- Konu Sahibi screamaway
-
- #34.861
kızlar hülya, sıla, breshka, nartanesi, regen, tuğçe, çiçek, meri, menbeta ve ismini unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar. nerelerdesiniz. iyimisiniz? merak ediyorum hepinizi, küçük olsa bir şeyler yazın, iyi olduğunuzu söyleyin. özlettiniz valla.
ah deryacım teşekkür ederim.hatırlanmak ne de güzel..
ben geiyorum sürekli yazıları okuyorum..takipteyim sizleri..
ama bakıorum pek hatırlanmıyorum..şimdi dedim aaa beni de unutmayan birileri varmış mutlu oldum çok
ben iyiyim canm...hala bebek çalısmalarım var.ama istekten öteye gidemiyor nedense
Allah ım henüz bana nasip etmedi bu duyguyu..
senin az kaldı doğuma..insalah saglıkla hayırla alırsın kucagına..
kötü gelişmelerini okudum..Allah ıma dua ediyorum bebegn için..
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.
aman yapma bozma moralini...moral şimdi en cok ihtiyacın oan sey..
dua etmekten ve bebegine sıkı sıkı tutunmaktan baska yapacagın ne var ki güzelim.
ama inan ben de cok üzüldüm.Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin sizlere insallah
aman yapma bozma moralini...moral şimdi en cok ihtiyacın oan sey..
dua etmekten ve bebegine sıkı sıkı tutunmaktan baska yapacagın ne var ki güzelim.
ama inan ben de cok üzüldüm.Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin sizlere insallah
umarım herkes iyidir. ben pek iyi değilim. bebeğimde biraz gerileme olmuş. dr.um kanındaki pıhtılaşmanın etkisi dedi. devam ederse 2500 gr.ı geçtikten sonra alacak sezeryanla. her hafta kontrole gidicem. moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.
ah deryacım teşekkür ederim.hatırlanmak ne de güzel..
ben geiyorum sürekli yazıları okuyorum..takipteyim sizleri..
ama bakıorum pek hatırlanmıyorum..şimdi dedim aaa beni de unutmayan birileri varmış mutlu oldum çok
ben iyiyim canm...hala bebek çalısmalarım var.ama istekten öteye gidemiyor nedense
Allah ım henüz bana nasip etmedi bu duyguyu..
senin az kaldı doğuma..insalah saglıkla hayırla alırsın kucagına..
kötü gelişmelerini okudum..Allah ıma dua ediyorum bebegn için..
sagol canım iyiyiz moralini bozma cünkü kızında etkilenir senin durumundan insallah allah in izniyle kızını sağ salim kucagina alırsın su an ki kilosu ne? eminim cok geride değildir üzülme zaten doğumuna da cok az kaldı bende son haftalarda sorun olmamasına rağmen her hafta kontrole gidiyordum hic korkma canım ins her sey cok iyi olur
cnm 32+1 de kilosu 2000 gr. suyu azalmış. gelişimi gerilemiş dedi dr. 2500 gr.ı geçince alabiliriz dedi. bilmiyorum kafam karışık ve endişeliyim.
bence kilosu iyi benim kızımda 32+3 de 2000 gr dı 3200 doğdu ins suyunun azalması bir sorun olmaz onun icin bol su icin diyor dr lar senin dr unun bir tavsiyesi olmadı mı canım bu dönemde kendini hic üzmemelisin bol bol dinlenmelisin ins sağ salim hayırlısıyla kızıını kucagina alırsın
canim arkadasim... insallah hersey yolundadir... masallah kizimiz bayagi buyumus.. insallah bundan sonrasida artik sorunsuz gecer canim. biliyorum zor olsada sen icini ferah tutmaya bak.. drunun dediklerini yapmaya calis.. cok az kaldi zaten ..inaniyorum ben guzel kizini kucaklayacagin gunler cok yakin...
cnm 32+1 de kilosu 2000 gr. suyu azalmış. gelişimi gerilemiş dedi dr. 2500 gr.ı geçince alabiliriz dedi. bilmiyorum kafam karışık ve endişeliyim.
Deryacım hiiiç kafana takma, bol bol su iç ve yat dinlen.. çok hareket halinde olursan su gider..
bizim bi arkadaşa da böyle demiş doktoru, 2500 gr doğarsa iyi diye.. maşallah 3 kiloyu geçkin doğdu.
benimde kızım 34.haftada 2190 grdı 39.haftada 3220 gr doğdu.
sen bol bol dinlenmeye bak canım.. herşeyin hayırlısı
yaa kızlar nerdesiniz hamile olan kızlardan doğum yapan var mı cok merak ediyorum niye kimse gelmiyor kiii
yaa kızlar nerdesiniz hamile olan kızlardan doğum yapan var mı cok merak ediyorum niye kimse gelmiyor kiii
cnm kimsecikler uğramıyor artık.
arkadaşlar merhaba herkese. bilmiyorum beni hatırlayanınız varmı. burda gördüğüm kadarıyla hamile kalmış hatta doğuma hazırlnan arkadaşlar var hepicinize allahtan kolaylık diliyorum inşallah hep hayalinizdeki gibi yavrularınıza kavuşursunuz ama en çok screamaway'ı regen'i sıla'yı tuğcex'i menbeta renewal imreal kardaiz hly bikere_ sevdim brehska ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşları merak ettim bunların durumları nasıl gebelik varmıdır acaba ben öyle geçerken uğramıştım hal hatır sormak için allaha emanet olun hepiniz
slm canım hatırladım seni benim kızım oldu 3 aylık oldu tugcenin ,neselikızın kızları oldu subat ayında ,screamaway in oğlu oldu ,sılanın oğlu olacak ,regen hamile degildi en son bildigim ,menbeta bebegini kaybetti ,renewal in kızı olacaktı sanırım ,kardaiz hamile değil galiba ne zamndır gelmiyor ,bi kere sevdim ve bresha da hamileydi sen nasılsın epeydir gelmiyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?