- Konu Sahibi screamaway
-
olurmu öyle şey. her evde kavga olur. bişey olmaz barışırsınız. vazgeçmek yokk!!
bende ne zaman eşimle bozuşsam bebek istemiyorum diyorum sonrada neden dedim diye pişman oluyorum... Sanki öyle bir anlıkta olsaa içimden geçirdim diye olmuyormuş gibi geliyor.:44::44::44:
o herkezde oluyor. bende kavga edince ki mesela cumartesi pazar kavgalıydık biraz. hemen aklıma ben bu adama bebekmi verecem falan diye geçti ama o anlık sinirden,kimde olsa aynısı olur diye düşünüyorum
Tatlicadicimmm, evet her evde oluyor tartisma.. uzerine bir de mail attim, senle uzun surmicek bu evlilik diye...
Canimmm, ben bu aralar kapistigimizda icimden genelde soyle gecirmeye basladim.. aman once bebek olsun da, sonra bozulcaksa bozulsun aramiz...cok mu cikarci oldum ney...
Tatlicadicimmm, evet her evde oluyor tartisma.. uzerine bir de mail attim, senle uzun surmicek bu evlilik diye...
Canimmm, ben bu aralar kapistigimizda icimden genelde soyle gecirmeye basladim.. aman once bebek olsun da, sonra bozulcaksa bozulsun aramiz...cok mu cikarci oldum ney...
aslında seninkide iyiymiş önce bebek olsun. zaten bebek fikri olmasa o benim gönlümü bu kadar kolay alamazda...
alemsin kızgüldürdün beni.. önce bebek olsun sonra kapıyamı koycan adamı...
ya valla her evde oluyor gerçekten,kavgasız ev görmedim ben daha. mühim olan az kavga edebilmek diye düşünüyorum. sende sorun neyse otur konuş öyle evlilik bitirmek falan diye laf sokma adama (bende kızınca gidiyorum ben desemde sen yapma)
evet aynen oyle.. ohh bebek olsun, ben bebegimi alir giderim diye dusunuyorum kizdigimda..
bizim kavgalarimiz cok uzun surmuyor zaten de, nedense tam da ovulasyon haftama denk geliyor...
stres yaptığın için olmasın sakın!? mesela ben şu 1-2 gün kesin kavga ederim,alınırım,küserim.. adamın burnundan getiririm yani
ay inşş gelmz yaa bence yarın bi test yap evde inşş çıkar dah sonra daa kan tahlili için pazartesini bekleeebu arada selam kızlar...
sonunda 28 nisan.. hala tık yok ve ateşimdede düşüş yok stabil devam ediyor... yani bugün hasta olmayacağım muhtemelen. yarın test yapacağım,bugün erken kalkabilseydim kan testine gidecektim ama yarına kaldı malesef. gerçi pazartesinide bekleyebilirim. nasıl yapsam sizce gidimmi yarın doktora yoksa pztni beklimmi?
bu arada selam kızlar...
sonunda 28 nisan.. hala tık yok ve ateşimdede düşüş yok stabil devam ediyor... yani bugün hasta olmayacağım muhtemelen. yarın test yapacağım,bugün erken kalkabilseydim kan testine gidecektim ama yarına kaldı malesef. gerçi pazartesinide bekleyebilirim. nasıl yapsam sizce gidimmi yarın doktora yoksa pztni beklimmi?
ay inşş gelmz yaa bence yarın bi test yap evde inşş çıkar dah sonra daa kan tahlili için pazartesini bekleee
Canimmmm, bence bekleyebiliyorsan bekle... Hamileysen atesinin dusmemesi mi gerek, anlamadim bu arada? Ben daha cozemedim su ates olcme durumlarini...:44::44::44:
bende tam çözdüm sayılmaz ama adet olacağın zaman düşüyormuş sanırım. bide yumurtlamada düşüyor heralde. tabi aradada düşüşler oluyor karışık biraz. benim bir ara düştü geçen hafta,sonra çıktı tekrar ve stabil devam ediyor 3 gündür. yani bugün beklemiyorum kırmızıları. yarın belli olmaz birdede düşebilir tabi. test için bekleyeyim diyorumda pekte umudum yok aslında. bir yanımda git hemen doktora öğren sonrada yoksa söktürücü kullan diyor. üff... kafam karışık anlayacağın. ama pazartesini bekleyeceğim sanırım
Merhaba kızlar, ateş yumurtlama günü en yüksek seviyeye ulaşmalı, sonra eğer hamilelik gerçekleştiyse aynı yükseklikte, artı eksi 0,1-0,2 derece değişerek yüksek devam etmeli. adet başladığı zaman tateş düşer. bir sonraki ay ovulasyona yakın yine ufak ufak yükselir, yine en yüksek seviyeye yumurtlama günü ulaşır.
inşallah gelmez. bekliyorum bakalım.. pazartesi doktora gideyim dimi en makulu yarın erken olabilir ama yinede test alıp yapasımda var:44:
bende tam çözdüm sayılmaz ama adet olacağın zaman düşüyormuş sanırım. bide yumurtlamada düşüyor heralde. tabi aradada düşüşler oluyor karışık biraz. benim bir ara düştü geçen hafta,sonra çıktı tekrar ve stabil devam ediyor 3 gündür. yani bugün beklemiyorum kırmızıları. yarın belli olmaz birdede düşebilir tabi. test için bekleyeyim diyorumda pekte umudum yok aslında. bir yanımda git hemen doktora öğren sonrada yoksa söktürücü kullan diyor. üff... kafam karışık anlayacağın. ama pazartesini bekleyeceğim sanırım
Merhaba kızlar, ateş yumurtlama günü en yüksek seviyeye ulaşmalı, sonra eğer hamilelik gerçekleştiyse aynı yükseklikte, artı eksi 0,1-0,2 derece değişerek yüksek devam etmeli. adet başladığı zaman tateş düşer. bir sonraki ay ovulasyona yakın yine ufak ufak yükselir, yine en yüksek seviyeye yumurtlama günü ulaşır.
tatlıcadı belirtilerin nasıl benmde 3 4 gün var kasık ağrım var göğüslerimde bastırnca yada üzerine yatınca ağrıyoo hiç karın ağrım falan yok iştahım çok açıldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?