- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
- #34.881
arkadaşlar merhaba herkese. bilmiyorum beni hatırlayanınız varmı. burda gördüğüm kadarıyla hamile kalmış hatta doğuma hazırlnan arkadaşlar var hepicinize allahtan kolaylık diliyorum inşallah hep hayalinizdeki gibi yavrularınıza kavuşursunuz ama en çok screamaway'ı regen'i sıla'yı tuğcex'i menbeta renewal imreal kardaiz hly bikere_ sevdim brehska ve aklıma gelemeyen diğer arkadaşları merak ettim bunların durumları nasıl gebelik varmıdır acaba ben öyle geçerken uğramıştım hal hatır sormak için allaha emanet olun hepiniz
hatirlamazmiyiz canim benim, asil ben unutmadigina cok sevindim benim durumum aynisi iste, ne ileri ne geri.. herhangi bi hamilelik de gecirmedim öyle sayiyorum yerimde. ilac aliyorum su an, bildigim kadariyla bi sorunum yok, dr da öyle dedi zaten ama yine de ilac yazdi böyle deneyecekmisiz bir de.. yani öyle sacma sapan bi durum iste.. ben pek gelmiyorum, aslinda foruma giriyorum ama gebelik konularindan uzak seylerle ilgileniyorum acikcasi.. artik canim aciyor, saka maka derken bir seneyi coktan gectik, zaten etrafim hamile dolu mesela karnindaki 6 aylik bebegine, ben istemiyorum bunu diyenleri de gördükce sinirlerim daha cok bozuluyor, sanirim en iyisi uzak durmak benim icin... ama hep dua ediyorum, hamile olmayi bekleyen bütün arkadaslarimiz icin.. insallah en kisa zamanda dualarimiz kabul olur, allah kimseyi evlat konusuyla denemsin, kimseyi cocuksuz koymasin, gercekten cok zormus