- Konu Sahibi screamaway
selam :) bildiim kadarıyla bugünlük yeni bi güzel hbr yok :26:
hayirlisi olsun ins. herkes icin ne diyelim :))
ins. bu topic sans getirri bizlere..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam :) bildiim kadarıyla bugünlük yeni bi güzel hbr yok :26:
çaktırmasam da bende kendimden ümitliydim bu kez
bel ağrım çok fena yaa :97:
neyse en azından test almadan gördüm kırmızıları
kırmızı da değil ki :44: çok açık pembe idi şimdi kahverengiye döndü.. çok az daha yoğunlaşmadı
ama yoğunlaşacak biliyorum :97:
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiorm
1,5 senelik evliyim artk çocuk istemeye başladım biraz doğumdan korkuorm ama :)
pek bilgim yoktu olması gerekenlerle ilgili buraya baktım biraz yaptığım bazı yanlışlar varmış mesela ilişkiden sonra hemen kalkmak gibi onunla uyumam gerekiomuş böle yapmaya başladım bende artk bakalım varsa tavsiyelerinizi almak isterim bilgili arkadaşlarımdan
hiç arkadşm yok beni de alın aranıza kuzular
dur bakalım belkide yerleşme kanamasıdır
saol canm bende öle yapcammm#
bence bekle caNIM son gün kala sabah yap ilk idrarla.
pek bilgim yoktu olması gerekenlerle ilgili buraya baktım biraz yaptığım bazı yanlışlar varmış mesela ilişkiden sonra hemen kalkmak gibi onunla uyumam gerekiomuş böle yapmaya başladım bende artk bakalım varsa tavsiyelerinizi almak isterim bilgili arkadaşlarımdan
canlarım günaydınlarrr.kızlar benim bat 20 idi ama olmadım.doktora gittim yumurta tembelliği var dedi doktor maalesef ve hala bekliyorum 38 gün oldu adet olamadım.adet olan arkadaşlarıma sesileniyorum nolur üzülmeyin bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösteriyor.ben olamıyorum çok kötü kasık ağrım var 1 haftadır ama adet gelmiyo.doktor takibine başlayacağım smear testi yaptı doktor bugün alacağım birde adet söktürücü isteyeceğim.bu halde olmak inanın çok zor.çok kötü günler geçiriyorum ve dün eşime dedimki adet olmayı hiç bu kadar çok istememiştim.oda bende baya zor günlerdeyiz.buarada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.yeni hamilemiz varmış aramızda tebrik ediyorum.benim batı en alta alırmısınız ne zaman adet olurum bilmiyorum çünkü.
canım yaa üzülme bende bi sorun olmadıı halde hala hamile kalmadım bak, herşey Allahtan o en hayırlı zamanda nasip etcek hepimize inş
canlarım günaydınlarrr.kızlar benim bat 20 idi ama olmadım.doktora gittim yumurta tembelliği var dedi doktor maalesef ve hala bekliyorum 38 gün oldu adet olamadım.adet olan arkadaşlarıma sesileniyorum nolur üzülmeyin bu sizin sağlıklı olduğunuzu gösteriyor.ben olamıyorum çok kötü kasık ağrım var 1 haftadır ama adet gelmiyo.doktor takibine başlayacağım smear testi yaptı doktor bugün alacağım birde adet söktürücü isteyeceğim.bu halde olmak inanın çok zor.çok kötü günler geçiriyorum ve dün eşime dedimki adet olmayı hiç bu kadar çok istememiştim.oda bende baya zor günlerdeyiz.buarada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun.yeni hamilemiz varmış aramızda tebrik ediyorum.benim batı en alta alırmısınız ne zaman adet olurum bilmiyorum çünkü.
oyle canim gecmisi okuyorum fransiz olmayim die... bu arada kizlar sana baya tiyo vermis calismalar icin naptin?? misafirle birlikte calis yaa kacirma.... bizim kizlarda cok fena haaa............
günaydın ...
erkenciyim bugün biraz.screamaway iyiyim bende hamdolsun çalışmalara devam:) 19 nisan batımdı.olmadım kan baktırdım çıkmadı 4 gün önce bekliyorum hala.ilaçta içmemeye karar verdim şimdilik.benide listeye ekler misin?yaş 27 bat 19 nisan dı:)
bugün ve hatta bir kaç gün nette olamayacağım.cenazemiz var.dualarınızı eksik etmeyin olur mu 1 fatiha dahi olsa okuyup hediye ederseniz çok sevinirim..
kendinize iyi bakın.gelene kadar inş hamişlerimiz artar :)
evet kızlaaaarrr an itibariyle kırmızıları görmüş bulunmaktayım :97:
neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık.. yeni bir iş yeni bir düzen beni bekler demek oluyor
screamaway beni 29 mayısa yazar mısın canım... hatta sen onu aralık yap
hg canım aramıza :) yanlız onunla uyumak ii değil ilişkiden sonra bi 20 dk yrm saat yatsan yeterli öbür türlü mikrop kaparsın :)
Mikropmu kapar ben hep 1 saat beklerdim bu ay ertesi sabahi beklerim diyordum cogu yerde oyle yazmislar diye mikrop kapma riski varmi
Mikropmu kapar ben hep 1 saat beklerdim bu ay ertesi sabahi beklerim diyordum cogu yerde oyle yazmislar diye mikrop kapma riski varmi
ne mikrobu kızlar ya ben 2 aydır öyle yapıyorum...
faydasını görmedim kabul ama mikrop falanda yok yani.
kizlarrrr, uzerine bir de benimki ile kapistik... sinir etti beni... bu ay yatarrrrr......
bebek filan istemiyorum ben vazgectimmm....
kizlarrrr, uzerine bir de benimki ile kapistik... sinir etti beni... bu ay yatarrrrr......
bebek filan istemiyorum ben vazgectimmm....
bende ne zaman eşimle bozuşsam bebek istemiyorum diyorum sonrada neden dedim diye pişman oluyorum... Sanki öyle bir anlıkta olsaa içimden geçirdim diye olmuyormuş gibi geliyor.:44::44::44: