledir:49::emir_bebek: caanı gönülden diliyorum..
aah arkadaşm nasıl hesapladın yumurtlama haftanı.. belirtiler oldu mu yoksa ovulsyn testiyle mi buldun
bu benim korunmasız ilk ayım ben test almak istiyorum kullandıysan bana önereceğin marka var mı?
ve kızlar test yapanlar önereceğiniz bi ovulasyon testi lütfeen bekliyorum:68:

cnmm hic bi hesap yapmadm 10 gun boyunca full calistik adetten snraki 10 ile 20 gun arasi cok zor oldu ama bebis icin deger dedik ins tutar:) bana bi hamis arkadasm boyle yaptm dedi bende oyle yaptm kizlarr kabizda olmusum buda bi belirtiymis hemen netten baktm... agzimdaki aci tad da hic gecmiyor 2 gundur boyleee ayy hadi insallahhh

Back