- Konu Sahibi screamaway
-
sağolasın. ben yeni başladım yumurtlama günümde -ki yumurtladımmı orasıda meçhul- o zaman ölçmüyordum daha.
canım benim kasık ağrım çoktan beri var. bugün pek belirgin değil ama ara ara giriyor yine. göğüslerim acayip şiş arada bıcak saplanıyor gibi oluyor. bel ağrımda var.. bilmiyorumki bunlar adet belirtiside olabilir:44:
yaaaa umayyycimmmm mayis demeye calistin herhalde di miii? haziran 6 biraz gec geldi bana...:26:
normalde adetinin başlamasına uzun süre kala kasık ağrıların oluyormuydu?olmuyorduysa, sadece bu ay böyle bişey yaşıyorsan, göğüslerinin de özellikle uçlarında hassasiyet varsa, hamile olma şansın yüksek gibi geldi bana. Hadi hayırlısı, inşallah yanılmıyorum. Ama beni dinleyip de fazla ümitlenme, batına ne kadar var?
yok cnm ya d.k. ilacını bıraktım bırakalı böyle..
adet siklusum uzun 35-42 gün arasında değişiyor.
haziran doğru yani mayısda olmalıyken 1hafta 10gün atacak
seni o kadar iyi anlıyorumki şuan. bende ne zaman adet olacağımı bilmiyorum. bugün güya regl günüm ama olmayacağım muhtemelen. ve bu hamile olduğumdan olabilir tabi bir ihtimal ama hamile olduğumuda hiç sanmıyorum. yani şuan hasta olsamda çok sevineceğim.
canım yumurtaların tembelmiş madem incir ve havuç kürünü birleştirip iç birdahaki ay. inşallah şifa bulursun.
canım doktora gitmeni öneririm. bende dk yı bıraktım başta 2 ay düzenli geldi sonra bozuldu 2 aya falan uzamaya başladı. gidip öğrendimki over kisti oluşmuş. git baktır kendine inşallah düzensizliğinin sebebi kötü birşey değildir
:97:
eşime söyledim bizim bebiş bu ay da gelmemiş diye :85: canım yaa çok istiyor halbuki ama ben üzülmeyeyim diye bir de beni teselli ediyor :85:
doktor için daha erken 1 yıldan önce ilgilenmiyorlar diye biliyorum ama :44:
belim de çok ağrıyor zaten ( ne alakaysa ) :85:
Vardır elbet bir hayır... Huzurumuz olsun... :97:
ne örüyonuz kislarrrrrrrrrrrr
nerelisin kız sen. "ne öğrüyonuz" demişin
Sen nerelisin ?
tatlıcadı der ki: umay canım valla kaçırmışım arada kusurabakma. tüm mesajları okumaya çalışıyorum ama kaçıyor arada. sen git başka doktora. bende geçen ay gittim. aynı senin gibi sinirlerim hopladı. özele gideceğim Allah nasip ederse. hatta burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle bir hastane seçtimde. bakalım pazartesi inşallah doktordayım. sende araştır ve iyi ilgilenen önerilmiş bir doktora git. QUOTE]
yakın olsun mesafe, birşey olursa takibimi de yapar diye gittim bu dktra ama:85:
sağol ilgilendiğin için canım izmirden bakacağım artık doktoru.. sizde önerebilirsenz daha iyi olur..
pazartesi güzel hayırlı haberlerini beklyrm
buarada ankaradaymışsın selam olsun ankarama çook özledim
ben samsunluyumda ankaradayım malesefki. içanadoluda genelde söyleniyor bu laf ondan sordum.
kizlarr
ben cikiyorum öpüldünüzz
bye...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?