- Konu Sahibi screamaway
Merhaba kızlar, ateş yumurtlama günü en yüksek seviyeye ulaşmalı, sonra eğer hamilelik gerçekleştiyse aynı yükseklikte, artı eksi 0,1-0,2 derece değişerek yüksek devam etmeli. adet başladığı zaman tateş düşer. bir sonraki ay ovulasyona yakın yine ufak ufak yükselir, yine en yüksek seviyeye yumurtlama günü ulaşır.
Canimmm supersin.. Cok detayli aciklamissin... Ben bilmiyordum bu detaylari.. Bundan sonra atesimi bunlari dusunerek takip edeyim bari...
slm kızlar benimde son 4 günüm kaldı...
7 günde benden 11 gün daha beklicem ve hiç test filan yapmadan..
Gel teskere gel diyesim var yaaa offf...
Arzumcummmm, amma sabirlisin valla.. bravo...:81::81::81:
yok cnm ya d.k. ilacını bıraktım bırakalı böyle..
adet siklusum uzun 35-42 gün arasında değişiyor.
haziran doğru yani mayısda olmalıyken 1hafta 10gün atacak
Tamam tatlim, ben yanlistir diye mayis yazmistim sana.... degistreyim o zaman....
canım benimmm saol bende denemeyi düşünüyorum dediğin gibi adet gelirse şayet.bugün doktordaydım yine dedi kan testi yaptırdınmı yok dedim kan alalım ozaman dedi hem gebeliğe hem hormonlara bakılacak yarın öğleden sonra belli olacak.bebiş ihtimalini bir kenara bıraktım sağlığım için uğraşıyorum gülüm ne zormuş bu durum.allahım kimselere vermesin.rabbim ikimizede acil şifalar versin inşaallah gülüm.adetin gelmesine sevinenler olarak tarihe geçeceğiz bebek isteyen insanlar olarak.allahım sağlığımızıda bebişimizide en kısa zamanda göndersin bütün isteyenlere içindede bize inşaallah gülüm.
Kalbiminnn, tatlim Allah kolaylik versin.. Bugunler de gececek... Seninle bebeklerimiz uzerine konusacagimiz gunler de gelecek insallah...