2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

normalde adetinin başlamasına uzun süre kala kasık ağrıların oluyormuydu?olmuyorduysa, sadece bu ay böyle bişey yaşıyorsan, göğüslerinin de özellikle uçlarında hassasiyet varsa, hamile olma şansın yüksek gibi geldi bana. Hadi hayırlısı, inşallah yanılmıyorum. Ama beni dinleyip de fazla ümitlenme, batına ne kadar var?

yaaaa umayyycimmmm mayis demeye calistin herhalde di miii? haziran 6 biraz gec geldi bana...:26:

yok cnm ya d.k. ilacını bıraktım bırakalı böyle..
adet siklusum uzun 35-42 gün arasında değişiyor.
haziran doğru yani mayısda olmalıyken 1hafta 10gün atacak

adet öncesi yaşarım kasık ağrısı ama bu ayki onun gibi değil,kesinlikle çok farklı. bende pco varmış yeni öğrendim,kistlerim ağrı yapıyorda olabilir diye düşünüyorum. gögüslerimde aynı adet olacağım zaman şişerdi. yani umutlanmıyorum bu ay aslında çünkü hamile isem büyük mucize olur benim için. batı bugüne yazdırdım(sat28nisandı) ama düzensizlik var o yüzden kesin değil.

yok cnm ya d.k. ilacını bıraktım bırakalı böyle..
adet siklusum uzun 35-42 gün arasında değişiyor.
haziran doğru yani mayısda olmalıyken 1hafta 10gün atacak

canım doktora gitmeni öneririm. bende dk yı bıraktım başta 2 ay düzenli geldi sonra bozuldu 2 aya falan uzamaya başladı. gidip öğrendimki over kisti oluşmuş. git baktır kendine inşallah düzensizliğinin sebebi kötü birşey değildir

canım benimmm saol bende denemeyi düşünüyorum dediğin gibi adet gelirse şayet.bugün doktordaydım yine dedi kan testi yaptırdınmı yok dedim kan alalım ozaman dedi hem gebeliğe hem hormonlara bakılacak yarın öğleden sonra belli olacak.bebiş ihtimalini bir kenara bıraktım sağlığım için uğraşıyorum gülüm ne zormuş bu durum.allahım kimselere vermesin.rabbim ikimizede acil şifalar versin inşaallah gülüm.adetin gelmesine sevinenler olarak tarihe geçeceğiz bebek isteyen insanlar olarak.allahım sağlığımızıda bebişimizide en kısa zamanda göndersin bütün isteyenlere içindede bize inşaallah gülüm.

kızlar ben dün bahsetmiştim ya doktora gitcem diye (bknz sayfa 28:)

sayfamız epey büyüyor buarada maş

adetimin 3.günü doktora gittim öncelikle muhabbetsiz soğuk bu adamdan hiiiç hoşlanmadım.

tıp fak. bitiren hatta uzman olan herkes "hekim" olamıyormuş. meziyetleri eksik bu bey

bana ultrasonla baktı rahim sol ve sağ yumurtalık normal dedi..
kan testi için gönderdi öğleden sonra kan testlerimle geldim. fsh lh estradiol ve prolaktin
bunlara var. hepsi normal dedi..
ve sonra neden çocuğun olmuyor senin stresli bi işin mi var diye sordu?
tööbe töbee (ben hiç korunmasız denemedim ki olmuyor diye geliyim)
zaten doğru dürüst dinlemedin ortalarda yoktun içeri beni hemşireler aldı
bilgisayara onlar hasta hikayemi yazdı sen onuda mı okumadın diye sinir olurken hemşire sağolsun okumaya başladı.. doktor dinledi gecikmeler olağan dedi uzun süre dk hapı kullanmışsınız
6ay sonra düzene girecektir siz ozaman kondomla korunmaya devam edin. uuyuuuz oldum yaa
sonuçlarımı da yanıma alıp başka bir doktora daha gideceğim neden çünkü hiiç tatmin olmadım:44:
evet Allah var sevindim birşey yok diye ama bu ne ya hapı bırakıpta ilk ay hamile kalanlar var onlarda mı 6ay vücudu kendi haline bıraktılar beni niye bekletiyosun ....

screamaway cım daha birşey yok ama gelicek gibi hissediyorum..arada hafif ağrılarım girip çıkıyor..zaten tam anlamıyla daha gecikmedim..geçen ay gibi hüsrana uğramayalım bari..

:97:
eşime söyledim bizim bebiş bu ay da gelmemiş diye :85: canım yaa çok istiyor halbuki ama ben üzülmeyeyim diye bir de beni teselli ediyor :85:

doktor için daha erken 1 yıldan önce ilgilenmiyorlar diye biliyorum ama :44:
belim de çok ağrıyor zaten ( ne alakaysa ) :85:

Vardır elbet bir hayır... Huzurumuz olsun... :97:

buarada bugün doktordan geldim hemen topiğe tıkladım..
çok sinir oldum yaaa..yazdım rahatladım iyki burdasınız

umay canım valla kaçırmışım arada kusurabakma. tüm mesajları okumaya çalışıyorum ama kaçıyor arada. sen git başka doktora. bende geçen ay gittim. aynı senin gibi sinirlerim hopladı. özele gideceğim Allah nasip ederse. hatta burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle bir hastane seçtimde. bakalım pazartesi inşallah doktordayım. sende araştır ve iyi ilgilenen önerilmiş bir doktora git.

kalbimin belkide bebiş var... hiç belli olmaz yani. inşallah tez zamanda gönlüne göre olanı yaşarsın. bu arada ateşte ölçüyorsun sen,onda yumurtlaman belli olmadımı. yada şuan ne durumdasın??

sen doktora gideceksen eğer hiç korunmadım 9 ay oldu falan de ve artık dayanamıyorum çok bekledim bi tedavi istiyorum diye sert çıkarsan yumurta takibi falan yapar sana. ama istiyorsan tabi. yok ben bekleyeceğim dersen o ayrı.
ayrıca belin adet olduğun için ağrıyordur,benim ağrır mesela bazı aylar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…