• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

malesef canım hala kullanıyorum ciddi anlamda rahatsızım gözlerimden dahi iltihap akıyo düşün artık gerisini tonsilit olmuşum yatıyorum 1 haftadır :( bu ay ara vercem galiba başka yolu yokk gibi napcam bilmiyorum

geçmiş olsun... öğlende dediğim gibi oluruna bırak. öyle özel birşey yapma. olursa olur olmazsada zaten önümüzdeki ay kafan rahat olur. önce sağlık. sen iyi olduktan sonra,bebeğin elbet olur:34: tabi bu benim fikrim,ben olsam öyle yapardım.

bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi:29:

ayyy al bendende o kdr suan kuzenimib evindeyiz 9 kisiyiz ama bnm elimde tel topigi okuyrm :))

geçmiş olsun... öğlende dediğim gibi oluruna bırak. öyle özel birşey yapma. olursa olur olmazsada zaten önümüzdeki ay kafan rahat olur. önce sağlık. sen iyi olduktan sonra,bebeğin elbet olur:34: tabi bu benim fikrim,ben olsam öyle yapardım.

çok teşekkür ederim güzelim.....haklısın ben iyi olmadıktan sonra bişi olmaz zaten .... bu ay bi ara verem bakalım dinlenme moduna geçeyim çok çalıştık ya :) bünye kaldırmadı galiba :)

Canım öncelikle geçmiş olsun,tonsilit nedir??

boğazla ilgili bir rahatsızlık belirtileri de bunlar ; Bademcikler şiş, kırmızı, bazen üzeri beyaz -sarı iltihapla kaplı

* Boğaz ağrısı (Ağrı kulağa vurabilir)
* Yutkunma sırasında zorlanma, ağrı veya rahatsızlık hissi, iştahsızlık
* Ateş (39-40 dereceyi bulabilir), üşüme, titreme
* Halsizlik, kırgınlık, vücutta yaygın ağrı, eklem ağrıları
* Boyundaki lenf bezlerinde şişme, hassasiyet, ağrı
* Baş ağrısı
* Kötü ağız kokusu
* Ses değişiklikleri

bende buna ek olarakda gözlerimden iltihap akmaya başladı ve sol gözüm kan oturmuş kırmızı bir şekildeyim anlayacağın güzelim kötü bir rahatsızlık..... öksürükde buna ek yaniii :(

selam kızlar 10 gün yoktum maşallah:nazar::nazar: yeni topik hayırlı uğurlu olsun:66::66::66:inşallah bol bol hamile haberleri alırız :16::16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49:
guzelim hsgeldin ozlettin kendini..

demek elele hamile kalıyoruz :73:
heyyy benim elime gelecek kimm, çabuk gelsinnn, bu hafta hamile kalmayı planlıyorum :1: ... hihihi
hosgeldin hatun... iyice uzaklastin bizden ayolll...gel arada..

arkadaşıım hangi marka şu idrarda gösteren test bana yazar mısın ?
cogumuz ve ben clearblue kullaniyoruz canim.. digital
ay ne güzel çoğaldık ya..ben burda sizleri gördükçe konuşmasakta kendi yalnızlığımdan kurtuluyorum..çünkü gerçek hayatta çok yalnızım..sadece kocam bana arkadaş o da tabi nereye kadar..ama siz varsınız ben bu yüzden çok mutluyum..:69::69::71::71:
yanliz deilsin gulum bende sendenim.. kocamdan baska kimseciklerim yok sizleri buldum 3 aydirrr ne iyi olduuu

pazartesi doktora kontrole gidecektim yumurta takibine doktorun ameliyat günüymüş salıya kaldım ya...:59::59::59:

şimdi canım mesela benim ateşim şimdiye kadar hiç 36 olmadı. tamamen kişi ile alakalı bu dereceler. sen devam et böyle koltuk altından ölçmeye,oynar muhtemelen.
ben daha tam tablo okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla şu değerlerle şuan yumurtluyorsun.
şimdi tabloyu testi bir kenara koyarsak eğer,akıntın ne durumda birde ordan anlamaya çalışalım??:26:

canımcım cok eksik gunlerin var ama bence sen dün yumurtlamıssın. Tabloya gore tam olması gerektıgı gıbı cok guzel bır dusus yasamıssın ve bugunde yukselme gerceklesmıs ilerleyen gunlerde gırdıgın derecelere gore site yumurtlama gununu belirten cizgiyi cekecektir tatlım bence sorun yok senın iş tamamdır:66:

evet tatlım akıntı durumunuda tablona eklersen siteyi dogru yonlendırmıs olursun boylelikle

Kizlarrrrr, ovulasyon gunum dun ise, ben cokkk mantikli bir is yaptim demek calismakla bugun...:1::1::17::17:

Akinti durumu karisik bu ay... gecen ay cok rahat anlayabiliyordum, bu ay tatil diye dolanirken usutmusum, o yuzden ayirt edemedim ovulasyon akintisini...

Bu arada tatlicadi ve azracimmm, tesekkurler yorumlariniz icinnn...:81::81::81:

Son düzenleme:
arkadaşıım hangi marka şu idrarda gösteren test bana yazar mısın ?

Umayyyycimmm, ben idrar testlerinde clearblue kullaniyorum.... tavsiye ederim...:81::81:

ay ne güzel çoğaldık ya..ben burda sizleri gördükçe konuşmasakta kendi yalnızlığımdan kurtuluyorum..çünkü gerçek hayatta çok yalnızım..sadece kocam bana arkadaş o da tabi nereye kadar..ama siz varsınız ben bu yüzden çok mutluyum..:69::69::71::71:

canım bende çok yalnızım. tek başıma ankaralarda kaldım.:5: iyiki burası var,yoldaş oluyorsunuz bana:54:

bende senin gibi hissediyorum parrhisiacım. O yuzdende cok baglandım bizim topige su an esim ve kardesleriyle cafede oturuyoruz ama ben yine takip etmeye calısıyorum sizi baglılgım o derece ilerledi:29:

parrhisiacimmm, tatlicadicimm, ve azracimmm.. ya ben de ayni durumdayim... cok baglandim buraya...surekli arada bir bakimmm, neler yazilmis diye giriyorum... :10::10::10:
amaclarimiz ayni, sIkIntilarimiz ayni... bundan dolayi birbirimizi iyi anliyoruz...:81::81::81:

Son düzenleme:
listemizi de gonderiiiimm....:21::21::21::21::21::21::21::21::21:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis| bekliyoruz
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz
_arzum_| 26 | 2 Mayis| bekliyoruz ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim çok sevindim hep takip ettim seni mutlu gün bugünmüş Rabbim sağlıkla kucğına almayı nasip etsin daha dün çok umutsuzdun nasıl oldu tatlım anlatsana ayyy çok sevindim ya canım benim

gülüm benimmm giremedim inan o yazıdan sonra topiğe tel tel üstüne haberi olan arıyor.annemin günü vamışta herkes orada duymuş.dün yoktum.sabahtan gireyim dedim.birtanem benim adetim tam 36 gün geçti önceden 34 günde mutlaka gelirdi.2 tane idrar testi yaptım negatif.dedim hormonlarda sorun var.gittim doktora hamileisin dedi bende hayır adet düzensizliği dedim.alttan baktı yumurta tembelliği dedi.oarada smear testi aldı 2 gün sonra gel dedi.neyse adet hala yok 38 oldu.gittik sonucu göstermeye doktor yok.diğer doktora gösterelim dedim.girdim ben anlattım derdimi işte 1 senedir çocuk istiyoruz olmadı.adetim düzensizleşti falan.dinledi dinledi ozaman bir kan testi yapalım dedi.hem hormonlara hem beta hcg bakarız.verdim testi ertesi gün öğleden sonra alacağız testi.gittik ben sonucu görünce şok.eşim diyo doktor görsün içeri girdimm.oooo değerler çok güzel demesinmi meğerseHAMİLEYMİŞİMMMMMMM.kızlar idrar testlerine güvenmeyin olurmu.bak biz hormon bozukluğu diye gittik bebeğim gelmiş meğerse.1 aylıkmış.allahım bütün arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatmayı nasip et ya rabbim.kimseyi bu imtihanla sınamaaaaaa.AMİNNNNNNNN:nazar:

:52:aaaaa inanmıyorummm............ ayyy çok sevndim varya... şuan halimi görsen varya. bir yandan gülüyorum bir yandan ağlıyorum. bak bebişin varmış ondan gecikmiş. sorun yokmuş sende.

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. o kadar sevindimki anlatamam yani:74::92::64::64::64::64: tebrik ediyorum taze anne:54:

AYYYYY evet gülüm yaaaaa ne kadar kötüydüm anlatamam.mucizem geldi diyorum bennnn.allah razı olsun gülüm çok saol duyguların için.allahım sanada bütün bu topikteki arkadaşlarımada hayırlısıyl bekletmeden o güzel kokusunu gönderir inşaallah.hepiniz için dua ediyorum inan.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarrrrr.

Canım çok tebrik ederim canım ya,hayırlısıyla kucağına al inşallah,ilk bebeğin mi senin canım??
aminnnn birtanem saol evet ilk bebeğim 1 seneden sonra anne geldim demiş bizim haberimiz yokmuş.allahım hepinize bu duyguyu nasip etsin gülüm.sanada rabbim en kısa zamanda 2. bebeğini göndersin inşaallah sağ sağlim kucağınada alacağım kokusunu duyacağın günleri göstersin allahım.aminnnnnnn.

AYYYYY evet gülüm yaaaaa ne kadar kötüydüm anlatamam.mucizem geldi diyorum bennnn.allah razı olsun gülüm çok saol duyguların için.allahım sanada bütün bu topikteki arkadaşlarımada hayırlısıyl bekletmeden o güzel kokusunu gönderir inşaallah.hepiniz için dua ediyorum inan.hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarrrrr.

slm canım bebegin hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıcakla kucagina almayı nasip etsin benim durumumda senin önceki halin gibiydi 40 gün oldu daha tık yok gecen ay 35. gün olmustum idrar testi negatif cıktı yarın kan tahlili yaptırayım diyorum

Back